kızlar şimdi kan verdim dua edin banaaaa..

Ayyy Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşaallah dua et bizimde olsun .. bende adetime 5 gün kala kan verdim negatif dedi doktor ama adetim geçti olmadım hala umudum var hala ama dua işte

Hayırlı olsun canım... sen yinede yediğine içtiğine dikkat et.maydonoz, nane limon, bitki çayları, incir, nar yeme..

meraba kızlar benmde adetime 5 gun var ama insallah hamıleyımdır yaa. bel agrım cok fazla var gecen ıkı gunde cok fazla sancı cektm kasıklarm cok agrıdı ama bakalımm. vakıt gecmyor resmen ya

meraba kızlar benmde adetime 5 gun var ama insallah hamıleyımdır yaa. bel agrım cok fazla var gecen ıkı gunde cok fazla sancı cektm kasıklarm cok agrıdı ama bakalımm. vakıt gecmyor resmen ya
canım benmde 4 gün var bende 20 gündür kasık ağrısı çekiyorum en son apandist diye bile düşünmeye başlamıştım ama sonra göğüs ağrılarım ve akıntım arttı kendimi ıslak hissediyodum afedersin

Hayırlı olsun canım inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına da alsın.. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah :)

bende enfeksiyonmu var dıe gecen hafta ıdrar testı yaptrdım ama enfeksiyonda yokms. bende adet oldm dıe dusunp tuvalete gıdıyorm ama hıc bsey olmuyorr. oyle asırı bı akıntım yok ama

Canim benim hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin Rabbim gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…