Kızlar şeker yüklemesi..?

Testten sonra devamli yüksekti. Su anda cocugu 1 yasini gevti ve seker hala devam etmekte
Bence bebekte gerilik varsa yani haftasına göre küçük zayifsa yapılmalı yoksa gerek yok çünkü o kadar şeker yüklendikten sonra şekerin yoksa bile çıkar artık benim Dr bana teklif dahi etmedi prof.kendisi yani biliyordur doğrusunu yararlı bisey olsaydı söylerdi diye dusunuyorum.bide alakası var mi bilmiyorum ama arkadasima şeker yüklendikten sonra kanaması gelmeye başladı doğuma kadar böyle hep sıkıntı çekti şeker öncesi hicbi sıkıntısı yoktu biz öyle yorum yaptık kesin şekerden oldu diyemem

Ilkinde yaptirdim bunda yaptirmayi dusunmuyorum. Cok yuksek degildi ilkinde ve diyet yaptim olcum cihazimla cubuklarim vardi aclik tokluk olcup kaydediyordum. Bunda da yaptirmayip dikkat etmeyi dusunuyorum. Ayrica seker varsa bebekte gerilik yapmaz tam tersi ileride cikabilir. Cunku gebede seker varsa iri bebek olma durumu olabiliyor.

Tabi şeker varsa bebek iri olur da şeker olmayıp bebekte gerilik varsa beslenmesi için yapiyolarmis kilo aldırmak için

Ben yaptırmayacagim. Kesin kararım. Ufacık tatlı yediğimde bile ona gidiyor, hareketlerinden belli, o kadar seker yüklemesi yapamam, Canan Karatay taraftarıyım bu konuda. Herkes kendi kararını vermekte tabii ki özgürdür.

İyice kararsız kaldım.. ilkinde bende yaptırmıştım bişe öıkmadı hani sonrasında da bişe olmadı.. bunda bebeğin gelişim iyi şükür ama istedi..

Tabi şeker varsa bebek iri olur da şeker olmayıp bebekte gerilik varsa beslenmesi için yapiyolarmis kilo aldırmak için

Sacmalik sekerle kilomu aldirilirmis tamamen sagliksiz. Ben hic oyle birsey duymadim bilginin saglikli oldugunu dusunmuyorum.

Ben zaten şeker yuklemesi yaptirmadim yaptirmayida dusunmem ama yaptıranlara doktorlarının söyledikleri bu.dogrulugu tartışılır tabi
Sacmalik sekerle kilomu aldirilirmis tamamen sagliksiz. Ben hic oyle birsey duymadim bilginin saglikli oldugunu dusunmuyorum.

ben yaptırmadım doktorum ısrarla yaptırmamı istedi ama ailemde okadar çok doktor varki hepside karşı çıktı.. madem doktorun bukadar ısrar ediyor ozaman açlık kan şekeri baktır dediler zaten diyelimki şeker çıkacak doktorunun yapacağı şey diyet vermek bunun dışında herhangibir tedavi yapmıyorlar diyetide ben sağlıklı besleniyorsam zaten ihtiyacım yok

sonuç olarak açlık kan şekeri ve 1 saatlik tokluk kan şekerime baktırdım.. şeker felan çıkmadı

tavsiyem şeker yüklemesi yaptırmayın

Tesekkür ederim canim :)
Cok yardimci oldun. ALLAH razi olsun

Bende yaptirmayi dusunmuyorum. Hast bi kadina yaptilar kadin ayakta duramiyorum iyi degilim basim donuyo kustum bide ishal oldum dedi. Kadini ilk gordum saglikliydi sonra gordum yuruycek hali yoktu acayip korktum sirf bu sebepten bile yaptirmayabilirim.

Evet düşüncelerime uygun duyduklarım teşekkür ederim netlestirmeme yardımcı oldunuz

Bu şeker yüklemesinden sonramı şeker hastalığı çıktı..?? Anlamadım cnm
Şeker yüklemesinden kaynaklı bir durum olduğunu sanmıyorum. İçirdikleri sıvıda 1 çikolata kadar şeker oluyor. Çikolatayı hepimiz yiyebiliyoruz. Sıfır tatlı ile geçirmiyoruz hamileliğimizi. Bence bu şekilde insanları korkutmayalım.

Çarşamba yaptıracağım çünkü ailemde şeker hastası war.. sıkıntı olmasın die dr çok istedi.. ilkinde de yaptırmıştım sıkıntı olmadı.. yine yaptrsam sıkıntı olmaz die düşünüyorum.. hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…