Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kizlar saclarim icin cok uzuluyorum :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Tirilaylaylom

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.141
1.009
53
Arkadaslar merhaba oncelikle, konulara goz attim, ilgimi ceken urunlerin isimlerinide aldim, tabiki en kesin cozum dr. gidip test yaptirmak, ama burdan ayni dertten muzdarip olan ve suan dökulen saclarini geri kazanmis olanlariniz varmi? Varsa nasil oldu? Tavsiye degil gercek denenmis ve cozum vermis seylerden soz ediyorum. Cunku bazen reklam amacli urun isimleri verilebiliyor. Buda hos degil tabi ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef şuan benim saçlarımın geri dönüşü Yok doktorum ya prp yada saç mezoterapi önerdi size tavsiyem bir uzmana gitmeniz geçmiş olsun

Malesef şuan benim saçlarımın geri dönüşü Yok doktorum ya prp yada saç mezoterapi önerdi size tavsiyem bir uzmana gitmeniz geçmiş olsun
Mezoterapiyi biliyorum , prp duymadim. Gidecegim gitmesinede bende igne fobisi var. Aslinda genel hastane fobisi var. Aklim cikacak gibi oluyo ne zaman hastaneye gitsem. Korkularim yuzunden bi turlu adam akilli hastaneye gidip tahlil yaptiramiyorum. Bilmiyorum ya, gitmek isterim ama kendimi kandirmak istemiyorum uzun bi sure gidemem galiba, sacma sapan korkular iste. Gelde anlat bunu bana. Bi ara saclarimin dokulmesine cesitli ufak tefek rahatsizliklar da eklendi, iyice korktum. Gidemiyorum internet yuzunden lösemi olabilecegimi dusunerek yasadim aylarca gel gelelim yine gidemedim.. Offff. Saclarim cok dokuluyor abartmiyorum gercekten her gun en az bi topak sac dokukuyor. Bazen diyorum bosver, sonra aynaya bakinca kotu hissediyorum, bazen de saclarim normal geliyor, mesela az once lavaboya gittim saclarim gayet normal geldi gozume, tabi bu uykusuzluktanda olabilir suan. Yakti beni bu sac derdi. Ben oldugum gibi sıkıntıyim sanirim :) yinede kendimi hala cok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…