- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi denizdeniz06
-
Kasık ağrısı akıntı göğüs ağrısıHayrli olsn bebeginn:) belirtiler nelerdii
Kasık ağrısı akıntı göğüs ağrısı
Bence sende hemen bi kan ver canım bendede silik çıktığı için kan vermiştimYa ben test yaptm silik cizgi cikti. Adetime 4 veya 5gun var ama
Beyaz renkte ve çok yoğun canım kasık ağrım yaklaşık 20 gündür devam ediyorGünaydındenizdeniz06 bebeğin hayırlı olsun benimde bat 5 gün kaldı akıntın nasıldı acaba
salı gununu beklıceem gunum gecsndee oyle yapcmm. hayrlı olsn bu aradaBence sende hemen bi kan ver canım bendede silik çıktığı için kan vermiştim
Beyaz renkte ve çok yoğun canım kasık ağrım yaklaşık 20 gündür devam ediyor
Bi iki damla kan geldi bu ne şimdi adetim hep düzenlidir benim daha 3 gün varCanim hayirlisi olsun da senin o deger dun cikmamis miydi?
Keske testi yarin aksam tekrarlasaydin.
Bi iki damla kan geldi bu ne şimdi adetim hep düzenlidir benim daha 3 gün var
Aynen,cok haklisiniz. Bende de yerlesme kanamasi olmustu hemen test yaptimCanim adetten once kan degerine baktirmak bu yuzden iyi degil ama dayanamiyoruz. Kimyasal gebelik olma sansi yuksek. Muhtemelen gununde adet olabilirsin ve kanda baktirmasaydin haberin olmayacakti bu durumdan. Insallah yaniliyoruzdur yine de.
Aynen,cok haklisiniz. Bende de yerlesme kanamasi olmustu hemen test yaptim
Pozitif diye sevindim,kan testi de 600 kusurdu ama iki gun sonra dusmeye basladi degerler,diyorum hep keske ogrenmeseydim,insan bir yandan uzuluyorAma bir yandan da en azindan hamile kalabiliyormusum diye seviniyorum,tuhaf bir durum
kan bugün gelmedi idrar testi gene pozitif ben anlamıyorum kiiCanim adetten once kan degerine baktirmak bu yuzden iyi degil ama dayanamiyoruz. Kimyasal gebelik olma sansi yuksek. Muhtemelen gununde adet olabilirsin ve kanda baktirmasaydin haberin olmayacakti bu durumdan. Insallah yaniliyoruzdur yine de.
kan bugün gelmedi idrar testi gene pozitif ben anlamıyorum kii
kan bugün gelmedi idrar testi gene pozitif ben anlamıyorum kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?