Kızlar sevgilimi işleticem biri yardım edebilir mi?

highanddry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
128
41
Sevgilimi işletmek istiyorum fakat neredeyse tüm arkadaşlarımı tanıyor yabancı biri olması gerek gönüllü olmak isteyen var mı :-) whatsapptan konuşacak sadece benim dediklerimi yazacak biri ? Güvenmiyosan ayrıl diyeceksiniz şimdi ama durum farklı hiçbir şeyini yakalamadım şu ana kadar ama ilişkimiz biraz ciddiye biniyor ve bu tür şeylere yönelimi var mı bilmek istiyorum. Böyle biriyse bende ona göre bi hata yapmamış olurum :) Sizde kadınsınız anlarsınız beni sonuçta :) Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar mesaj gönderebilir şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
oyy ne bilelim senin erkek olmadigini,n kendi numaarani vermeyecegini
gerçi
sokakda kizmi yok dersin ama ne bilem sakat i$ :))))))

Hahahahah haklısınız valla da buradan kız düşürecek kadar umutsuz biri olduğunu düşünmüyorum :KK70: Adım soyadım var zaten resmim de var :)
oyy ne bilelim senin erkek olmadigini,n kendi numaarani vermeyecegini
gerçi
sokakda kizmi yok dersin ama ne bilem sakat i$ :))))))
ama

Sen olsan yardim edermiydin boyle birine peki ????

Ederdim tabi empati yani bu erkeklerin bazıları gerçekten çok fena lar ve aslında ne olduklarını karşıdakine hiç göstermiyolar daha önce yaşadığım için biliyorum ben sadık bi insanım karşıdakinin öyle olmasını istiyorum belki ilerde hayatımı birleştireceğin insan bu :) Sadece emin olmak istiyorum şu içimdeki şüpheden kurtulmak istiyorum

Ederdim tabi empati yani bu erkeklerin bazıları gerçekten çok fena lar ve aslında ne olduklarını karşıdakine hiç göstermiyolar daha önce yaşadığım için biliyorum ben sadık bi insanım karşıdakinin öyle olmasını istiyorum belki ilerde hayatımı birleştireceğin insan bu :) Sadece emin olmak istiyorum şu içimdeki şüpheden kurtulmak istiyorum
başka bir hat alıp bu dediklerini yapsan veya onun tanımadığı bir arkadasından.

Ayıptır yahu :) Hayır yani adam bunu yese bile en son dicek ki senin yaptırdığını biliyordum diye yüz verdim vs :-)

X