- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Arkadaşlar bir çocuk var üniversitede benden hoşlandığını anlamıştım en sonunda geldi tanıştı benimle ama daha önceden bizim sınıfta bi kızla iki hafta çıkıp bırakmış kızı . ikinci görüşmede ben çok mu yüz verdim yoksa kişilik olarak mi öyle havalı özgüvenli geldi bana yani konuşurken yüzüme bakmıyor niye olabilir ama uzaktan bakabiliyor ama sohbet ederken bakmıyor birde çok rahat davranıyor sanki ben onun peşinden koşuyor muşm gibi daha görüşemeyz dedim ben ona okul bitiyor perşembe günü çünkü tam giderken perşembe de numarani verirsin dedi bende işini çok iyi biliyorsun dedim kızarak dedim oda ee daha görüşemeyiz diyosun daha ne diyim dedi havalı bir şekilde gitti sizce çok mu yüz verdim yoksa kişiliği mi öyledr bu kişinin benden hoşlandığına eminim tamam daha ilk günlerden yılışkan olmaması iyi birşey ama bu kadar havalı davranması kafamı kurcalıyor sizce numaramı vereyim mi kızlar başka hiçbir zaman görüşemeyeceğiz o mezun oluyor verirsem basit kız olur muyum gözünde bide direk perşembede numaranı verirsin diyince kötü niyet aradım ben abartıyor muyum kızlar yardım edin akıl verin lütfen?
Bence abartmiyorsun...soyledigin gibiyse pesinden kostur baktin gelmiyor yol ver
canım bu çocuk senden o kadar hoşlansa bu kadar rahat bi şekilde perşembe de numaranı verirsin tarzında konuşabileceğini sanmıyorum ayrıca başka yere bakmaz gözünü senden ayıramaz eğer sana karşı yoğun hissediyosa bence ağırdan sat altında başka bişey olabilir başkasından hıncını almak için seninle görüşmek istiyo olabilir
Arkadaşlar bir çocuk var üniversitede benden hoşlandığını anlamıştım en sonunda geldi tanıştı benimle ama daha önceden bizim sınıfta bi kızla iki hafta çıkıp bırakmış kızı . ikinci görüşmede ben çok mu yüz verdim yoksa kişilik olarak mi öyle havalı özgüvenli geldi bana yani konuşurken yüzüme bakmıyor niye olabilir ama uzaktan bakabiliyor ama sohbet ederken bakmıyor birde çok rahat davranıyor sanki ben onun peşinden koşuyor muşm gibi daha görüşemeyz dedim ben ona okul bitiyor perşembe günü çünkü tam giderken perşembe de numarani verirsin dedi bende işini çok iyi biliyorsun dedim kızarak dedim oda ee daha görüşemeyiz diyosun daha ne diyim dedi havalı bir şekilde gitti sizce çok mu yüz verdim yoksa kişiliği mi öyledr bu kişinin benden hoşlandığına eminim tamam daha ilk günlerden yılışkan olmaması iyi birşey ama bu kadar havalı davranması kafamı kurcalıyor sizce numaramı vereyim mi kızlar başka hiçbir zaman görüşemeyeceğiz o mezun oluyor verirsem basit kız olur muyum gözünde bide direk perşembede numaranı verirsin diyince kötü niyet aradım ben abartıyor muyum kızlar yardım edin akıl verin lütfen?
Bence ikişer hafta onla bunla takılan biri. Mezun olmadan bir de senin tadına bakmak istemiş. Otur dersini çalış, iki hafta takılınacak erkek çok var, ama o sınavlar geri gelmez. Benden demesi.
Ciddi misiniz gerçekten öyle mi niyeti ama benim öyle bir kız olmadığımı mutlaka anlamıştır dışardan yinede o niyetle yaklaşmış olabilir mi
Duyguların yoğun değilse verme.
Ypğunsa ver kimse numarasını verdi diye basit kız olmuyor sonuçta. Baktın aynı tavırlara devam ediyor cevap vermezsin olur biter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?