U uzaksevda Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 400 58 13 28 22 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #21 bfbf .!.: ben hamileyim inşallah betam 433 çıktı kontrol amaçlı verdim tekrar inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız bizi de bilgilendirirsiniz Genişletmek için tıkla... İnşallah hayırlı olsun seninde adına sevindim Rabbim banada nasip etsin inşallah sağlıklı olsun bu sefer üç de sagliksizmiski.dusmus.oyle.diyorlar
bfbf .!.: ben hamileyim inşallah betam 433 çıktı kontrol amaçlı verdim tekrar inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız bizi de bilgilendirirsiniz Genişletmek için tıkla... İnşallah hayırlı olsun seninde adına sevindim Rabbim banada nasip etsin inşallah sağlıklı olsun bu sefer üç de sagliksizmiski.dusmus.oyle.diyorlar
U uzaksevda Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 400 58 13 28 22 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #22 bfbf .!.: ben hamileyim inşallah betam 433 çıktı kontrol amaçlı verdim tekrar inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız bizi de bilgilendirirsiniz Genişletmek için tıkla... Peki bu sonucunuz.ciktimi.yeni.olan.so.ucmu.bu benim hala cikmadi
bfbf .!.: ben hamileyim inşallah betam 433 çıktı kontrol amaçlı verdim tekrar inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız bizi de bilgilendirirsiniz Genişletmek için tıkla... Peki bu sonucunuz.ciktimi.yeni.olan.so.ucmu.bu benim hala cikmadi
S symyvz Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2025 141 24 13 32 22 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #23 Benim de e nabızda çıkmadı hastanenin kendi sitesine girdim laboratuvar sonuçlarına baktım oradan gördüm. Siz de öyle yapın e nanıza geç düşüyor uzaksevda .!.: Lütfen cevaplayın saat 10 da verdim beta dusuklerim var acilemi gitsem bir şey yaparlarmi Genişletmek için tıkla...
Benim de e nabızda çıkmadı hastanenin kendi sitesine girdim laboratuvar sonuçlarına baktım oradan gördüm. Siz de öyle yapın e nanıza geç düşüyor uzaksevda .!.: Lütfen cevaplayın saat 10 da verdim beta dusuklerim var acilemi gitsem bir şey yaparlarmi Genişletmek için tıkla...
B bfbf Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2025 958 348 18 22 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #24 uzaksevda .!.: Peki bu sonucunuz.ciktimi.yeni.olan.so.ucmu.bu benim hala cikmadi Genişletmek için tıkla... yok yeni verdiğim sonucum çıkmadı bu 2 gün önceki değerim
uzaksevda .!.: Peki bu sonucunuz.ciktimi.yeni.olan.so.ucmu.bu benim hala cikmadi Genişletmek için tıkla... yok yeni verdiğim sonucum çıkmadı bu 2 gün önceki değerim
U uzaksevda Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 400 58 13 28 22 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #25 bfbf .!.: yok yeni verdiğim sonucum çıkmadı bu 2 gün önceki değerim Genişletmek için tıkla... Adet oldum
bfbf .!.: yok yeni verdiğim sonucum çıkmadı bu 2 gün önceki değerim Genişletmek için tıkla... Adet oldum
U uzaksevda Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 400 58 13 28 22 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #26 symyvz .!.: Benim de e nabızda çıkmadı hastanenin kendi sitesine girdim laboratuvar sonuçlarına baktım oradan gördüm. Siz de öyle yapın e nanıza geç düşüyor Genişletmek için tıkla... Adet oldum tam günümde
symyvz .!.: Benim de e nabızda çıkmadı hastanenin kendi sitesine girdim laboratuvar sonuçlarına baktım oradan gördüm. Siz de öyle yapın e nanıza geç düşüyor Genişletmek için tıkla... Adet oldum tam günümde