- 12 Eylül 2015
- 69
- 7
- 1
- Konu Sahibi uzaklardaask
-
kızlar bu sabah rüyamda biriyle öpüştüm ama gerçekten felaket derecede hissettim ama gerçekten kim olduğunu hatırlayamıyorum sevgilimdi diyecem ama o değildi galiba. kızlar bu ne anlama geliyor ki yaa. ? peki nasıl olurda hissedebiliyoruz ?
canım ben rüyalardan korkan biriyim psikolojik galiba. zaten sorumun nedeni rüyamın anlamı değil nasıl olurda hissedebiliyoruz. ben çok korktum yani bugünYani ciddi ciddi bunu konu açarak soruyor musun?
heheheTüpcüdür o, sevgilin olsa duramazdın
Felaket derecesinde hissettiğine göre tüp patlamış.Tüpcüdür o, sevgilin olsa duramazdın
canım yaa sende hissettin mi peki ? insan nasıl olurda hissedebilir ? sarılırken de böyle rüyada biriyle..Ben tanımadığım adamlarla öpüşürüm rüyamda.
Bu arada evliyim de haa. Bak utandım şimdi. Hiç de aklıma gelmedi neden gördüğümü düşünmek.
kızlar bu sabah rüyamda biriyle öpüştüm ama gerçekten felaket derecede hissettim ama gerçekten kim olduğunu hatırlayamıyorum sevgilimdi diyecem ama o değildi galiba. kızlar bu ne anlama geliyor ki yaa. ? peki nasıl olurda hissedebiliyoruz ?
Konu sahibi ateşli sex yapsa ne olur acaba ?Öpüşmek ne ki, bildiğin ateşli bir seks yapmıştım ben
Dün de hamileydim doğuruyordum
Hee yaa bildiğin canlı kanlı :)canım yaa sende hissettin mi peki ? insan nasıl olurda hissedebilir ? sarılırken de böyle rüyada biriyle..
Bekaret testine doktora giderKonu sahibi ateşli sex yapsa ne olur acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?