Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vermeye git bence hemenKızlar silik çizgiyi gördünüz mü nolur bakar misiniz çok heyecanlıyım![]()
Çok silik değil bu pozitif yüksek ihtimal hemen kan verin, hayırlı olsunKızlar silik çizgiyi gördünüz mü nolur bakar misiniz çok heyecanlıyım![]()
Gayet belli oluyor bence var inşallahSence varmi canım![]()
Bu erken test ama kaset test yaptım onda çıkmadı bide hemen kuruma çizgisi birikmiş bozuk mu acaba onda da çıkmaz miydi adetim 2 gün gecikti çünküÇok silik değil bu pozitif yüksek ihtimal hemen kan verin, hayırlı olsun![]()
Dün basim dondu belli belirsiz ve bide dolmuşla giderken hafif midem bulandi araba tuttu elim ayağım titremeye başladı 2 gün de gecikti bu sekilde :)Hamilelik belirtin var mi
Ço teşekkür ederimBu erken test ama kaset test yaptım onda çıkmadı bide hemen kuruma çizgisi birikmiş bozuk mu acaba onda da çıkmaz miydi adetim 2 gün gecikti çünkü![]()
İnşallahGayet belli oluyor bence var inşallah
Bi kaç gün daha bekleyip gidicem korkuyorumKan vermeye git bence hemen![]()
Korkmayın gidin benceİnşallah
Bi kaç gün daha bekleyip gidicem korkuyorum![]()
Çok teşekkür ederim insallahEvet çizgi çok belli. İnşallah yanıltmaz. Şimdiden hayırlı olsun![]()
Artımed canımMarkası ne canım
Bi kaç gün sonra yine tekrar edicem yine çıkarsa kan testi vericemCnm ıstersen baska bır test ıle dene sana tavsyem