ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
MerhabaKızlar silik çizgiyi gördünüz mü nolur bakar misiniz çok heyecanlıyım
Belli oluyor. Son adet tarihin ne zaman. Keseyi gordunmuKızlar silik çizgiyi gördünüz mü nolur bakar misiniz çok heyecanlıyım
Görmemene şaşirdimMerhaba
Sizi üzmek istemem ama çizgi göremiyorum ben gören arkadaşlar nasıl gördü anlamadım.
Bariz belli oluyor aslında ama doğrudur görmemiş olabilirsinGörmemene şaşirdim
Bariz belli oluyor aslındaMerhaba
Sizi üzmek istemem ama çizgi göremiyorum ben gören arkadaşlar nasıl gördü anlamadım.
Ne siliği bayağı net çizgi tebrikler kardeşimKızlar silik çizgiyi gördünüz mü nolur bakar misiniz çok heyecanlıyım
Sen nerde görüyorsun çizgiyi çok merak ettim.Görmemene şaşirdim
Cansın sen kardeşim benim umut oluyosunuz bana çok saolNe siliği bayağı net çizgi tebrikler kardeşim
Bende çizgi göremedim bir arkadaş görememe şaşırmışBen hicbisey goremedim
İnşAllah sağlıkla sıhhatle büyütürsün yavrunuCansın sen kardeşim benim umut oluyosunuz bana çok saol
Nerde belli oluyor anlamadın tabiki arkadaş İnşallah hamiledir ama çizgi nerde çok merak ediyorum.Bariz belli oluyor ama
Bariz belli oluyor aslında
28 günde bir oluyorum 1 temmuzda olmuştum en son bu ay da tahminimce 28 temmuz diye biliyorum 2 gün geçince bugun yaptım bu sekilde cikti ama daha kan testi vermedim korkuyorum adet gecmeden 2 gün önce kan testinde negatif çıktı testte de böyle oyuzden Bi kaç gün daha beklemek en dogrusuBelli oluyor. Son adet tarihin ne zaman. Keseyi gordunmu
İnşAllah sağlıkla sıhhatle büyütürsün yavrunu
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah Allah yavrularımızı bize bağışlasın
Amin inşallah farklı testlerle tekrar denicem zatenCanım ümidini kırmak istemem ama bende artimed test yaptım geçen ay aynı böyle çıkmıştı hamile değildim ama inşallah senin vardır Allah gönlüne göre versin
Sonuc ne canimAmin inşallah farklı testlerle tekrar denicem zaten
Adet oldum canmSonuc ne canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?