Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sacını boyattım dore bakır akaju

cok güzel olmus cok begendim. siyah sacli halinde cok güzeldi senin.
acaba koofer nasil acti siyah sacini,bende boyatmayi düsünüyorumda siyah boya var sacimda acilmaz diye bekliyorum.sende bi sorun oldumu.acaba koofere gitsem acabiliyormu koofer ?

tabıkı acabılıyor koofor tatlım saclarımı oryalle actı ama oyle aman aman yıpranmadı yanı gayet ıyı saclarım zaten sureklı bakım yapan bırıyım suan mesela yılan yagı var halaaa kafamda kendını toplar zaten. Koyu saclar gercekten donusu zor oluyo bır daha o derece koyu renge donmeyı hıc dusunmuyorum olsa olsa en koyu cıkolata kahve olur benım ıcın

bakım yağları bakır rengi bozar ya... sanki benimkini bozmuştu bakır kullanırken bir daha yağ sürmemiştim. gerçi benim şampuanımda da sarımsak fln vardı o zamanlar, belki o bozmuştur.

ufff zaten sacımın rengıne bazen alısamadıgımı dusunuyorum ayanaya baktıkca ama neyssseeee...benım sampuanımda sarımsaklı ama kokusuz zıgavus markası

şahane olmuş hiiççç düşünme bence kötü mü olmuş/olmamış mı diye canım acayip beğendim :82:

şahane olmuş hiiççç düşünme bence kötü mü olmuş/olmamış mı diye canım acayip beğendim :82:

ama ıkı kere yıkadım sankı rengı acıldı turunce gıbı oldu sankı en yakın zamanda en son geledıgı halı cekıp koycam kızlar abakalım o zmanada bu kadar begenecekmısınız

vaaaawww gerçekten muhteşem olmuş. ben çooookkk beğendim. sonradan akması normal tabi özellikle bu renklerin akması. ama ilk koyduğun fotonda müthiş olmuşşsun

vaaaawww gerçekten muhteşem olmuş. ben çooookkk beğendim. sonradan akması normal tabi özellikle bu renklerin akması. ama ilk koyduğun fotonda müthiş olmuşşsun

ama canım ılk koydugum fotoda bıraz koyu cıkmıs gıı suan daha acık yanı bırazdan foto koyarım nasıl durduguna bakarsınız

kızlar sacım suan bu halde ne dersınız koyulastırayımmı ıyı mı kotumu ya bılemedım bu arada sacım bıraz dolasık gıbı duruyor kızlar topuzumu acınca boyle degısık bı hal oldu kusura bakmayın karman corban neyse sız rengıne bakın

Eklentiler

• $Fotoğraf0757.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
kankaa çok beğendimmm!! sarı falan yapma sakın çok yakışmışşş.rengini buldun sıra uzatmada =) muahh

kankaa çok beğendimmm!! sarı falan yapma sakın çok yakışmışşş.rengini buldun sıra uzatmada =) muahh

kanks sagol yaa bu renk cok farklılıklar gosterıyo yaa sureklı degısyo sankı bazen hosuma gıdıyo bazen ıgrenc duruyo anlamadım ama rengı acıldı tabıkı

sana koyu renk gitmemiş kuşum sert bi ifade yapmış senden yaşın kaç bilmiyorum ama olgun durmuş ilerde zaten koyu renk kullanırsın biraz daha açık yaptırsaydın keşke.

aaaaaaaaaaaaaaaaaa kyou mu bu sımdı gıger fotoları gormedın galıba kı ben koyu kahveden dondum saclarım suanda turuncu yanı

bence şu anki rengi daha güzel. ilk boyadığında koyu olmuş.. ben açık renk saç hastasıyım. zira saçlarımın tamamı fildişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…