- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
İlla siddet olmasi gerekmez valla bazi kizlar hakareti bagirip cagirmayı erkeklik olarak beni seviyor diye algılıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladımmmm ama kınamayın siz yinedeOhaaa yaa iki gündür aklımdan atamadım.bi arkadaşım var.bayadir görüşmüyoruz .bize geldi bu anlatti işte bi sevgilisi olmuş arabada dövmüş.sonra arkadaşım (kıskanç) diyor sokak ortasında tişörtumu çıkaricsm demiş yine dövmüş.ama bunları anlatırken kendinden geçiyor resmen gülüyor falan.dudagim kanadı yüzüm de elinin izi kaldı diyor.bir insan nasıl dayaktan hoşlanır aklım almıyorarkadaşım dediğim mazoşist çıktı.duyardim bazen ,kizlar sert erkeklerden hoşlanıyor sözünü.dogruymus .arkadaşım bunu doğruladı .taklitini yaptım hattaa ee dedim diğer yanaginida cevirdinmi orayada vurdumu dedim güldüm.ama dehşete düştüm .inanılır gibi değil.onun böyle olduğunu bilmiyordum ben .arkadaşım m...l cikti
Bu kızda öyle güzel. Bu güzel kizlar bende dahil :) (( yürüyen ego gibi olucam )) ama hep ruh hastalarına aşık oluyoruz.sanirm.biz srfsiz seviyoruz.sonrada hayat böyle tokatini atınca biz naptik dioruzBenim de vardı böyle bi arkadaşım.Herif ! Kulak zarını patlatmıştı neredeyse.Güzelim kız o psikopatla evlendi,doğurdu ve BOŞANDI
Tam üstüne bastın :))Adana da sıradan bir olay![]()
Gerçekten çocuk mu ayrılmış o daha bı enteresanAyy bide beni düşünşükür ki çocuk bundan ayrılmış.yoksa bu evlenirdi kesin .yarabbim ne insanlar varya .dayağı bukadar kendinden geçerek anlatani ilkkez gordum
Hah aynen öyle buda beni sahipleniyor kıskanıyor ondan öyle yapiyodu dediİlla siddet olmasi gerekmez valla bazi kizlar hakareti bagirip cagirmayı erkeklik olarak beni seviyor diye algılıyor.
Valla aynen öyle olmuş.benim işim olmaz artık başımda yeterince ekşin var bide bununkiyle ugrasamam.Gerçekten çocuk mu ayrılmış o daha bı enteresan
E çok seviyordu dövdü aşk bitti o zaman bence sen arkadaşına deki sen iyi bir psikologa git uzunca bir tedavi ol beynine oksijen gitsin
O söz yoksa bunun icinmi kullanılıyor :) benmi olayı yanlış anlamisim
[/QUOTE
Anladığım kadarıyla küçüksün ,olayı deşme .Boş ver.Ha ,bir de güZel kızlar zekasını da kullansın,efendi,düzgün adaylar bulsun.E mi?
![]()
Şaşırmadım arkadaşımın sevgilisi kıza sinirlenip kolunu sıkmış kız bunu romantik diye anlatıyor. Fazla türk dizisi izliyorlarHah aynen öyle buda beni sahipleniyor kıskanıyor ondan öyle yapiyodu dedi
Bende dedim.allahtan bitmiş ama o bu kafayla yine aynısı bulurVar öyle aklı kıt Kızlar
Sonra dövüyor diye yakınır
UmarımArkadaşin aptal aptal gülmesinin sonucunu canıyla ödemez birgün umarım.
Keşke şöyle hickimsenin olmadığı yerde yanlız ben ve oğlum olsak.ama malesefEş, aile, arkadaş... Bütün çevreni değiştirmen lazım sanırım.
Kınamak değil aslında benimkisi.kiz görseniz bebek gibi çok güzel üzüldüm sok oldum .bı insan kendine neden bunu layık görür diyede düşünüyorum ama .bende dayak atan olmasada bağımlı biriyle evlendim bilemiyorum ya .biz neden böyleyiz.hep sonradan aklımız başımıza geliyorAnladımmmm ama kınamayın siz yinede