Akşama doğru çıkar yoksada yarın sabahLütfen cevaplayın saat 10 da verdim beta dusuklerim var acilemi gitsem bir şey yaparlarmi
Doktor yarın öğleden sonra gel sonucunu al dedi banada e nabizda ne zaman çıkar dizinde geç olmuş benim dusuklerim vardı tedavi içinBen dün sabah verdim bugün hala çıkmadı. Normalde akşama doğru çıkıyordu
Sadece beta verdiyseniz 4 e kadar sisteme düşüyorbaska testlerde verdiyseniz yarın cikar ben 3 kere sağlık ocağında yaptırdımLütfen cevaplayın saat 10 da verdim beta dusuklerim var acilemi gitsem bir şey yaparlarmi
Ben hep verdiğimde saat 4 gibi çıkıyordu siz sürekli kontrol edin inşallah güzel sonuçlar alırsınızDoktor yarın öğleden sonra gel sonucunu al dedi banada e nabizda ne zaman çıkar dizinde geç olmuş benim dusuklerim vardı tedavi için
Ben kan testinde verdim yaa kanım dusukmu diye doktor bakicam dedi yani ayrı ayrı cikmazmiSadece beta verdiyseniz 4 e kadar sisteme düşüyorbaska testlerde verdiyseniz yarın cikar ben 3 kere sağlık ocağında yaptırdım
İnşallah ama bu ay gebelik için tedaviye basliyacaktim olursa diye kan sulandırıcı falan kullanacaktır o yüzden endiseliyim üç dusuğum varBen hep verdiğimde saat 4 gibi çıkıyordu siz sürekli kontrol edin inşallah güzel sonuçlar alırsınız
asmye gidin. biz sabah vermiştik saat 4 gibi çıkmış ama sisteme geç düsüyormus. ertesi sabah hala sistemde göremeyince gidip elden almıştık sonuclari. sisteme 2 gün sonra girdilerBen dün sabah verdim bugün hala çıkmadı. Normalde akşama doğru çıkıyordu
Daha çıkamadı bakıyorum sürekli beklemek zor yaa inşallah bugün çıkar ona göre randevu alırım kadın doğumaBen hep verdiğimde saat 4 gibi çıkıyordu siz sürekli kontrol edin inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Saat 4 e kadar çıkmadiysa yarın sabah 9 gibi çıkar artık tek beta verseydiniz cikardiDaha çıkamadı bakıyorum sürekli beklemek zor yaa inşallah bugün çıkar ona göre randevu alırım kadın doğuma
ben de sabah sağlık ocağında kan verdim beta verirken diğer tahlile de bakmak istedi. Aradım doktorun ekranına sabahtan düşer ama enabıza geç yüklenir dedi sabahtanLütfen cevaplayın saat 10 da verdim beta dusuklerim var acilemi gitsem bir şey yaparlarmi
Hormon testi değil beta acaba beşten sonra yuklenirmi yoksa mesai saati dişimi oluyorHormon testleri geceye doğru sisteme düşüyor
Artık yarını beklicem bana öğleden sonra çıkar dedi ama yarın sabak e nabizda gozukmezmiben de sabah sağlık ocağında kan verdim beta verirken diğer tahlile de bakmak istedi. Aradım doktorun ekranına sabahtan düşer ama enabıza geç yüklenir dedi sabahtan
ben geçen sefer verdiğimde ertesi gün sabah 7 gibi düşmüştü bunda nasıl olcak bilmiyorumArtık yarını beklicem bana öğleden sonra çıkar dedi ama yarın sabak e nabizda gozukmezmi
Artık yarını beklicem senin belirtin varmı benim alıntı yok normalde adet de yakında olmazdı ama goguslerimde sizi var ve bu olmazdı adetten önce bana ondan şüphelendim ama hamileliklerim var ama düşükle sonuçlan üç tanesi iki tanesinde gogusum düşmemişti birtasimdede ağrı vardı bilmiyorum artık yarını belkicez herhaldeben geçen sefer verdiğimde ertesi gün sabah 7 gibi düşmüştü bunda nasıl olcak bilmiyorum
ben hamileyim inşallah betam 433 çıktı kontrol amaçlı verdim tekrarArtık yarını beklicem senin belirtin varmı benim alıntı yok normalde adet de yakında olmazdı ama goguslerimde sizi var ve bu olmazdı adetten önce bana ondan şüphelendim ama hamileliklerim var ama düşükle sonuçlan üç tanesi iki tanesinde gogusum düşmemişti birtasimdede ağrı vardı bilmiyorum artık yarını belkicez herhalde
Beta HCG de bir hormon testi. Benimki geceye doğru düştü sistemeHormon testi değil beta acaba beşten sonra yuklenirmi yoksa mesai saati dişimi oluyor
Hımm teşekkür ederim bende bunu merak ettim hani mesai saati oluyor ya hani dedim ki acaba sisteme girer mi girmez mi diye tekrar teşekkür ederimBeta HCG de bir hormon testi. Benimki geceye doğru düştü sisteme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?