Kizlar simdi bantlarimi cikarttim tecrubeli olanlar dan yorum bekliyorum

Morrmeneksee

Herşey sadece bir rüya 🕊️💜
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
8.486
17.191
248
Kizlar hayirli aksamlar bantlarimi simdi cikarttm ancak tamponlarım i doktor cikarttigindaki halini cok begenmistim suan o burundan eser yok yani sis mi kalkikmi cozemedim . Moralim bozuk . Sisse eger ne zaman iner yoksa boyle k8 kalir .

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun tampon değilde atel çıktığında demek istedin heralde atel çıkardığında beğendiysen iyi sonrasında burnunun şişeceğini doktorun söylemedimi 3 hafta sonra o şişlik iniyor ince deriliysen hiçbirşey kalmaz kalın deriliysen ödemlerin geçmesi için 1 yıl geçmesi gerekiyormuş benim 2 ay birhafta oldu umutla bekliyorum bakalım

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun tampon değilde atel çıktığında demek istedin heralde atel çıkardığında beğendiysen iyi sonrasında burnunun şişeceğini doktorun söylemedimi 3 hafta sonra o şişlik iniyor ince deriliysen hiçbirşey kalmaz kalın deriliysen ödemlerin geçmesi için 1 yıl geçmesi gerekiyormuş benim 2 ay birhafta oldu umutla bekliyorum bakalım
Aynen cnm . Suan için tam bir husran insallah duzelir :( birsey sorsam bu bant izi nasil gecer burnumu silsem olurmu korkuyrm acikcasi sen nasil temizledin .

amin inşallah canım. Benim bant izi yoktu ama ben üstüne baskı uygulamadan parmak uçlarımla hafif masaj yapar gibi yıkama jeliyle yıkayıp üzerine sivilce ve siyah noktalar için krem falan sürdüm yani çok korkmadım nette videolardada doktorları dinledim hafifçe yıkanabilir diyordu sen yinede dikkat et baskı yapmamaya çalış

Teşekkür ederim saolun smdi brz zeytinyagli pamukla sildim baya temizledi . Darisi sisliklerin inmesine insallah yuzum de burnum kayboldu sanki

Bantı ilk çıkardığımda töbe yarabbi bu ne demiştim zamanla burun oturuyor.Günden güne oturduğunu göreceksin bu süreçte sabır gerekiyor sadece

Back
X