Doğuma Hazırlık Kızlar Sancar ismi nasıl lütfen yorum yazın.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

_HaNDaN_

Allah oL der ve oLur !!
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.492
79
158
2016 Haziran ayında bir oğlum olacak inşallah eşim Sancar olsun diye tutturdu. yanına yakışır bir isimde bulamıyoruz. yardımcı olur musunuz??.

Sansar gıbı gelıyor sankı kulaga.yanına ısim aklıma gelmedı
Daha erkenmiş vınsıyet için.belkı kız çıkar:)

biz normal kontrol için gittik doktor kendinden gayet emin erkek dedi. hayırlısı..

Cinsiyeti bayağı erken belli olmus. Doktorun yanılma payını da unutma. Bebişin çok küçük çünkü. Sancar ismi bencede hoş değil pancar gibi bişey. Daha değişik isimlere yönelin bence
Eymen
Kerem
Göktuğ
Eren
Ali Çınar
Şimdilik aklıma bunlar geldi

eren
efe
rüzgar
ayaz
doruk
bunları düşünebilirsin canım
eşini ikna etmeye çalış bebek onun değil sadece ..
hayırlı olsun bebeğin :KK51:

Begenmedim ben de..
Kaan Arda Kerem Eren Yasir Taha
Emre Emir Tugra Yaman onerebilecegim isimler..

yok ya sancar ne öyle yenı bebege olmaz bence.
pancar dıye okulda dalga gecerler çocukla

Sansarı çağrıştıryor veya Pancarı... bence başka isim düşünün

1. Kısa kama.
2. Saplayan, batıran, yenen.
TDK türkçe isim sözlüğündeki anlamı canım. Ben de çok beğenmedim.

Sancar çok hos gelmiyor kulağa onun yerine Sencer de alternatif olabilir ama bence başka isimlere yönel çünkü akla direkt pancarı getiriyor

Bir de benim söylememe gerek yok belki ama Sancar hiç güzel değil. Buradaki birçok insana Pancar ve Sansar'ı anımsattıysa ben de bilhassa orta okul döneminde çocukların ne kadar acımasız olduğunu anımsatmak isterim. Hayatı boyunca yaşar bunu, eşinizi vazgeçirin, çocuğun da sevebileceği bir isim sevmek ve koymak mümkün, tüm akıllar aynı şeyi söylüyorken saplanmamak lazım. 100 kişiden 99'u beğenmiyorsa düşünmek lazım "e çocuğum da beğenmez" diye.

2016 Haziran ayında bir oğlum olacak inşallah eşim Sancar olsun diye tutturdu. yanına yakışır bir isimde bulamıyoruz. yardımcı olur musunuz??.
Beğenmedim ya kulağa hoş gelmiyor
Çok güzel erkek sahabe isimleri var
Bi araştırın derim
:KK200:

Canım malesef gercekten pancarı cagrıstırıyor isim koyarken o kadar ayrintili dusunun ki dalga gecilir mi yakistirma yapilir mi diye

Ilginc isimleri seviyorsaniz mesela Sıraç olabilir?

Kulaga hoş gelmedigine katiliyorum . Eger esiniz cok israr ederse en azindan sizin sectiginiz ikinci bir ismi daha olsun , ileride ismi yuzunden mutsuz olursa diger ismini kullanir

Valla ne diyim köpek ismi gibi tek başına ama mert sancar güzelmiş arkadaş yazmış ..

Back
X