Kızlar sanırım ben de hamileyimmm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çok korkuyorum aslında hiç birine cesaret edemiyorum napcam bilmiyorum ?kasıklarımda ağrıyor cirinone jel kullanıyorum oda gecikme yaparmı?

Canım hiç korkma tuttuğu zamanda ağrı oluyor sonucta birde eninde sonunda öğreneceksin bence bekleyip daha cok yıpratma kendini bi test yaptır insallah hamiş cıkarsın.

canım allah kucagına almanı nasip etsin ben de nisan 15 başlıyom 2 tüp bebek tedavisine allah bizlerede gösterir ihşallah bu mutlu günleri bizler içinde dua et

canım allah kucagına almanı nasip etsin ben de nisan 15 başlıyom 2 tüp bebek tedavisine allah bizlerede gösterir ihşallah bu mutlu günleri bizler içinde dua et

Amin canım insallah, Allah gönlüne göre versin canım.a.s.

çok sevindim canım gözünaydın. inşallah yükselmeye devam eder oran. sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim. Rabbim banada benim gibi bebek sahibi olamayan herkese nasip etsin

senağlamakızlar ben negatifim bu aşılamamda tutmadısenağlama

canım ya üzme kendini herseyde bi hayır vardır cok üzüldüm gercekten Allah ım yardımcın olsun insallah birdahaki sefere olur yıpratma kendini canım ya

Canım cok sağol. Aminn İnsallah. senin 13. bhcg 135 di demissin peki suan kac aylık? senin tek mi? canım Allah tamamına erdirsin seninde Allah hayırlı sağlıklı evlatlat versin insallah.a.s.

şu an 10 haftayı doldurduk 11. haftaya giriyoruz.Tek benimki.

esmanur77 tebrik ederim canım.Allah bir an önce hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizim başımıza.Hangi merkezde yaptırdın?Memnunmuydun?

esmanur77 tebrik ederim canım.Allah bir an önce hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizim başımıza.Hangi merkezde yaptırdın?Memnunmuydun?

Canım cok sağol insallah darısı sizlerin başına ben yeditepe üniversitesi hastahanesinde yaptırdım evet memnun kaldım benim 2. seferde tuttu ilkinide orda yaptırmıstım. a.s. sen tedavi görüyormusun?

ben çikolata kistinden ameliyat oldum.tüplerim kapanmış kistlerden çok geç kalınmış.şimdi ameliyattan sonra ilk adetimi oldum.ikinci adetimde tüp bebek tedavisine başlıycam.hala bi merkez bulamadım araştırıyorum.mayısın 3ünde adet olucam mayısın 5indede tedaviye başlıycam sanırım.yani tam 1 ayım var.şimdi rapor çıkartmam lazım onuda nasıl yapıcam bilmiyorum.Özel hastanede ameliyat oldum.şimdi devlet hastanesinemi gitmem lazım bilmiyorum.

ben çikolata kistinden ameliyat oldum.tüplerim kapanmış kistlerden çok geç kalınmış.şimdi ameliyattan sonra ilk adetimi oldum.ikinci adetimde tüp bebek tedavisine başlıycam.hala bi merkez bulamadım araştırıyorum.mayısın 3ünde adet olucam mayısın 5indede tedaviye başlıycam sanırım.yani tam 1 ayım var.şimdi rapor çıkartmam lazım onuda nasıl yapıcam bilmiyorum.Özel hastanede ameliyat oldum.şimdi devlet hastanesinemi gitmem lazım bilmiyorum.

Canım öncelikle gecmiş olsun Allah hayırlısını nasip etsin. Suan tüplerin acık mı? Yani tüp bebek için rapor cıkarılabilecekmi cünkü biliyorsun raporu herkese vermiyolar mesela bize vermediler cünkü bizde bir sorun yoktu ama ben ünv hastahanesinde yaptırdığım için raporu kendileri cıkarabiliyor ve bana aşılama raporu cıkardılar ve ilaçların bir kısmını böylelikle devlet karsıladı. Nerde oturuyorsun? yeditepeyi tavsiye ediyorum özel bir ünv hastanesi biliyorsundur belki cok ii bir hastane. Doktorum da prof. dr. Cem Fıçıcıoğlu bu konuda gercekten ii bir doktor ve tanınmış ama tabi sen bilirsin yine canım

şu an tüplerim kapalı işte.benim olduğum ameliyattan olanlara kolay veriyolarmış raporu ama ben ne gibi işlemler yapmam gerektiğini bilmiyorum.Cem fıçıcıoğlunu tvdende hatırlıyorum sanırım.araştırıyorum merkezleri bakalım hangisi iyiyse orda yaptırmak istiyorum. şu ana kadar memorial.jinemed hospital,bide medical park bahçelievleri duydum.buralarda yaptıranlar çok ii diyolar.bu hastaneleride burdan buldum tabi bu siteden yani.daha görüşmeye gitmedim rapor işini hallettikten sonra gidicem merkezlerle görüşmeye.sen toplam ne kadar ödedin hastaneye ilaçlarla birlikte?

şu an tüplerim kapalı işte.benim olduğum ameliyattan olanlara kolay veriyolarmış raporu ama ben ne gibi işlemler yapmam gerektiğini bilmiyorum.Cem fıçıcıoğlunu tvdende hatırlıyorum sanırım.araştırıyorum merkezleri bakalım hangisi iyiyse orda yaptırmak istiyorum. şu ana kadar memorial.jinemed hospital,bide medical park bahçelievleri duydum.buralarda yaptıranlar çok ii diyolar.bu hastaneleride burdan buldum tabi bu siteden yani.daha görüşmeye gitmedim rapor işini hallettikten sonra gidicem merkezlerle görüşmeye.sen toplam ne kadar ödedin hastaneye ilaçlarla birlikte?

Canım memorıal falan da cok ii ama oralar ünv hastanesi olmadığı için bildiğim kadarıyla rapor için sen uğrasacaksın ama yeditepe ünv hastanesi olduğu için onlar kendileri rapor cıkarıyor sen hiç uğraşmıyorsun. Yeditepede tüp bebek ücreti ilk sefer için 3500 ytl , 2. sefer 2950 3. sefer ise 2100 ytl tabi İnsallah 2. ye 3. ye gerek kalmaz. ilaçlar da işte ben aşılama raporu cıktığı için ortalama 1000 ytl ama rapor olmasa 2000 e yakın ama ilaçlar kişiden kişiyede değişiyor canım mesela ben az ilaç kullandım ilk seferde 20 tane yumurta cıktı bu ben 2 kutu ilaç kullandım ama bazıları 3 kutu hatta daha cok kullanan bile oluyomus 2. seferde ise 2 kutu bitmedi bile cunku ilkinde 20 yumurta cıktığı için daha az dozda ilaç verdi doktorum 12 yumurta cıktı ama tabi tüp bebek raporu cıkarsa o zaman tüp bebek ücreti ilk seferde sanırım 2100 ytl 2. 3. denemelerde daha da düşüyo sanırım ilaç konusunda da daha avantajlı oluyorsun çünkü bana aşıla raporu cıktığı için bütün ilaçları karsılamadı ssk bazılarını ama tüp raporu cıkarsa daha ii oluyor canım. Biraz uzun oldu ama :))

uzun oldu ama benim için çok ii oldu :) çok sağol canım.bende ilk görüşmeye oraya giderim o zaman.hem rapor için de uğraşmıyım bari.onlar biliyordur neler yapılması gerektiğini.Peki Cem Fıçıcıoğlu bizzat kendisi herşeyinle ilgileniyo mu? şu göbekten yapılan iğneler çok acıyomu?kaç gün oluyosun o iğneleri?bide yumurta toplama işlemi biraz ağrılı oluyomuş sanırım genel anesteziylemi yaptılar sanada?sizin ikinizdede hiç sorun olmadığı haldemi tüp bebek yaptırdınız?ilkinde neden tutmadığını söyledimi doktorlar?bide neden 4 emrio transfer edildi?normalde 2 tane diye biliyorum.
Ay benimkide çok uzun oldu :) çok soru sordum biliyorum ama bu konuyla ilgili hiçbirşey bilmediğim için merak ediyorum nolur kusura bakma.

uzun oldu ama benim için çok ii oldu :) çok sağol canım.bende ilk görüşmeye oraya giderim o zaman.hem rapor için de uğraşmıyım bari.onlar biliyordur neler yapılması gerektiğini.Peki Cem Fıçıcıoğlu bizzat kendisi herşeyinle ilgileniyo mu? şu göbekten yapılan iğneler çok acıyomu?kaç gün oluyosun o iğneleri?bide yumurta toplama işlemi biraz ağrılı oluyomuş sanırım genel anesteziylemi yaptılar sanada?sizin ikinizdede hiç sorun olmadığı haldemi tüp bebek yaptırdınız?ilkinde neden tutmadığını söyledimi doktorlar?bide neden 4 emrio transfer edildi?normalde 2 tane diye biliyorum.
Ay benimkide çok uzun oldu :) çok soru sordum biliyorum ama bu konuyla ilgili hiçbirşey bilmediğim için merak ediyorum nolur kusura bakma.

Canım öncelikle yeditee tüp bebek ekibi büyük bir ekip ve ilgili insanlar gercekten ama sen aklına gelen herseyi doktoruna soracaksın cünkü haliyle adam okadar cok kişiyle uğraşıyorki bazen senin sormanı bekliyor artık belli bilgiler için o yüzden cekinmeden herseyi soracaksın, oranın hocsı zaten cem bey ve tabii cem beyin yanında uzan doktorlarda var ama ultrason takibleri olsun, yumurta toplam, tranfr olsun herseyi birzat cem bey yapıyor bazen ultrason takibine eğer cok yoğunluk vasa başka bir uzman doktor gelebiliyor ama cok nadir 2 tüp denememde de toplam 3 defa başka doktor gelmiştir ama yumurta toplama ve tranferi hoca olarak o yapıyor. Göbekten yapılan iğneler hiç acımıyor emin olabilirsin. Yumurta toplama işlemi yeditepe de evet enesteziyle yapılıyor bittikten sonra 2 gün kadar biraz ağrın olabiliyor ama 2 günde geciyor korkacak bişey yok. bizde hiç sorun yok canım ama 3.5 yıldır olmadı ve ben aşılamayla uğraşmak istemedim cünkü onda ihtimal cok daha düşük olduğunu söyledi doktorlar dedim onlarla hiç uğraşmayayım ve direk tüp bebek yaptırdık. İlkinin tutmama sebebine gelince hiçbirseyde garanti yok canım malesef bazen olmuyor doktorlar ellerinden geleni yapıyor takdir Allah ın demekki daha zamanı vardı ama bak 2. de Allah ıma hamdolsun ki oldu. 2. de tutma ihtimali daha yüksekmiş zaten doktorlar hep söylüyor. Ama ilkinde tutanda da okadar cok insan varki ama malesef benim olmadı ama suan bebişlerimi bekliyorum :) Allah ım size de nasip etsin insallah canım, benim de sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin insallah. Emriyo sayısına gelince hayır canım normali 3 emriyodur benimde ilkinde 3 tane yerlestirildi ama 2. sinde 7 tane 12 tane yumurtam cıktı 7 sine işlem yapıldı 7 si de döllendi ama 3 ü cok kötü durumdaydı 4 tane emriyom kalmıstı cem bey bence ihtimali artırmak için dördünüde yerlestirelim dedi bende doktoruma güvendim. O birazda doktorun inisiyatifine kalmış bir durum normalde 3 yerlestiriyorlar ama bazen kişi durumuna bağlı olarak 4 de olabiliyor . Rapor işinide sen hiç birşeye karışmıyorsun sadece evrakları veriyorsun onlar cıkarıyorlar cuma günleri heyet toplanıyor sonra sana haber veriyorlar rapor cıktı diye. internetten yeditepe ünv hastanesi diye arat telefonları falan var al konus bence zaten görüşmler ücretsiz cem beyle de gel konus merak ettiğin herseyi sor canım. Umarım hersey gönlünce olura.s.a.s.

Mrb arkadaşlar benimde 12.günümde hcg 320 çıktı yarın bir daha yaptıracam inşallah yükselmiştir.bana 1 embrio transfer edilmişti bakalım hayırlısı ne olacak.

Mrb arkadaşlar benimde 12.günümde hcg 320 çıktı yarın bir daha yaptıracam inşallah yükselmiştir.bana 1 embrio transfer edilmişti bakalım hayırlısı ne olacak.

Canım hayırlı olsun insallah yükselmiştir değerin cok güzel Allah tamamına erdirisna.s.:nazar:

Ya ben hamile miyim

Eklentiler

• IMG_20150803_233222.webp
    IMG_20150803_233222.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20150803_233001.webp
    IMG_20150803_233001.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 44
Back
X