• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sakin kalamıyorum

ebaras

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
60
18
38
31
kızlar yine fikirlerinize ihtiyacım var eşim covid oldu atlattı derken onun karantinası bitti bana bulaştı bugün 3. Günümdeyim ve eşim iş yerinde kalıyor aktif virüsle karşılaşmasın diye ben eve gelme dedim bebeğimide anneme bırakmak zorunda kaldık biraz önce geldi bana bişeyler almış nasılsın falan derken sabit numara beni aradı bende açmadım tanıtım o bu bir sürü şey için arıyorlar ve ne hikmetse hep eşimin yanında denk geliyor ve ben her seferinde açmıyorum bu seferde açmadım ve eşim neden açmıyorsun bu numaraları bişey mi var bankaysada benden gizli bi banka işinmi var diye söyledindi bende sakinliğimi koruyamadım avazım çıktığı kadar bağırdım çağırdım kapıyı hızlıca suratına kapattım sonra bişeyini unutmuş kapıyı çaldı istediği şeyi fırlattım bağırdım kapıyı tekrar hızla kapattım komşumuz eşime ne oldu korktuk demiş bende eşimi aradım sorunun ne senin benimle diye çıkıştım o da beni binaya rezil ettin sen ne işler çeviriyorsun böyle yaparak bastırmaya çalışma karşıma elbet ne iş çeviriyorsan çıkar falan bir sürü laf söyledi şimdi günlerce surat asıcak belkide aramıycak gelmiycek ben hayatımda sorun istemiyorum huzur istiyorum bu yüzden aramızda tatsızlık olsunda istemiyorum bazen bu fevri davranışlarıma engel olamıyorum suçlaması o kadar zoruma gittiki kendimi sakin tutamadım arasam konuşmaz ne var der kapatır bende o kadar bunaldım ki artık nasıl bi yol izleyeceğimi şaşırdım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Hayatında sorun huzursuzluk istemeyen insan kendisi önce öyle davranır. Yaptığınız çok kabaca. Aynı şeyi eş kişisi yapsa yani telefon gelse açmasa meşgule ve ya sessize alsa burda konu açar adamı asıp keseriz. Ama siz kaşınmayan yerden kan çıkarıp sonra ben huzurlu olmak istiyorum kendime engel olamıyorum derseniz komik olur.
Karantinadan çıkınca psikolojik tedavi görün bence bebeğinizi de böyle huzursuz edersiniz.

kızlar yine fikirlerinize ihtiyacım var eşim covid oldu atlattı derken onun karantinası bitti bana bulaştı bugün 3. Günümdeyim ve eşim iş yerinde kalıyor aktif virüsle karşılaşmasın diye ben eve gelme dedim bebeğimide anneme bırakmak zorunda kaldık biraz önce geldi bana bişeyler almış nasılsın falan derken sabit numara beni aradı bende açmadım tanıtım o bu bir sürü şey için arıyorlar ve ne hikmetse hep eşimin yanında denk geliyor ve ben her seferinde açmıyorum bu seferde açmadım ve eşim neden açmıyorsun bu numaraları bişey mi var bankaysada benden gizli bi banka işinmi var diye söyledindi bende sakinliğimi koruyamadım avazım çıktığı kadar bağırdım çağırdım kapıyı hızlıca suratına kapattım sonra bişeyini unutmuş kapıyı çaldı istediği şeyi fırlattım bağırdım kapıyı tekrar hızla kapattım komşumuz eşime ne oldu korktuk demiş bende eşimi aradım sorunun ne senin benimle diye çıkıştım o da beni binaya rezil ettin sen ne işler çeviriyorsun böyle yaparak bastırmaya çalışma karşıma elbet ne iş çeviriyorsan çıkar falan bir sürü laf söyledi şimdi günlerce surat asıcak belkide aramıycak gelmiycek ben hayatımda sorun istemiyorum huzur istiyorum bu yüzden aramızda tatsızlık olsunda istemiyorum bazen bu fevri davranışlarıma engel olamıyorum suçlaması o kadar zoruma gittiki kendimi sakin tutamadım arasam konuşmaz ne var der kapatır bende o kadar bunaldım ki artık nasıl bi yol izleyeceğimi şaşırdım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Sizi yalancılıkla itham etmiş, sizde buna öfkelenmişsiniz daha önce sorunlarınız oldu mu? sanırım patlama noktasına gelmişsiniz ve buda bu olayı doğurmuş biri beni yalancılıkla itham etseydi ben de sinirlenirdim ama bir şey de fırlatmazdım önce sakinleşin, eşinizi evde istememeniz de anlaşılır bir şey değil, zaten siz de koronasınız? aktif virüs ne alaka, virüs virüstür pasif virüs mü var? eşim bana eve gelme deseydi açıkçası ben çok üzülürdüm.

Belki haklı olabilirsiniz ama şu tavrınızdan sonra kesinlikle haksızsınız.
Huzur istiyorum diyorsunuz ama yaptıklarınız tam tersini gösteriyor.
Madem eşiniz bir iş çevirdiğinizi düşünüyor, yanında bir kere açın, olsun bitsin.
Tanıtım için arıyorlarsa da, bir kere konuşmaktan hiçbir şey olmaz.

ben hayatımda sorun istemiyorum huzur istiyorum
Gerçekten tavrınız beklentinize uygun mu olmuş?
Eşinizin sorusu da normal değil
Kızmakta haklısınız ama işi öyle bi boyuta getirmişsiniz ki gerçekten suçunu mı bastırıyor acaba diye herkes düşünür sanırım

Hastalıktan kaynaklıdır umarım bu fevri hareketler . Verdiğiniz tepki çok fazla . Beni sabahtan akşama kadar bir sürü Veli arar , bir sürü reklam vs için ararlar , su arıtıcı bunların başındadır, açar kısaca konuşur , ilgilenmediğimi anlatırım . Çünkü onlar açmadıkça daha çok arıyor . En iyisi medeni bir şekilde konuşarak halletmek .
Aile içi kavgaları apartman duyacak kadar abartma bir daha . Yarın bir gün siz barışsanız bile , onlar sürekli hatırlar bunu .
Arayan kimmiş sorusuna bu tepkiyi alsam , altında daha başka şeyler ararım . Adam haklı .
Huzur sakinlikte , sadelikte , tahmin edilebilir olmakta bence . Sizin bu tavırlarınız hiç birine uymuyor.
Özür dileyin . Kendinizi güzelce ifade edin . Bu davranışınızın sebebini de araştırın .

ben anlamadım sizi bebeği anneye neden bıraktınız

sonuçta siz hasta iseniz o da hastadır zaten bebek denilecek çağsa ne yapsın anneannede

ben de açmıyorum o tarz numaraları ama hasta olsam belki sağlık müdürlüğü arar diye açardım

eşinizin huyunu bilirsiniz madem onun yanında açsaydınız

hastalık nedeni ile gerilmişsiniz bunu görebiliyoruz kendinizi telkin edin

eşinizin tavrı da hoş değil

iyileşip sakinleşince karşılıklı konuşun

geçmiş olsun

Aynı olayın tersi yaşansa sormakla kalınmaz telefon, bilgisayar ne varsa didik didik edilirek tüm saygisizliklar yapılır. Üstüne bir de haklı gibi bağırdı, çağırdı, evden kovdu bence suç bastırdı denilirdi. Biz de burda derdik ki eşin kesin bir şeyler karıştırıyor. Ama bakın suçlanmak da insanın zoruna gidebiliyormuş. Bence biraz haksızsınız çünkü tepkileriniz aşırı

Sizi yalancılıkla itham etmiş, sizde buna öfkelenmişsiniz daha önce sorunlarınız oldu mu? sanırım patlama noktasına gelmişsiniz ve buda bu olayı doğurmuş biri beni yalancılıkla itham etseydi ben de sinirlenirdim ama bir şey de fırlatmazdım önce sakinleşin, eşinizi evde istememeniz de anlaşılır bir şey değil, zaten siz de koronasınız? aktif virüs ne alaka, virüs virüstür pasif virüs mü var? eşim bana eve gelme deseydi açıkçası ben çok üzülürdüm.
Halk sağlığından aradılar eşiniz eve gelmese daha iyi olur o da geçirdi ama sizin vücudunuzdaki virüs yoğunluğu fazla yine bulaşma olabilir en azından 5 gün gelmesin dediler bende bundan dolayı gelme dedim üzüldüğüm konu şu haklıyken sinirlenip insanlara yansıttığım sakin kalamayıp haksız duruma düştüğüm için kendime kızıyorum böyle yapmasaydım diyorum içim içimi kemiriyor beni suçlamasını sindiremiyorum ama eşimide tanıyorum bu davranışımla haklıymış gibi günlerce surat asıcak tavır alıcak arayıp sormayacak belkide bende burda dahada üzülüp durucam

Yani neden teli açmıyor diye insanın aklına karısına çirkin ithamlarda bulunmak gelir ki?

Kızmakta haklısınız sadece bağırıp çağırmak yanlış olmuş

Neden böyle çıkıştınız ki? Şüphelenmekte haklı. Neyse şu karantina geçsin halledersiniz fakat sizin sakin kalmayı öğrenmeniz lazım.

Gerçekten tavrınız beklentinize uygun mu olmuş?
Eşinizin sorusu da normal değil
Kızmakta haklısınız ama işi öyle bi boyuta getirmişsiniz ki gerçekten suçunu mı bastırıyor acaba diye herkes düşünür sanırım
O gelmeden de çok duygusaldım bebeğim annemde yalnızım evde sürekli hayatımda olan olumlu olumsuz şeyleri düşünüp duygusallaştım bunlarda üzerine gelince iyice gerildim aslında bu beni kızdıran son nokta oldu

Hayatında sorun huzursuzluk istemeyen insan kendisi önce öyle davranır. Yaptığınız çok kabaca. Aynı şeyi eş kişisi yapsa yani telefon gelse açmasa meşgule ve ya sessize alsa burda konu açar adamı asıp keseriz. Ama siz kaşınmayan yerden kan çıkarıp sonra ben huzurlu olmak istiyorum kendime engel olamıyorum derseniz komik olur.
Karantinadan çıkınca psikolojik tedavi görün bence bebeğinizi de böyle huzursuz edersiniz.
Katılıyorum.
Abartmışsın sen fazlasıyla. Öyle bir numara oldu mu açıyorum bakıyorum reklam hopp tekrar kapatıp engelliyorum numarayı.

hikmetse hep eşimin yanında denk geliyor ve ben her seferinde açmıyorum bu seferde açmadım ve eşim neden açmıyorsun bu numaraları bişey mi var bankaysada benden gizli bi banka işinmi var diye söyledindi
Daha önce bankayla ilgili bir probleminiz mi oldu?
Adam gayet masum düşünmüş
Sizin sorununuz ve davranışınız haksızlığa gelememekten çok öfke sorunu gibi.

Belki haklı olabilirsiniz ama şu tavrınızdan sonra kesinlikle haksızsınız.
Huzur istiyorum diyorsunuz ama yaptıklarınız tam tersini gösteriyor.
Madem eşiniz bir iş çevirdiğinizi düşünüyor, yanında bir kere açın, olsun bitsin.
Tanıtım için arıyorlarsa da, bir kere konuşmaktan hiçbir şey olmaz.
Evet haklısınız ama artık olan oldu bundan sonra ne yapabilirim arayan ben olmak istemiyorum çünkü arasam hala bana tavır yapıcak yine tartışıcaz ama benimde bu süreçte destek olmasına ihtiyacım var

Naçizane tavsiyem 2 düşünüp 1 söyleyin. Bu şekilde ani çıkışlar ilişkinizi çabuk yıpratır. Bu durumuzla başa çıkamıyorsanız profesyonel bir destek alabilirsiniz

Bu sorun istememis haliniz mi?

Hayatımda sorun istemiyorum huzur istiyorum diyorsunuz ama sadece bu olaya bakıp konuşursam huzursuzluk çıkaran sizsiniz bence.
Olaya diğer açıdan bakalım, eşiniz hiç sizin yanınızda çalan telefonları açmasa, siz de şüphelenip sorsanız, o size bağırsa çağırsa eşya fırlatsa, kesin bir şey çeviriyor, suç bastırıyor der burda herkes. Sizin hareketleriniz çok tuhaf geldi bana.

O gelmeden de çok duygusaldım bebeğim annemde yalnızım evde sürekli hayatımda olan olumlu olumsuz şeyleri düşünüp duygusallaştım bunlarda üzerine gelince iyice gerildim aslında bu beni kızdıran son nokta oldu
Abartmışsınız yine drama bağlamışsınız.

çayınızı demleyin , meyvenizi , suyunuzu alın veeee açın tv izleyin. Dizi izleyin , belgesel izleyin , ağır yaşamlar , temizlik hastaları vs var onları izleyin .

Back
X