- 11 Ekim 2025
- 8
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi anonimcikk
-
Eşin hayatını nasıl tehlikeye attığının farkında mı acaba? Hadi o bilmiyordu , siz hiç uyarmadınız mı daha önceKızlar sezeryan olalı 50 gün oldu 40 çıktı ertesi gün yani 41. Gün gece sabaha karşı korunmasız ilişki oldu ama yemin ederim ki eşimin böyle yaptığından haberim yoktu meğerse korunmasız yapmış ama ben zannediyorum ki bitmedi devam özür dilerim hepinizden çok açıkta yazmak istemiyorum her neyse sonrasında da sabah ben hemen ella içtim 15 saat kadar sonrası yani ellayı içtikten 1 gün sonra çok az bir kaç saat bile değil peçeteye silince kırmızı lekelenme oldu bitti aradan 5 gün geçti 2 gün boyunca da peçeteye silince yine kırmızı sanki adet gibi sadece peçeteye gelen kanama oldu sonrasında kahveleşti sadece sabahları oldu 2 gün boyunca akşamları yoktu sadece sabahları oldu ay çok korkuyorum hamile miyimdir nolur linçlemeyin yemin ederim eşimin böyle yapacağını tahmin etmedim oda böyle bir risk olduğunu bilmiyordu pişman da oldu açıkçası ama iş işten de geçti yani lütfen bana akıl verin anlattıklarıma göre sizce hamile olma ihtimalim var mıdır yada anlattıklarım yerleşme falan mıdır
Uyarıp uyarmadığımı ben de hatırlamıyorum kahretsin kiEşin hayatını nasıl tehlikeye attığının farkında mı acaba? Hadi o bilmiyordu , siz hiç uyarmadınız mı daha önce
Nasıl bi tehlike acaba ay iyice korktum şuanEşin hayatını nasıl tehlikeye attığının farkında mı acaba? Hadi o bilmiyordu , siz hiç uyarmadınız mı daha önce
Sezaryen doğum yapmış olmanız tehlike en az 24 ay boşluk olmalı tıbben 2 sezaryen arasında.Nasıl bi tehlike acaba ay iyice korktum şuan
Anlattığım duruma göre var mıdır acaba hamilelik allahım umarım yokturSezaryen doğum yapmış olmanız tehlike en az 24 ay boşluk olmalı tıbben 2 sezaryen arasında.
Ellaya bağlı bi kanama lekelenme bu muhtemelen ama ella içmek için de 15. Saati beklemeyin birdaha. İlişkiden ne kadar kısa süre içersen o kadar faydalı saati uzattıkça etkisi azalır, gebelik riski yükselir.Anlattığım duruma göre var mıdır acaba hamilelik allahım umarım yoktur
Yok kırk çıktı hemen ertesi gün korunmasız ilişki oldu yani 41. Gün oldu o yüzden adet olmadım yani kırk çıkar çıkmaz ertesi gün korunmasız ilişki olduEllaya bağlı bi kanama lekelenme bu muhtemelen ama ella içmek için de 15. Saati beklemeyin birdaha. İlişkiden ne kadar kısa süre içersen o kadar faydalı saati uzattıkça etkisi azalır, gebelik riski yükselir.
40ınız cıktıktan sonra adet olmuş muydunuz?
Olmadıysanız şüpheli ilişkiden 15 20 gün sonra kan verip netleştirin
Nasıl hatırlamıyorsunuz, nasıl bakmadınız prezervatif kullanıp kullanmadığına? Siz uyurken mi oldu ?Uyarıp uyarmadığımı ben de hatırlamıyorum kahretsin ki
Şaka mı yapıyorsunuzNasıl bi tehlike acaba ay iyice korktum şuan
Gerizekalı demek inanın hoş değil sadece sizlere soru sordum biz normalde de hiç prezervatif kullanmıyorduk geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk o günde zaten dediğim gibi boşaldıgından benim haberim yoktuBu adam geri zekalı mı ki, çocuk nasıl yapılır bilmiyor mu? Gayet basit, korunmasız ilişki yaşanırsa hamile kalma ihtimali her zaman vardır. Siz nasıl fark etmediniz prezervatif kullanıp kullanmadığını? Açıkçası ikisi de inandırıcı değil, bir an gaza geldik, umrumuzda olmadı deyin bari. Hamile kalmazsınız ama size yazık. Boşuna hormon dengeniz alt üst olacak sanki normalmiş gibi. Bebek emiyorsa bir süre emzirmeyin mama verin.
Bu bir korunma yöntemi değil. Geri çekilse de hamile kalma ihtimaliniz var zaten. Boşuna ekstradan telaş yapmışsınız.geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk
Evet o doğru zaten korunma değil ama gerizekalı demek de biraz kırıcı oldu açıkçasıBu bir korunma yöntemi değil. Geri çekilse de hamile kalma ihtimaliniz var zaten. Boşuna ekstradan telaş yapmışsınız.
Eşinize dedim, siz niye kırılıyorsunuz? Adam yeni doğum yapmış eşinin içine boşalıyorsa ya geri zekalıdır, idrak edemiyordur bunun neye sebep olacağını ya da kadının canına kastı vardır. Başka ihtimal var mı?Evet o doğru zaten korunma değil ama gerizekalı demek de biraz kırıcı oldu açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?