• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sevgilim evlenme teklifi etti gibi bişi ama emin değilim acil yardım!

ben size yönelik bişi demedim zaten genel olarak söledim çünkü bu tepkiyi çok kişiden duyuyorum evli değilim diye böyle bişeyin başıma gelmesinden beni çok yargıladılar olacağı varmış olmuş sonuçta bir hatada olsa telafisini yapabiliyorum bebeği doğurucaktım evlenicektim her gelen bana aaaa evli değilsin niyee böyle bişi yaptın demesin zaten canım yanıyor bebeğimi düşündükçe kimse beni anlamıyor :S

Kimse size bebeğinize kıyın demedi diyemez.... hamile kaldığınıza göre siz hesabınızı kitabınızı yapmışsınızdır.... Özel bir kadın doğum doktoruna gidin bence. Bebeğiniz düşmemiş olabilir. yada problem olabilir.

haklısınız bu hafta özel bi hastaneye gidicem...en azından bi ultrasonda baksınlar ona göre bişey desinler doktora diyorumki bebeğim yaşıyormu diyorum suratıma boş boş bakıyo bilmiom bidaki hafta gel diyo o gün gidiom gene bidaki hafta gel diyo resmen dalga geçiyolar kollarım tahlil yaptırmaktan delik deşik oldu yaa

haklısınız bu hafta özel bi hastaneye gidicem...en azından bi ultrasonda baksınlar ona göre bişey desinler doktora diyorumki bebeğim yaşıyormu diyorum suratıma boş boş bakıyo bilmiom bidaki hafta gel diyo o gün gidiom gene bidaki hafta gel diyo resmen dalga geçiyolar kollarım tahlil yaptırmaktan delik deşik oldu yaa

o bebeği istiyorsan ve devlet hastanesine gidiyorsan malesef ülkemizde bu muameleye katlanacaksın. Doktorların bir çoğu öyle devlet hastanelerinde....

senin asıl sorunun bebek olmalı arkadaşım..
onu sormayın demişsin ama
en kısa zamanda dra gitmelisin..
1 bebek ölürse veya ölüyse seni zehirleyebilir
2 yaşıyorsa düşük tehlikesi vardır dr. a gitmediğinden ölebilir..
ve hamileysen birtakım vitaminler alman gerekebilir yine en kısa zamnda dr. gitmelisin....
acizane bir tavsiye....

sevgilinle ayrılmıştınız şimdi evlilik teklifimi yapmayı planlıyor barıştınızmı inşallah barışmışsınızdır bu arada bebeğin durumu ne yaşıyormu gerçekten merak ettim

Ay inanmıyorum nasıl 15 gündür ölü bebeğiniz içinizde hala :53: Sizi zehirler yahu olur mu öyle şey bir an önce doktora gidin çok riskli şu durumunuz :53:

Ay inanmıyorum nasıl 15 gündür ölü bebeğiniz içinizde hala :53: Sizi zehirler yahu olur mu öyle şey bir an önce doktora gidin çok riskli şu durumunuz :53:

Doktor oyle dediyse bebek kendiliğinden düşmüştür canım doktordan gelince bir kaç gun icinde boyle durumda müdahale etmiyorlar genelde zaten çok küçükmüş. Sen farketmemissindir wcde düşmüştür. Bi arkadasıma da oyle olmuştu oradan biliyorum.

İnşallah yasıyordur seninki belki onunla aynı durum değildir tabi bilemem. Sen yine de bı doktora görün canım saglık ocağına sor en azından ne yapayım diye. Ağrın var mı?

Son düzenleme:
hiç ağrım yok ama doktora gitmeden önce bikere feci şekilde sancılandım sancılanmadan önce kanamam oluyordu sürekli böle parça gibi bişiler çıkıyordu içimden sanki böle et parçası gibi :S

hiç ağrım yok ama doktora gitmeden önce bikere feci şekilde sancılandım sancılanmadan önce kanamam oluyordu sürekli böle parça gibi bişiler çıkıyordu içimden sanki böle et parçası gibi :S

demekkı düşmüş bebek ama yınede ıhmal etme bırdaha ultrasona gırde ıcınde parca falan kalmıs olmasın baktır sevgılınde umarım ıslerını halleder en kısa sürede evlenırsınız saglıklı bırde bebgınız olur

hiçbişe anlamadım ya konu sahibide bi açıkca anlatmamış ya.iyide sen niye eski sevgili konusunda şüpheleniyosun.öle bişelermi yakaladın

Bende anlıyamadım eskı sevgılı ne alaka ? yanı gecmıste onunla ılgılı bı takım olaylarmı oldu da sen boyle dusunuyosun. Bebek ıcın uzuldum bence maddı kaynaklardan ötürü oyle soylemıstır. Herseyın hayırlısı

herkes konuyu cok bölmus.sadece senın soruna cvp verıoyorum.ya ole seymı olur arkadasım iş dedıgı o mu olur hıc oyle dusunmeyın cunku cok saçma :44:

Bence eskı sevgılıyle falan alakalı deıldır yanı saçma olur boyle bırsey
ınsallah evlenırsınız en kısa zamanda

Back
X