kızlar şimdi kan verdim dua edin banaaaa..

Allah sağlıklı bir gebelik kısmet etsin inşallah canım. Hayırlı uğurlu olsun. Ben de adetime dört gün kala öğrenmiştim ilk değerim 21 çıkmıştı benimde elim ayağım tutmamıştı heyecandan buz kesmiştim. Evde kendiniz idrar tahlili yapmayın idrarda değer 20 birim olduktan sonra görünüyor. Bilginiz olsun.

Ah ah..... doktorlar hep soyluyor. Adetiniz gecikmeden kan testi yaptırmayın diye... bu aceleniz ne anlamiyorumki..... boyle acele edince sonu daha bi husran oluyor. Bakiniz; gebeliklerin %40i kadinlar hamile oldugunu bilmeden duser. Anormallik olduğu icin. Adette kendini atar dollenmis yumurta. Ama kadinlarin bundan haberi olmaz bile. Ama simdiki nesil hamileler yumurtalama gununden hemen sonra kan testi yaptirmaya basliyor. Ya da 1 hafta kala falan. Buna gerek yok ki. Adetiniz 1 gun gecsin yapın. Yapmanizada gerek yok. Insallah bebeginiz sagliklidir...

İnşallah hamilesinizdir ama benim değerim 22 çıktı bende bir heyecanla doktora gitmiştim . Doktor niye geldin değerin çok düşük demişti . Kimyasal gebelik olabilir demişti . İnşallah kimyasal değildir .

Bi iki damla kan geldi bu ne şimdi adetim hep düzenlidir benim daha 3 gün var

Canim adetten once kan degerine baktirmak bu yuzden iyi degil ama dayanamiyoruz. Kimyasal gebelik olma sansi yuksek. Muhtemelen gununde adet olabilirsin ve kanda baktirmasaydin haberin olmayacakti bu durumdan. Insallah yaniliyoruzdur yine de.

Canim adetten once kan degerine baktirmak bu yuzden iyi degil ama dayanamiyoruz. Kimyasal gebelik olma sansi yuksek. Muhtemelen gununde adet olabilirsin ve kanda baktirmasaydin haberin olmayacakti bu durumdan. Insallah yaniliyoruzdur yine de.
Aynen,cok haklisiniz. Bende de yerlesme kanamasi olmustu hemen test yaptim
Pozitif diye sevindim,kan testi de 600 kusurdu ama iki gun sonra dusmeye basladi degerler,diyorum hep keske ogrenmeseydim,insan bir yandan uzuluyor Ama bir yandan da en azindan hamile kalabiliyormusum diye seviniyorum,tuhaf bir durum

Üzücü bir durum ama hamile kalabildiğini görmek kesinlikle güzel.

kan bugün gelmedi idrar testi gene pozitif ben anlamıyorum kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…