Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçımı röfle yaptırdım ama :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Bilenler bilir,bilmeyenler için saçlarım 3 yıl röfle işlemi gördükten sonra 4-5 kez boyandı..düzleştirici,fön,köpük vs.. baya yıprandı bi de her ay nerdeyse boya istiodu çünkü sarı(alttaki röfle)sürekli kusuodu:çok üzgünüm:..bu yüzden saçlarımda inanılmaz bi yıpranma oldu..ama ben eski saçlarımı (röfleli) çok özlemiştim:sm_confused:..uzun bir düşünme süresinden sonra gidip yaptırdım..ama saç uçlarımda haliyle yanmalar ve kopmalar oldu..tamam onlara lafım yok ama kopmakla kalmadı saçlarımın uçlarının hepsi havada..resmen bir şişe bakım yağı boşaltıım uçlarına bana mısın demedi..o kadar berbat durumdaki resmen nem için yalvarıyor ve yanıklar gözle görülüyor..saç rengi istediğim gibi oldu ama bu yıpranmalar canımı sıkmadı değil..ne olur bana yardımcı olun..fisfisfis(kestirmekten başka çare yok demeyin zaten kopa kopa kısacık kaldı,kestirmekten başka çareler istiyorum)nüppennn a.s.

cnm kestirmeden önce bi kaç ay daha bakıma devam et derim
çünkü hemen geçmez bu durum yani hemen yaptığın bakım etki etmez daha çok bakımlarında bal kullanmanı tavsiye ederim yavaşla düzelir inş
üzme tatlı canını :teselli:

ewt cnm yag kullanımını sureklı yap derım hem yazın gunes denız derken icee dıkkat et saclarına sarımsak yagı defne yagı falan kullan haftada ıkı kere bırde cok az uclarından aldır bence hıc olmassa uclarından bıraz fayda kazanmıs olursuna.s.

elseve nin kırmızı renkli şampuanı işe yarıyo
aynı dert bendede wardı ama artık röfleye hayırrr
bende 3 kere röfle üzerine siyah boyattım şimdide kendi saçım nerdeyse ço kmemnunum

cnm zaten saçlarının yıpranık oldugunu söylüyodun boşver hiç diilse renk istediğin gibi oldu bi de böle düşün,
uzadıkça kese kese bi süre hep sabit boyda tutarsın saçlarını..dax kullanıyodun memnun kalmadın mı cnm?ben dün dax aldım ama daha kullanmadım..

ben su dalgası yaptırdıgımda yıpranmıstı sacım ama senın anlattıgın kadar degıl..ben de zeytin yagı surdum sadece belli aralıklarla..bende baya ıse yaradı ..

valla cnm saçları adam eden bi şey bilsem ilk söyleyeceğim insanlardan birisina.s:çok üzgünüm: malesef ben de bulamadım,ciddi yıpranmalarda kestirmekten başka çare yok,yağlar uçlara etki etmese de dipleri güçlendirdiği kesin artk diplerini daha çok önemse uçlara da yatıştırıcı şeyler sürersin,kalan sağlar bizimdir:smiley-cool::teytey:

canım aynı dert bende de var halen ama yavas yavas duzelıyo,dax kullanıyorum yıkamadan once 2 haftada bir de ısıtılmıs z.yagı suruyorum,ewet ucları hala fırca ama benc gelişme var,yılma,devam et,ben ole yapıorum :(

canım bırde saçına limon suyu sıktığında saçın oldukça toparlanıyormuş.bunu başka bır konuda yazmıştım ama gözunden kaçmış sanıyorum.liom suu saçı toparlırmuş ama o solusyon nasıl yapılıyordu hatırlamıyorum.

Back
X