kızlar sevgilim moralimi çok bozdu

3 haftadır sevgilim ama geçen sene tanışmıştık.
uzun süredir tanıyorum
ama sanalda aseksüelim falan diyordu
buluştuğumuzda da sürekli elliyor beni
kucağıma yatıyor bir şekilde temas istiyor yani

Vanessa senden hic beklemezdim ben sok. O zaman sen bu annesi doktor, babasi bilmem ne olan sevgilini aldatmissin. Yaziklar olsun sana.

uzun süredir tanıyorum
Hangi üyenin parodi hesabısın acaba merak ediyorum. eğlenceli oluyor mu böyle?

uzun süredir tanıyorum
Sen de onu elle, agiz tirnak kontrolu yap, sonra cak agzina 2 tane bu nasi leşlik diye

3 haftalık adama mahvolacak kadar bağlanmayin bırakın bu adamı kendinize değer verin hiçbir x kişisini de mahvolacak ölecek kadar onemsemeyin 3 haftada

uzun süredir tanıyorum

Ellemeyip ayağıyla iteklese daha mı iyiydi Vanessacım?
Bulmuşsun bunuyorsun, ayol bu çocuk senin için biçilmiş kaftan.
İkinizin o kadar çok ortak yönü var ki, mesela çocuk meme seviyormuş. Tesadüfe bak ki sende iki tane var. Daha ne olsun? Birbirinizi tamamlıyorsunuz.

o kız sevgilini reelde görse koşarak kaçar zaten, dişleri yeter. adam yeni birini bulana kadar seninle idare ediyor. o sunucuda yakaladın iyi hoş, bilmediğin daha kaç sunucu var daha kaç kız var acaba?

Cocuk sanalda asexuelim diyip sonra da memeni sikiyim mi diyo insanlara, nasi bi dunya, nasi bi manyaklik, beni bile zorladi bu kadari Vanessacim, bence tikatli ol, sana da degisik fantazilerle gelebilir bu cocuk.

Kafa dagitmak için takilmiş. Sevgilim diyip de saf sevgini lekeleme bu adam için. Her halde bu muhabbetin uzerine ilişkiyi devam ettirmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…