- 7 Ekim 2013
- 625
- 148
- 34
- Konu Sahibi mirayeflal
kozmetik ürün, hacı şakir,c vitamni vs dışında bildiginiz bir şey var mı saçımı boyayalı 2,5 ay oldu. siyah boyalı sadece bir iki tutam yer yer yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet en azından onu ogrenmek istiyormsenin istediğin gibi kozmetik ürünsüz bir yöntem değil ama en azından saçı yıpratmadan açmanın bir yöntemi.
kozmetik ürün, hacı şakir,c vitamni vs dışında bildiginiz bir şey var mı saçımı boyayalı 2,5 ay oldu. siyah boyalı sadece bir iki tutam yer yer yani
onlarla anca aktı kepek şampuanı kullandm anca aktı zaten garnierin 11.1 boyası varmış ekstra açıçı sarısı boya yani onla yapsam 3-4 ton açılırmışBoyalı saclar icin olan sampuan kullaniyosan boyan daha kalici olucagi icin kepekli saclar icin olan sampuan kullanmalisin ama boyamanin uzerinden zaman gectigi icin cok etkili olmucaktir ben ilk boyamamda gunde iki kez yikayarak anca akitabilmistim cunku. Ama yine de dene istersen
onlarla anca aktı kepek şampuanı kullandm anca aktı zaten garnierin 11.1 boyası varmış ekstra açıçı sarısı boya yani onla yapsam 3-4 ton açılırmış
benden bahsediyorsun heralde canımpalettenin açıcısı da iyimiş kk'da okudum onu da. bir hafta sonra filan ben de hin.cevizi yağı+açıcı kullanarak açmayı düşünüyorum. garnierin açıcısını kullanırsan sonucu buradan yazar mısın? bide saç rengini öğrenebilir miyim? hangi renk yapmayı düşünüyorsun?
valla ben kendi rengime yanı koyu sarıya ve kumrala döneblrsem dönücm hepsini boyamıcam siyahlıkşardan kurtulsam yeterpalettenin açıcısı da iyimiş kk'da okudum onu da. bir hafta sonra filan ben de hin.cevizi yağı+açıcı kullanarak açmayı düşünüyorum. garnierin açıcısını kullanırsan sonucu buradan yazar mısın? bide saç rengini öğrenebilir miyim? hangi renk yapmayı düşünüyorsun?
yani peki sence bu 11.1 siyahon üstüne tutamı siyahı acarmı yani canım? acarsa ne renk acar11.1 fazla acık tabi ama siyah söz konusu olunca istedigin renk olabilir. Hem uzerinden zaman gecmesi de iyi olmus. Ben koleston 7 numara yaptim siyah gibi oldu pisman olmustum saclarim da cok ince telli bi daha boyamaya cesaret edemedigim icin c vitaminleri kepekli sampuanlarla 1 hafta evde ugrastim boyam oturmadan akittim simdi tam istedigim renkte. Insallah dedigin sonuc verir
yani peki sence bu 11.1 siyahon üstüne tutamı siyahı acarmı yani canım? acarsa ne renk acar