Kızlar sevgilimi uzaktayken nasıl mutlu edebilirim ?

Bence yan yanayken yaşanan heyecan ve sıcaklığı sürdürmek istiyor konu sahibi.
Yapısından dolayı uzaktayken yan yana olduğu kadar olmadığı ya da konu sahibine hissettirmediği için...
Ne bilim sevdiğine yazarken insan sırıtır ya bazen deli gibi, öyle bir şey.
Bana konu açık geldi de "heyecanlandırmak" kısmını okuyunca bir diğer ihtimale kayıyor aklı insanın evet :KK53:
Ama bu durumun bir tavsiyesi var mı bilemedim :)

(Ben saf mıyım şimdi acaba gerçekten başka bir şeyi mi sordu, ama anlatışı tam tersi için de net değil bence:KK53:)

Konu sahibi ben aslında bunu demek istemedim diyecek genelde öyle olur bizde fantazi ve fesatligimizla kala kalicagiz gibi bir his var içimde

Ooo anam ne kaynatmışsınız yahu :) o her konuda yaş soran arkadaşlara cevap olarak : ben 22 yaşındayım o 27 . Telefonu bi heycanla açsın hep benle konuşmak
Istesin bensiz yapamasın . Yanındayken herşey iyi hoş ama bizim ağırabiyle şu telefon yok mu sanırsın buzdolabıyla konuşuyorum. Hazır bu kadar toplanmışken sorayım :) ya kızlar sevgilim başak burcu ve küsen bi yapıya sahip bi problemde içine atıp küser soğuk zaten buzdolabı olur dondurucu :( :oops: Yani bende uzakta olduğum için bi yerde çaresiz kalıyor insan.

Ooo anam ne kaynatmışsınız yahu :) o her konuda yaş soran arkadaşlara cevap olarak : ben 22 yaşındayım o 27 . Telefonu bi heycanla açsın hep benle konuşmak
Istesin bensiz yapamasın . Yanındayken herşey iyi hoş ama bizim ağırabiyle şu telefon yok mu sanırsın buzdolabıyla konuşuyorum. Hazır bu kadar toplanmışken sorayım :) ya kızlar sevgilim başak burcu ve küsen bi yapıya sahip bi problemde içine atıp küser soğuk zaten buzdolabı olur dondurucu :KK43: :oops: Yani bende uzakta olduğum için bi yerde çaresiz kalıyor insan.
Ben demiştim bizim içimiz fesat diye :) Acaba fazlamı arıyorsun sık sık aradıgın için alışmışlık baslamıstır dıyecegım ama sanırım daha 1 aylık birşey.

Var mı aranızda eşi nişanlısı sevgilisi başak burcu olan onu nasıl mutlu ediyor ? Yüzünü küstükten sonra güldürmek çok büyük bir mesele :(

Back
X