- 4 Ocak 2013
- 415
- 144
kızlar yazıyorum ama her an vazgeçebilirim. buraya bir çok kez konu açtım. ben boşanmış bir bayanım. iki buçuk yıla yakındır bir ilişkim var. farklı şehirlerdeyiz ve çok görüşmedik. ama ondan çok hoşlanıyorum. defalarca artık evlenmek istediğimi ima ettim ama anlamıyor gibi yaptı. bende utanıp üstelemedim. ama en son açık açık evlenmeye niyeti yoksa bitirmek istediğimi söyledim ve ciddiydim, bitirecektim. oda beni karşısına alıp konuştu. dediki: bak benim eski evliliğimden çok borcum var ve eski karım bana müteselsil kefil oldu. bu borçlar bitene kadar evlenmemi istemedi. bende ona saygı duyup kabul ettim. bu borçlar bitsin senle evlenelim. borçların bitmesine bir yada bir buçuk yıl var. Bende tamam ama borçların bitenedek senle görüşmem dedim. sadece telde konuşurum dedim. oda kabul etti. iki aydır sadece telde konuşuyoruz. o hala beklememi beni sevdiğini söylüyor. şimdiiii ben aileme anlattım durumu. ablam beni oyalayıp kullandığını söylüyor. iyide diyorum yüzünü görmeyip sadece telefonda konuştuğum adam beni nasıl kullanıyor. lütfen bana akıllıca fikrinizi söyleyin tarafsız fikirlere ihtiyacım varrr