• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sevgilim evlenme teklifi etti gibi bişi ama emin değilim acil yardım!

delyylade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
118
0
26
İstanbul
kızlar erkek arkadaşım geçen gün bana dediki 3 aya hazırlan sana heran evlenme teklifi edebilirim ama ümit etme pek dedi bi işim var onu halledebilirsem çok mutlu olucaz evlenicez dedi sizce bu işten kastı eski sevgili mevzusu olabilirmi? kızın bunu sevip sevmediğini anlıcakta kız bunu sevmiosa benlemi evlenicek :s ay çok kuruntu yaptım bu sorun halletmesi gereken şey ne olabilir??*?

İmzana göre hamilesin eğer hamileysen o seninle evlensin. Değilsen sen onunla evlenme bence:) ne o öyle sen alternatif eş misin?

Hamile kaldığında bebeği istemediği için ayrıldığın erkek arkadaşın mı????

Çok ortasından bi girizgah yapılmış konuya... O yüzden tahmin mümkün değil..

Başka sevgili varmıydı da böyle düşünüyorsunuz ? Yoksa bu sadece bi iş halledicem deyince siz mi böyle birşeye yordunuz anlamadım..

Konu da alakasız bir yere mi açılmış :53: başım döndü :44:

Çok ortasından bi girizgah yapılmış konuya... O yüzden tahmin mümkün değil..

Başka sevgili varmıydı da böyle düşünüyorsunuz ? Yoksa bu sadece bi iş halledicem deyince siz mi böyle birşeye yordunuz anlamadım..

Konu da alakasız bir yere mi açılmış :53: başım döndü :44:

Hakkaten bu başlıkta bu konu ne alaka yaa?

ya bi işim var onu halletmem gerekio dedi ya ben kafamda kurmaya başladım acaba eski sevgili meselesimi var unutamıyormu gibisnden...ama iş konusuda olabilir bu aralar çok maddi sıkıntıları var ama bu sorun ne dediğimde boşver bilmene gerek yok dedi...buarada evet terketmeyi düşündüğüm adam bu...ama çok değişti anlamadım vala

sevgilinin bebekten haberi var mı. evlenme teklif edebilirim gibi birşey önceden söylenmesi bence hoş olmamış . böyle sürpriz şeklinde olması daha hoş olurdu bence. yani bana eşim surpriz birşekilde evlenme teklif etmişti. hem de kabul etmeyeceğimden korkmasına rağmen. diğer kız meselesini açarmısın acaba.

ben bişe anlamadım...daha açık ol.sen bilmessen çözmesi ,gerektiği mesleleyi,biz nerden bilelim...

tamam daha açık anlatıyorum bu bebek meselesinden başlayayıyım hamileydim fakat bebeğim gelişmemiş ölmüş karnımda :( bebek meselesi bu. onun dışında sevgilimle biraz sorunlarımız var maddi sıkıntıları var diye pek görüşmeme kararı aldık telefonda konuşuyoruz geçen gün bana dediki sen bana çok değer veriyorsun dedi halletmem gereken bi mesele var onu halledebilirsem 3 aya evlenicez dedi.ayrıca evlenme teklifi meselesine gelincede sevgilim süpriz yapabilio ama romantizmden anlamıo buyüzden biraz fazla açık şekilde sana evlenme teklifi edebilirim dedi.şaşırdığım meselede bana maddi sıkıntılarım var evlilik için erken diyordu acaba helletmesi gereken sorun maddi sıkıntımı yoksa eski sevgilisini unutamadıda kız evleniyorum ben falan dedide benimki inanmadı gerçekten o evlenirsemi bana evlenme teklifi edicek :S

ya doktora gittim bebek için düşük yapıcaksın büyük ihtimal bebek ölmüş gözüküo dedi kürtaj olmama gerek varmı dedim hayır düşücek kendi dedi ama hala düşmedi hiçbişey ve nerdeyse 15 günü geçti ve ben nedense hala hamile olduğumu hissediyorum :s

ya doktora gittim bebek için düşük yapıcaksın büyük ihtimal bebek ölmüş gözüküo dedi kürtaj olmama gerek varmı dedim hayır düşücek kendi dedi ama hala düşmedi hiçbişey ve nerdeyse 15 günü geçti ve ben nedense hala hamile olduğumu hissediyorum :s

tekrar doktora gittin mi? eğer kanaman falan olmadıysa bebeğin hala seninle olabilir.

ya doktor kan testi yaptırdığında Hcg değerim 56 küsürdü ozaman kanamam vardı sonra 1 hafta sonra gene yaptırdı 14 küsüre düşmüş ama o 56 çıktığı zaman kanamamın bittiği zamandı tam o gün bitmişti adette olmadım göğüslerim çok büyüdü damarları belirginleşti karnım sanki hafiften şişti çatlaklar meydana geldi :s ay bilmiorum ya bebek düşse illaki anlarım aşırı derecede sancıylan kanama olur öle bişi olmadıki bende :s kendi kendine yok olucak değilya ya doktor bi bok anlamıo yada bilmiorym ya of şuan karnımda olmasını okadar isterdimki :(

kızlar erkek arkadaşım geçen gün bana dediki 3 aya hazırlan sana heran evlenme teklifi edebilirim ama ümit etme pek dedi bi işim var onu halledebilirsem çok mutlu olucaz evlenicez dedi sizce bu işten kastı eski sevgili mevzusu olabilirmi? kızın bunu sevip sevmediğini anlıcakta kız bunu sevmiosa benlemi evlenicek :s ay çok kuruntu yaptım bu sorun halletmesi gereken şey ne olabilir??*?

bu dediği çok saçma
hem bekle hazırlan 3 aya evlenme teklifi edicem diyor
hemde ümit etme gelmeyebilirim diyor
bebekten haberi var mı adamın

yok ümit etme derken sorunumu halledemezsem evlilik hemen olmaz anlamında dedi... bebekten haberi var evet...

bu zamana kadar aklı nerdeymiş
ayy arkadaşım ağzından cımbızla laf alıyoruz anlatsana neden ayrıldınız bebekten ailenin haberi var mı
bebeği istiyor mu
o dediği şey neymiş
soramadın mı neden 3 ay bekliyorum sebep ne

hayırr ayrılmadık hala devam ediyoruz maddi sıkıntıları var diye görüşmüyoruz dışarda ... sadece telefonda konuşuyoruz çok nadir buluşuyoruz bebeği önce istemedi sonra benim doğurmakta nekadar kararlı olduğumu görünce kabullendi tam o vakitte bebeğimin öldüğünü öğrendim... böyle bişiyi öğrenmeseydim ailelere açıklayacaktık

Sizi yargılamak bana düşmez benden büyüksünüz zaten ama yazdıklarınıza hiç bi anlam veremedim. Söylediklerinize göre doktor sizi başından savmış resmen doğru düzgün ne bir açıklama ne birşey var. Sevgilinize gelince ortada bi bebek olduğu halde bu kadar rahat olmasını anlayamadım. Hı evet birlikte olabilirsiniz hamilede kalabilirsiniz tamamen sizin kararınız sizin sorumluluğunuz. Ama tek başına çocuk büyütmenin pek kolay olduğunu düşünmüyorum. Bebek düştü diyorsunuz onada bi anlam veremiyorum. Ne diyeceğimi bilemedim.

doktor beni başından savmadı devlete gittiğim için 200 kişi arasında anca 1 dakika bana ayırabildi bende kistte vardı ultrasonda kisti gördü bebeği göremedi test yaptırınca hamile olduğum ortaya çıktı ikinci testi yaptırdığımda adam resmen dalga geçer gibi şu değer ne bu değer ne anlayamadım demeye başladı orda şüphelendim acaba bebeğim ölmedimi diye dediğim gibi 200 tane hastası olunca haliyle ilgilenemiyor... buarada tekrar söylüyorum sevgilim bu bebeği kabullendi kimse yanlış düşünmesin! benim sormak istediğim konu bebek dışında bir konu şuanda bebek konusuna lütfen çekmeyin tek başına büyütülmeyeceğini bende biliyorum kiii kabul etmeseydide ben büyütücektim kusura bakmayın ama tek başına bir çocuk büyütülmüo diye bebeğimin canına kıyamam

doktor beni başından savmadı devlete gittiğim için 200 kişi arasında anca 1 dakika bana ayırabildi bende kistte vardı ultrasonda kisti gördü bebeği göremedi test yaptırınca hamile olduğum ortaya çıktı ikinci testi yaptırdığımda adam resmen dalga geçer gibi şu değer ne bu değer ne anlayamadım demeye başladı orda şüphelendim acaba bebeğim ölmedimi diye dediğim gibi 200 tane hastası olunca haliyle ilgilenemiyor... buarada tekrar söylüyorum sevgilim bu bebeği kabullendi kimse yanlış düşünmesin! benim sormak istediğim konu bebek dışında bir konu şuanda bebek konusuna lütfen çekmeyin tek başına büyütülmeyeceğini bende biliyorum kiii kabul etmeseydide ben büyütücektim kusura bakmayın ama tek başına bir çocuk büyütülmüo diye bebeğimin canına kıyamam

Konuyu çok başka yere çekiyorsunuz şuan ben size bakamazsınız bebeğinizi aldırın demedim aslada böyle bişey demem demeye de hakkım yok.

Back
X