- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Ben de 2 gün önce (adetime 4gün kala) aynı markayı kullandım. Sorunu cevaplayabilmek için hemen açtım testimi şimdi. Cevabın fotodaPrecdıcor early tek çizgi çıkınca üzüldüm bi sökim dedim sinir oldum açtım böyle bşy gördüm acaba negatifte olsa içerde çizgi olurmu
Nası yani kalbim çarpıyor şuan sonuç neBen de 2 gün önce (adetime 4gün kala) aynı markayı kullandım. Sorunu cevaplayabilmek için hemen açtım testimi şimdi. Cevabın fotoda
Henüz benim de adet günüm gelmedi ve teste göre hamile değilim. İçini açtığımda da sendeki ikinci çizgiyi kendi testimde göremedim:)Nası yani kalbim çarpıyor şuan sonuç ne
Direk dümdüz beyazda olsa çizgi yokmuHenüz benim de adet günüm gelmedi ve teste göre hamile değilim. İçini açtığımda da sendeki ikinci çizgiyi kendi testimde göremedim:)
Beyaz çizgi var, ışık parlayınca hayali belli oluyor. Çizgi gibi değil de çizik gibi şeffaf bir çizgi var.Direk dümdüz beyazda olsa çizgi yokmu
Benimki beyaz çok açık pudra gibi ama pembemi beyazmı çözemiyorum yaaaBeyaz çizgi var, ışık parlayınca hayali belli oluyor. Çizgi gibi değil de çizik gibi şeffaf bir çizgi var.
Benimki beyaz çok açık pudra gibi ama pembemi beyazmı çözemiyorum yaaa
Kendininkiyle benimkini karşılaştırsana. Benimkinde hiç bir şey yok ama seninki pembemsi...Benimki beyaz çok açık pudra gibi ama pembemi beyazmı çözemiyorum yaaa
Eminmisin ışık yansıması olmasın diğer çizginin gölgesi gibiKendininkiyle benimkini karşılaştırsana. Benimkinde hiç bir şey yok ama seninki pembemsi...
Ama testi sökmesem göremeyecektimBen seninkinde cizgi gordum yarin sabah hemen kan ver bence sonrada takip et bence hamilesin amaKi ben su silikleri pek gorebilen biri deiilim
Ama testi sökmesem göremeyecektim(( diğer çizginin yansıması olmasın bu
Bat 31 Ağustos gün aşırı yapamam çünkü bu erken gebelik testi ve çok pahalı 2.aydır deniyoruz geçen ay kimyasal gebelik geçirdimEger istersen gun asiri idrar testi yaparak koyulasmayi takip edebilir ya da kan verip kesin sonuc alabilirsn cnm:) kac aydir deniyordun
Fotodan gördüğüm kadarıyla seninkinde pembemsi çizgi var ama emin hamileliğinden olamam tabi. Sabredebiliyorsan iki gün daha bekle ve tekrar test yap, sabredemezsen yarın kan vermeye git. Ama şunu unutma; adetin gecikmeden, kese görünmeden hamile sayılmazsın. Hatta doktorlar kalp atışını duyana kadar hamilesin diyemiyor takipte kalacağız vs diyor.Eminmisin ışık yansıması olmasın diğer çizginin gölgesi gibi((
Kalp atışını duymadan tabiki inanmam ama bu süreci yaşamayı umutlanmayı seviyorum galibaFotodan gördüğüm kadarıyla seninkinde pembemsi çizgi var ama emin hamileliğinden olamam tabi. Sabredebiliyorsan iki gün daha bekle ve tekrar test yap, sabredemezsen yarın kan vermeye git. Ama şunu unutma; adetin gecikmeden, kese görünmeden hamile sayılmazsın. Hatta doktorlar kalp atışını duyana kadar hamilesin diyemiyor takipte kalacağız vs diyor.
Umarım gönlünce olur her şey. Sonucunu bize de yaz:)
Test yaptın mı canım inşallah hamilesindir.Kalp atışını duymadan tabiki inanmam ama bu süreci yaşamayı umutlanmayı seviyorum galiba
kardeşim doğum hastanesinde çalıştı . doktor döölenmeden 3 gün geçince bile belli olabilir demiş. çizgi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?