Kan vermeye git bence hemenKızlar silik çizgiyi gördünüz mü nolur bakar misiniz çok heyecanlıyım
Çok silik değil bu pozitif yüksek ihtimal hemen kan verin, hayırlı olsunKızlar silik çizgiyi gördünüz mü nolur bakar misiniz çok heyecanlıyım
Gayet belli oluyor bence var inşallahSence varmi canım
Bu erken test ama kaset test yaptım onda çıkmadı bide hemen kuruma çizgisi birikmiş bozuk mu acaba onda da çıkmaz miydi adetim 2 gün gecikti çünküÇok silik değil bu pozitif yüksek ihtimal hemen kan verin, hayırlı olsun
Dün basim dondu belli belirsiz ve bide dolmuşla giderken hafif midem bulandi araba tuttu elim ayağım titremeye başladı 2 gün de gecikti bu sekilde :)Hamilelik belirtin var mi
Ço teşekkür ederimBu erken test ama kaset test yaptım onda çıkmadı bide hemen kuruma çizgisi birikmiş bozuk mu acaba onda da çıkmaz miydi adetim 2 gün gecikti çünkü
İnşallahGayet belli oluyor bence var inşallah
Bi kaç gün daha bekleyip gidicem korkuyorumKan vermeye git bence hemen
Korkmayın gidin benceİnşallah
Bi kaç gün daha bekleyip gidicem korkuyorum
Çok teşekkür ederim insallahEvet çizgi çok belli. İnşallah yanıltmaz. Şimdiden hayırlı olsun
Artımed canımMarkası ne canım
Bi kaç gün sonra yine tekrar edicem yine çıkarsa kan testi vericemCnm ıstersen baska bır test ıle dene sana tavsyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?