Kizlar sert erkeklerden hoşlanıyor

Bence kısır döngü , baba figürü öyle. Anne de bunu normalleştiriyor. Sevilmenin şiddet içerek baskıcı bir yönü olduğu konusunda fikir oluşuyor. Sonra da öyle erkeklere yöneliyor. Eşim kolumu şakalaşırken sert sıksa ölçüsüz davransa, askerlik arkadaşına mı şaka yapıyorsun derim , buna dahi tahammülüm yok. acı çekmekten kim zevk alır ki ?

Hahah :)) artık evden kaçıyorum son iki üç gündür.surekli fatura yatircam surda isim var burda isim var diye .evden kaçıyorum karanlık çökmeden geliyorum .şimdi daha iyiyim .enazindan yemeği yiyor.telefonla konuşuyor sonra uyuyor
Çocuğa bakıyordur inşallah

Bence kısır döngü , baba figürü öyle. Anne de bunu normalleştiriyor. Sevilmenin şiddet içerek baskıcı bir yönü olduğu konusunda fikir oluşuyor. Sonra da öyle erkeklere yöneliyor. Eşim kolumu şakalaşırken sert sıksa ölçüsüz davransa, askerlik arkadaşına mı şaka yapıyorsun derim , buna dahi tahammülüm yok. acı çekmekten kim zevk alır ki ?
Ailesini bilmiyorum ama.kendi yaptığı beni dehşete düşürdü.aci çekmekten zevk alan vermiş demek

Benimde böyle bi arkadasım vardı sevgilisi telefonunu karıştırmış taaa 3-4 sene önceki mesajlarını bulmuş normal erkek arkadaşlarına yazdığı bu ne bu ne diye hepsini sormuş kız diyordu ki bana çok değer veriyor hep bu yüzden

nasil bu kadar sok oldunuz anlamadim :)
bizim kadinlarimizin cok cok uzulerek soyluyorum ki 80%i bayilir ve havasini atar boyle erkek arkadaslarin/kocalarin. bu sitede de hergun goruyorum.
ben hic duymadiysam 10 kere “aa erkek arkadasin nasil izin veriyo bu etegi/tayti giymene benimki gebertir beni hihi” diye aklinca benle dalga gecenleri. gercekten uzuluyorum kadinlara ama durum bu.

nasil bu kadar sok oldunuz anlamadim :)
bizim kadinlarimizin cok cok uzulerek soyluyorum ki 80%i bayilir ve havasini atar boyle erkek arkadaslarin/kocalarin. bu sitede de hergun goruyorum.
ben hic duymadiysam 10 kere “aa erkek arkadasin nasil izin veriyo bu etegi/tayti giymene benimki gebertir beni hihi” diye aklinca benle dalga gecenleri. gercekten uzuluyorum kadinlara ama durum bu.
Ya ona alıştık bişi şekilde :) dayak yiyip zevk alanida ilk kez gorduk

Ohaaa yaa iki gündür aklımdan atamadım.bi arkadaşım var.bayadir görüşmüyoruz .bize geldi bu anlatti işte bi sevgilisi olmuş arabada dövmüş.sonra arkadaşım (kıskanç) diyor sokak ortasında tişörtumu çıkaricsm demiş yine dövmüş.ama bunları anlatırken kendinden geçiyor resmen gülüyor falan.dudagim kanadı yüzüm de elinin izi kaldı diyor.bir insan nasıl dayaktan hoşlanır aklım almıyor 😱 arkadaşım dediğim mazoşist çıktı.duyardim bazen ,kizlar sert erkeklerden hoşlanıyor sözünü.dogruymus .arkadaşım bunu doğruladı .taklitini yaptım hattaa ee dedim diğer yanaginida cevirdinmi orayada vurdumu dedim güldüm.ama dehşete düştüm .inanılır gibi değil.onun böyle olduğunu bilmiyordum ben .arkadaşım m...l cikti
Yani normal değil ne diyelim buna

Ben böyle birini tanıdım evet maalesef var böyle insanlar. Kızın ne kadar iyi bir sevgilisi vardı ama o manyak eski sevgililerinden yediği dayağı anlatırdi ben sert seviyorum manyak olacak vuracak kıracak falan derdi. Kaç kere sokak ortasında dayak yemiş, hepsini de aldatmış. Dayak yemek için aldatmistir Allah bilir. Değişik bir kafa anlamak mümkün değil

Bende şahit olmuştum böyle biseye kv lerin alt komşusunun kızı vardı daha 17 18 yaşlarında lisede tanıştığı sevgilisiyle sozlenmisti ısrar kıyamet.

Bigun onlarda otururken aşağıdan bı kavga gürültü koptu meğer nişanlısı kızı dövüyomus ailesinin yanında. Kv gitmis bakmış kızın annesi damada damat anneye kıza saldırmış. Kız balkondan sarkiyo ikide bir aticam kendimi diye. Düğünlerinde bir iki hafta vardı dedim yani bu olayın üstüne o düğün olmaz heralde.
Sonuç tabiki o düğün oldu ve o kız o yaşta o adam kilikliyla evlendi....

Ohaaa yaa iki gündür aklımdan atamadım.bi arkadaşım var.bayadir görüşmüyoruz .bize geldi bu anlatti işte bi sevgilisi olmuş arabada dövmüş.sonra arkadaşım (kıskanç) diyor sokak ortasında tişörtumu çıkaricsm demiş yine dövmüş.ama bunları anlatırken kendinden geçiyor resmen gülüyor falan.dudagim kanadı yüzüm de elinin izi kaldı diyor.bir insan nasıl dayaktan hoşlanır aklım almıyor 😱 arkadaşım dediğim mazoşist çıktı.duyardim bazen ,kizlar sert erkeklerden hoşlanıyor sözünü.dogruymus .arkadaşım bunu doğruladı .taklitini yaptım hattaa ee dedim diğer yanaginida cevirdinmi orayada vurdumu dedim güldüm.ama dehşete düştüm .inanılır gibi değil.onun böyle olduğunu bilmiyordum ben .arkadaşım m...l cikti
Benim de bir tanıdığım kızı sevgilisi öyle bir dövmüş ki 2 akciğeri patlamıştı hastanede yattı günlerce ama bir baktım 2. Gün barismislar oğlan kıza hastanede refakatcilik ediyor falan şok olmuştum

Var böyleleri benim de arkadaşım vardı. Çocuk aldatıp dövüyordu. hatta bir kere kulağını kanatmıştı. Kızda gitti cocuk onla evlensin diye hamile kaldı. Evlenmediler gerçi ama kız müthiş takıntılıydı. Şimdide kız yeni konustugu kişilere beni dövüp tecavüz etti diyormuş. Bu tip insanlar cidden hastalıklı oluyor. Bence uzak durmanız da fayda var.

Back
X