- 18 Mart 2015
- 2.662
- 4.918
- 333
- Konu Sahibi denizdeniz06
-
İnşallah rabbim gönlüne göre verir canım yakızlar şimdi kan verdim inşallah değer 5.74 üstüne çıkabilmiştir ve gerçekten hamileliktir nolur dua edin hayırlısıysa olsuun..
Kız sen adetini bekleyemiyorsun daha 8 ay ne yapacaksın bilmem :))[ bi ikna olsam beklerim şimdi bilinmedik bişey insanı yoruyor :)
amin Allah hepimizin dualarını duysun kucaklarımızı boş bırakmasınAyyy Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşaallah dua et bizimde olsun .. bende adetime 5 gün kala kan verdim negatif dedi doktor ama adetim geçti olmadım hala umudum var hala ama dua işte
aa nane limon da zarar lı mı yaniHayırlı olsun canım... sen yinede yediğine içtiğine dikkat et.maydonoz, nane limon, bitki çayları, incir, nar yeme..
canım benmde 4 gün var bende 20 gündür kasık ağrısı çekiyorum en son apandist diye bile düşünmeye başlamıştım ama sonra göğüs ağrılarım ve akıntım arttı kendimi ıslak hissediyodum afedersinmeraba kızlar benmde adetime 5 gun var ama insallah hamıleyımdır yaa. bel agrım cok fazla var gecen ıkı gunde cok fazla sancı cektm kasıklarm cok agrıdı ama bakalımm. vakıt gecmyor resmen ya
amin canım inşallahhh :)Hayırlı olsun canım inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına da alsın.. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah :)
Hayırlı sağlıklı olsun insallah bir şey soracaktım her hangi bir tedavi yöntemi kullandın mıamin canım inşallahhh :)
hayır canım ilk korunmadığımız aydı ve inşallah tuttuHayırlı sağlıklı olsun insallah bir şey soracaktım her hangi bir tedavi yöntemi kullandın mı
bende enfeksiyonmu var dıe gecen hafta ıdrar testı yaptrdım ama enfeksiyonda yokms. bende adet oldm dıe dusunp tuvalete gıdıyorm ama hıc bsey olmuyorr. oyle asırı bı akıntım yok amacanım benmde 4 gün var bende 20 gündür kasık ağrısı çekiyorum en son apandist diye bile düşünmeye başlamıştım ama sonra göğüs ağrılarım ve akıntım arttı kendimi ıslak hissediyodum afedersin
Ins hamilesin cnm Rabbim hayirli bi evlat nasip etsinkızlar şimdi kan verdim inşallah değer 5.74 üstüne çıkabilmiştir ve gerçekten hamileliktir nolur dua edin hayırlısıysa olsuun..
Öncelikle hayırlı olsun Can'ım belirtilerin ne oldu adetin gecinkince mi yaptın testi önce miamin canım inşallahhh :)
Ewt her türlü bitki çayı zararlı.. Özellikle adaçayı.. ben içmedim hiç. Yinede sen nette de araştır.aa nane limon da zarar lı mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?