kızlar sevgiliniz ne kadar alıngan

cigdemnaz

Her Günüm Ayrı Bir Zehir!
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
366
0
96
41
Diğer
Kızlar sevgiliniz ne kadar alıngan.. Çok merak ettim bir benim ki mi çok alıngan diye.. ay çocuk gibi herşeye küsüyor onunla nasıl baş edicem şaştım kaldım.. siz neler yapıyorsunuz allındıkları zamansenağlama

hiç alınganlığı, tribi falan yok benimkinin. :roflol: :nazar: erkeklerde alınganlığı, küçücük şeylere küsmeleri falan hiç sevmem ben, olgun olmak lazım :lepi: o trip yapınca sende yap, sen de herşeye alın, olay çıkar, görsün ne kadar sinir bozucu birşey olduğunu :lepi:

kesinlikle pilara katiyorum..
sende gerekli gereksiz her konuda alinganlik yap..
bu sekilde anlayabilir, karsidakini ne kadar zor durumda biraktigini.

bir askerden gelsin ...görür o neler yapıcam ona..:mymeka:

canım benimkide askerde oranın psikolojisinden ötürü alıngan ve bi değişik oluyolar üzülme ve onuda daha beter üzme bence aynen şimdilik bende alttan alıyorum ama askerden bi gelsin aynılarını bende ona yapcam. şimdilik destek olcaz onlara napalım.

kesinlikle pilara katiyorum..
sende gerekli gereksiz her konuda alinganlik yap..
bu sekilde anlayabilir, karsidakini ne kadar zor durumda biraktigini.

Cnımmmmmmm:1hug: bak şimdide sorunmuz bu:bbo: Kaç gündür deli etti beni..
1- tlfnunu duymadım diye hepsi 8 dk sonra aradım..
2- beni niye aramıyorsun diye
3-- Aradım..Cvp söyle "güzelim ben ara dedim diye mi arıyorsn:oklava:
Allahım deli olacam ya ne biçim şey bu askerlik hani olgunlaştırıyordu.. Tam tersi bence çocuklaştıryor olmalıkafamçokkarıştı
Ay gıcık etti beni bugün gıcıııııııııııık gıcıııııııııııııııııık:mymeka::oklava:

canım benimkide askerde oranın psikolojisinden ötürü alıngan ve bi değişik oluyolar üzülme ve onuda daha beter üzme bence aynen şimdilik bende alttan alıyorum ama askerden bi gelsin aynılarını bende ona yapcam. şimdilik destek olcaz onlara napalım.

ya beni kuklaya çevirdi yasenağlama altan ala ala bir hal oldum.. ben altan aldıkça şımarıyor sanki :mymeka: bir gelsin ben ona neler yapıcam:mymeka:

ya beni kuklaya çevirdi yasenağlama altan ala ala bir hal oldum.. ben altan aldıkça şımarıyor sanki :mymeka: bir gelsin ben ona neler yapıcam:mymeka:

sanki beni anlatıyosun valla. bi ara benimde psikolojim bozulmuştu aynen sonra farkına vardı çok üstüne geldim beni idare ettiğin için teşekkür ederim dedi. bakalım bkaç gündür iyi nekadar sabredecek merak ediom:delphin:

sanki beni anlatıyosun valla. bi ara benimde psikolojim bozulmuştu aynen sonra farkına vardı çok üstüne geldim beni idare ettiğin için teşekkür ederim dedi. bakalım bkaç gündür iyi nekadar sabredecek merak ediom:delphin:

bence bunlar düzelmez.. 3 gün melek gibiler 5 gün yine dengesizleşirler.. benim ki de böyle diyor
yok birliyorm çok üstüne geliyorm
yok bir daha olmayacak
tamam cnm
ama yine aynı yine aynı.. Ve ben bu dengesiz seviyorm ya.. Bendemi dengesizm ne.. Valla benimde psikolojimi bozdu.. bir tlfnu duymayyım kavga kıyamet birde üstüne küsüyor :mymeka:

alıştı tabii sürekli altan almama şekerim.. bir gelsin tmyy ortak planlar yapıp bunları fitil fitil getiriz burunlarından:roflol: çoktan hakettiler çoktan.. kaydirigubbakcemile5

bence bunlar düzelmez.. 3 gün melek gibiler 5 gün yine dengesizleşirler.. benim ki de böyle diyor
yok birliyorm çok üstüne geliyorm
yok bir daha olmayacak
tamam cnm
ama yine aynı yine aynı.. Ve ben bu dengesiz seviyorm ya.. Bendemi dengesizm ne.. Valla benimde psikolojimi bozdu.. bir tlfnu duymayyım kavga kıyamet birde üstüne küsüyor :mymeka:

alıştı tabii sürekli altan almama şekerim.. bir gelsin tmyy ortak planlar yapıp bunları fitil fitil getiriz burunlarından:roflol: çoktan hakettiler çoktan.. kaydirigubbakcemile5

valla bazı arkadaşlarım sevgililerini askerdeyken bırakmıştıda çok kımıştım onlara şimdi onarı çok ii anlıom:))) ama ben bırakmam kıyamam ona askerden gelsin dediğin gibi bizde onlara kaprislerin en gıcığını yapalım. kısasa kısashihoyyyt

valla bazı arkadaşlarım sevgililerini askerdeyken bırakmıştıda çok kımıştım onlara şimdi onarı çok ii anlıom:))) ama ben bırakmam kıyamam ona askerden gelsin dediğin gibi bizde onlara kaprislerin en gıcığını yapalım. kısasa kısashihoyyyt

evt cnmsüprizzzzz o günler bir gelsin hayırlısyla ona neler neler edicmkötükedihüso bende bırakamam o bana kıyıyor ama ben ona kıyamam böyle bir andasenağlama

evt cnmsüprizzzzz o günler bir gelsin hayırlısyla ona neler neler edicmkötükedihüso bende bırakamam o bana kıyıyor ama ben ona kıyamam böyle bir andasenağlama
Allah sabır versin bize ne diyim şu durumda sadece sabıra ihtiyacımız var 268 gün daha sabrecem benneyaptımki
üzülme başka topikte okumuştum seninki kısa dönemmiş sen daha az sabredecen cnm:))) bide işe bu tarafından bak ve şükret:lepi:

Allah sabır versin bize ne diyim şu durumda sadece sabıra ihtiyacımız var 268 gün daha sabrecem benneyaptımki
üzülme başka topikte okumuştum seninki kısa dönemmiş sen daha az sabredecen cnm:))) bide işe bu tarafından bak ve şükret:lepi:

evt cnm kısa dönemsırnaşık şeysırnaşık şey ama çok şükür seninkinn de az kalmış aramızda 100 gün var yine az sayılır cnmhihoyyyt

canım akserdeyken öyle oluyorlar
çünkü orada çok yalnızlar....
idare etmek laızm
ben yle yapıyorum

ayy seninkide mi öyle oldu life:çok üzgünüm: bizede burada askerlik yaptırıyorlar ya hiç farkında deiller ama bizim ki daha zor.. Hem bekliyorz hem zırıl zırıl her akşam aglıyorzsenağlama hem naz çekiyorz hem altan alıyorz.. işimiz zor vallabenneyaptımki

ayy seninkide mi öyle oldu life:çok üzgünüm: bizede burada askerlik yaptırıyorlar ya hiç farkında deiller ama bizim ki daha zor.. Hem bekliyorz hem zırıl zırıl her akşam aglıyorzsenağlama hem naz çekiyorz hem altan alıyorz.. işimiz zor vallabenneyaptımki

evet cnm maaleseff çekiyoruzzz ama gelinc einş. mükafatını alıcaz tmm mı=):asigim:

evet cnm maaleseff çekiyoruzzz ama gelinc einş. mükafatını alıcaz tmm mı=):asigim:

inşallah cnm inşallahhihoyyyt birde bunların asker dönüşü psikolojileri var:delphin:bir sürede onu mu çekicegiz şimdi biz:çok üzgünüm: aslında ne kadar büyük fedakarlık yapıyorz bunun değerini anlarlar dimi elbetgamyoncuiremsu

Back
X