- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
bence deOfff trolllll beslemeyin şunu
biliyorsunuz 3 haftadır sevgilim var.
bana çok çok az ilgi gösteriyor.
ondan gizlice bulunduğum bir discord sunucusu vardı
orada kızla meme sıkma muhbbetine gmriş
kıza demiş ki doluyum şu an ayrılırsam olur vs. diye muhbabbet etmiş
benimle 20dk konuştuğunda teli hemen kapatıyor
sunucuda sabahlara kadar onunla dertleşmiş
eski sevgilisinden bahsetmiş falan
şu an gerçekten mahvolmuş bir haldeyim.
ben onunla tekrar buluşmayı iple çekerken onun bu hali veni öylesine yaraladı ki
Vanessa tekrar tekrar yazıyorum sana. Ya bizimle eğleniyorsun ya da psikozdasın.ama çocuk daha 3 gün önce beni teyzesiyle tanıştırdı.
seni asla bırakamam diye sözler verdi
ama çocuk daha 3 gün önce beni teyzesiyle tanıştırdı.
Arkadaşimin erkek kardesi her ay annesiyle bi kiz taniştiriyor her ay, yaşlariniz kac bilmiyorum ama oldukça gençsiniz belliki o yaşlarda her yol mübah görülüyo her denilene inanip güvenmemelisinama çocuk daha 3 gün önce beni teyzesiyle tanıştırdı.
Aynı şeyi düşünüyorum.Arkadaşlar şuna prim vermeyin artık ya hiç komikte değil sayfalarca yazıyoruz suç bizde
Bu dişlerini fırçalamayan çocuk mu?
Sevgili Vanessa, değerli ve sevilmeye değer biri olduğunuzu kendinize ispat etmeniz için romantik bir ilişkiye sahip olmanıza, bunun için zorlamanıza gerek yok. Kendi değerinizi içselleştirdiğinizde zaten uygun zaman gelince karşınıza size uygun doğru düzgün adamlar çıkacak. Kişisel bakımına özen göstermeyen, size önem vermeyen, sadakatsiz insanları hak etmiyorsunuz. Bırakın gitsin.biliyorsunuz 3 haftadır sevgilim var.
bana çok çok az ilgi gösteriyor.
ondan gizlice bulunduğum bir discord sunucusu vardı
orada kızla meme sıkma muhbbetine gmriş
kıza demiş ki doluyum şu an ayrılırsam olur vs. diye muhbabbet etmiş
benimle 20dk konuştuğunda teli hemen kapatıyor
sunucuda sabahlara kadar onunla dertleşmiş
eski sevgilisinden bahsetmiş falan
şu an gerçekten mahvolmuş bir haldeyim.
ben onunla tekrar buluşmayı iple çekerken onun bu hali veni öylesine yaraladı ki
puha ha ha haaaaMeme sikma derken, portakal gibi sikiyo mu napiyo? Sevgilimden ayrilirsam gelir memeni sikarim mi demis kiza? Kiz bunun agzini, disini görse Ugandaya kacar vanessacim, o yuzden uzulme, bu pis herifin senden baska alicisi cikmaz, bosuna meme sikma hayalleri kurmasin.
MasumSevgili Vanessa, değerli ve sevilmeye değer biri olduğunuzu kendinize ispat etmeniz için romantik bir ilişkiye sahip olmanıza, bunun için zorlamanıza gerek yok. Kendi değerinizi içselleştirdiğinizde zaten uygun zaman gelince karşınıza size uygun doğru düzgün adamlar çıkacak. Kişisel bakımına özen göstermeyen, size önem vermeyen, sadakatsiz insanları hak etmiyorsunuz. Bırakın gitsin.
Neee?! Yine mi gol değilMasumyine saf ablası gibi uzun uzun ciddi ciddi yazmış yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?