kızlar sınavıma bile çalışamıyorum düşünmekten sizce yarın ne yapayım akıl verin ?

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Arkadaşlar bir çocuk var üniversitede benden hoşlandığını anlamıştım en sonunda geldi tanıştı benimle ama daha önceden bizim sınıfta bi kızla iki hafta çıkıp bırakmış kızı . ikinci görüşmede ben çok mu yüz verdim yoksa kişilik olarak mi öyle havalı özgüvenli geldi bana yani konuşurken yüzüme bakmıyor niye olabilir ama uzaktan bakabiliyor ama sohbet ederken bakmıyor birde çok rahat davranıyor sanki ben onun peşinden koşuyor muşm gibi daha görüşemeyz dedim ben ona okul bitiyor perşembe günü çünkü tam giderken perşembe de numarani verirsin dedi bende işini çok iyi biliyorsun dedim kızarak dedim oda ee daha görüşemeyiz diyosun daha ne diyim dedi havalı bir şekilde gitti sizce çok mu yüz verdim yoksa kişiliği mi öyledr bu kişinin benden hoşlandığına eminim tamam daha ilk günlerden yılışkan olmaması iyi birşey ama bu kadar havalı davranması kafamı kurcalıyor sizce numaramı vereyim mi kızlar başka hiçbir zaman görüşemeyeceğiz o mezun oluyor verirsem basit kız olur muyum gözünde bide direk perşembede numaranı verirsin diyince kötü niyet aradım ben abartıyor muyum kızlar yardım edin akıl verin lütfen?

Bence abartmiyorsun...soyledigin gibiyse pesinden kostur baktin gelmiyor yol ver

canım bu çocuk senden o kadar hoşlansa bu kadar rahat bi şekilde perşembe de numaranı verirsin tarzında konuşabileceğini sanmıyorum ayrıca başka yere bakmaz gözünü senden ayıramaz eğer sana karşı yoğun hissediyosa bence ağırdan sat altında başka bişey olabilir başkasından hıncını almak için seninle görüşmek istiyo olabilir

Bence abartmiyorsun...soyledigin gibiyse pesinden kostur baktin gelmiyor yol ver

Peşimden koşturacak zaman yok işte yarın son gün kesin geliyorsun dimi perşembe demişti evt dedim sınavm oniki de dedim normalde kantinde oluyo ben geliyorm kantine bişey alıp çıkıyorum peşimden geliyo ama bu sefer çıkmıcam çıkayım mi sence yaa

Bende ağırdan satmak istiyorum ama başka gün yok yarın son gün işte sence numaramı vereyim mi ya ?

Bence numaranı ver ama mesaj falan atma
Bırak o atsın, cevaplama, takma, kudursun biraz sürünsün

Valla öyle rahat öz güvenli değil,bildiğin ukala ve saygısız gibi geldi bana...

İlk ilişkinse hiç bulaşma canım.. Numaranı almak istiyorsa alırdı,niye perşembeyi bekliyor.. İnsan hoşlandığı kişinin ilk telini almak ister.. Bir msj atmak ister..

Pek güvenilir gibi gelmedi..

Bence versin ya hem isteği de o hem sonra aklında kalır. Ama bozuk biriyse mesajda görmüş de olursun, hem sen takmadıkça o kudurur belki peşinden koşar, yola gelir. Gelmezse de dediğim gibi aklında kalmamış olur acaba iyi olur muydu diye.

Bence ikişer hafta onla bunla takılan biri. Mezun olmadan bir de senin tadına bakmak istemiş. Otur dersini çalış, iki hafta takılınacak erkek çok var, ama o sınavlar geri gelmez. Benden demesi.

Bence ikişer hafta onla bunla takılan biri. Mezun olmadan bir de senin tadına bakmak istemiş. Otur dersini çalış, iki hafta takılınacak erkek çok var, ama o sınavlar geri gelmez. Benden demesi.

Ciddi misiniz gerçekten öyle mi niyeti ama benim öyle bir kız olmadığımı mutlaka anlamıştır dışardan yinede o niyetle yaklaşmış olabilir mi

Ciddi misiniz gerçekten öyle mi niyeti ama benim öyle bir kız olmadığımı mutlaka anlamıştır dışardan yinede o niyetle yaklaşmış olabilir mi

Senin niyetinin ne olduğu onun umrunda değildir muhtemelen. Boş atmış, sana ışık yakmış, kimbilir kaç kişiye yapıyordur bunu. Elbette biri düşer mantığı. İki haftada kız bırakan adamdan başka bir şey beklenmez. Ha illa adamın nasıl biri olduğunu görmek istiyorsan git o kızın ağzını yokla. Ama bence sınavların varsa önce otur onlara çalış çünkü kanaatim bu adamdan bir nane olmaz sana. Birkaç hafta sonra terkedilirsin, üstüne alacagından daha düşük notlar alırsın. Erkekleri bu kadar ciddiye alma. Uzun süreli ilişki isteyen adam öyle 'gelirsen ekime gelmezsen s...me' tavırla yaklaşmaz kızlara.

Eğer sen de ona boş değilsen evet numaranı ver derim ben de.
İlk mesaj atan veya arayan sen olma şayet düşündüğün gibi senden hoşlanan birisi ise zaten ilk adımı o atacaktır.
O adım atana kadar da sen geri planda tut kendini bence.

Bence vermeyin.
Mezun olup gidecek, hanüz tanımıyorsunuz. Telefonda mı tanıyacaksınız?
İlk ilişkide duvara toslamanızı istemem.

Duyguların yoğun değilse verme.
Ypğunsa ver kimse numarasını verdi diye basit kız olmuyor sonuçta. Baktın aynı tavırlara devam ediyor cevap vermezsin olur biter..

Duyguların yoğun değilse verme.
Ypğunsa ver kimse numarasını verdi diye basit kız olmuyor sonuçta. Baktın aynı tavırlara devam ediyor cevap vermezsin olur biter..

Evt birşeyler hissetmesem bu kadar düşünmeyecektm ama hissediyorm malesef çok kafamda soru işaretleri var ama onunla ilgili hoşlanıyorm da ama napcam bilemedim ya

bence verme kesinlikle daha çok iyi insanlar çıkacak karşınaa bekle derimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…