Hayır yapmıyorlar canım önce doktora gidiyorsun doktor muayne ediyor kendisi şeker yüklenmesini istiyor yönlendiriyor seniÖzele gidiyorum normalde.. şeker yüklemesini dewlette yaptırmak istiyorum.. şeker yükleme için kadın doğumdan randewu almam gerekiyor mu.. direk kan sırasına gitsem yaparlar mı..?
TEşekkür ederim cnm saol.Hayır yapmıyorlar canım önce doktora gidiyorsun doktor muayne ediyor kendisi şeker yüklenmesini istiyor yönlendiriyor seni
Neden devlet istiyorsun canim?Özele gidiyorum normalde.. şeker yüklemesini dewlette yaptırmak istiyorum.. şeker yükleme için kadın doğumdan randewu almam gerekiyor mu.. direk kan sırasına gitsem yaparlar mı..?
Özel ne kadara yapıyor bilmiyorum.. dewletde yaptırıp sonucu doktoruma görürmeyi düşünüyorum..Neden devlet istiyorsun canim?
Özel ne kadara yapıyor bilmiyorum.. dewletde yaptırıp sonucu doktoruma görürmeyi düşünüyorum..
Doktorum benide tahliller icin saglik ocagina yonlendirdi orda olmayanlari ozelde yaptirdimBende özele gidiyorum ama tahlillerimi devlette yaptırıyorum. Daha kolay ve az masraflı oluyor doktorum da sağolsun, çok anlayışlı hemen onay veriyor sonucu gösteriyorum.
madem ozele gidiosun nie bunu devlete yaptirmak istedin acaba merak ettim, cok pahali bi islem degil bildigim kadariylaÖzele gidiyorum normalde.. şeker yüklemesini dewlette yaptırmak istiyorum.. şeker yükleme için kadın doğumdan randewu almam gerekiyor mu.. direk kan sırasına gitsem yaparlar mı..?
Hiç fiyat sormadım.. dewlet hastanesi ewime yakın o yüzden aç karnına gidildiği için tansiyon düşer benim.. birazda onun için çabuk olsun bitsin diemadem ozele gidiosun nie bunu devlete yaptirmak istedin acaba merak ettim, cok pahali bi islem degil bildigim kadariyla
anladim canim evet sinir birsey bu seker yuklemesi dogru dusunmussun. Temiz cikar umarim...Hiç fiyat sormadım.. dewlet hastanesi ewime yakın o yüzden aç karnına gidildiği için tansiyon düşer benim.. birazda onun için çabuk olsun bitsin die
Teşekkür ederim cnm.. inşanladim canim evet sinir birsey bu seker yuklemesi dogru dusunmussun. Temiz cikar umarim...
Ben özelde 30 tl ye yaptırdımÖzel ne kadara yapıyor bilmiyorum.. dewletde yaptırıp sonucu doktoruma görürmeyi düşünüyorum..
ben şeker yüklemesi yaptırıp yaptırmayacağım ile ilgili henüz karar veremedim
siz kaçıncı haftanızdasınız ?Bende bunu düşünüyorum. Kararsızım
Ben de yaptırmasam olur mu dedim de.. olması gerekir dedi.. öylelikle dewletten randewu aldım..ben şeker yüklemesi yaptırıp yaptırmayacağım ile ilgili henüz karar veremedim
bana özeldeki doktorumda devletteki doktorumda yaptır dedi ama bence öyle demek zorunda sonuçta böyle bir şeyin riskini almak istemiyorlar ama ben hala ne yapacağıma karar vermedimBen de yaptırmasam olur mu dedim de.. olması gerekir dedi.. öylelikle dewletten randewu aldım..
Bu şeker yüklemesinden sonramı şeker hastalığı çıktı..?? Anlamadım cnmUfff bu konu benimde cok kafami karistiriyo...
Yaptirsammi yaptirmasammi...
Pozitif yönleri negatif yönleri??
Doktorlar yaptir demek zorundalar hem riske atmamak hemde gelir kay agini bozmamak icin..
Prof dr canan karatay kesinlikle yaptirmayin zararli diyo. Etrafimda yaptiran bikac kiside sonrasinda seker hastaligi kaldi...
Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?