Kizlar sinirden catlicam :@

neffset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
192
60
53
Kızlar delircem artik!!!! Daha önce çatkapi krizi diye bir konum daha vardi buda onun üzerine tüy dikme konusu... Kayinvalidemin amansiz bir hastalığı var çatkapi yapmaya bayiliyor hatun.. Yahu bende deliriyorum en nefret ettiğim olay!!! Tabiiki oglunun evi onunda evi basimin üstünde yerleri varda telefon et sana geliyorum de mübarek.. en son geçenlerde fena bi bastı beni üstüne dün aksam olan olaya geçiyorum: 9 haftalik hamileyim bulantilardan falan basimi kaldiramiyorum ve çalışıyorum üstüne. Dün de Allah tarafindan bi enerji geldi yemek yapayım dedim biraz aksam saat 5 sulari. O arada kayinpederim rahatsizdi bazi tahlillerin sonuclari çıkacaktı aklima geldi arayim sorayim dedim aradim,konuştuk kapatmaya yakın" kızım annen yemek yapiyor bizde size gelcez x e söyledim bizi getircek(x bi aile dostu esiminde yakin görüştüğü bir abimiz) öylemi dedim ama kan beynime sıçradı kızlar düşünsenize aramasam haberim olmayacak !!! Yahu ben hamileyim evim pis olabilir ki günlerdir sürekli yattigimdan ev savaş alani gibi..dusta olabilirim,balkonum küçük çamaşırlarımii salonda kurutuyorum donum sutyenim serili olabilir,çok afedersiniz ama o anda esimle birlikte oluyor olabilirim, bide yabanciyla geliyosunuz.. neyse tamam dedim kapattim etrafa çeki düzen verdim o arada esim geldi dedim "senin haberin varmiydi" benim haberim yok dedi.. " aramasam bende bilmeyecektim" dedim sinirli sinirli oda tamam iyi söylerim bidaha habersiz gelmezler dedi ama ters ters yani..bende "bi zahmet söyle dedim. Belki evde degilim belki musait degilim" dedim o da" annem babam benim evime musade alarakmi gelecek. ben senin ailene böyle bisey diyebilirmiyim "demeye basladi. Bende dedim ki yahu benden musade almasin ben gelmelerinden rahatsiz değilim,ister gece 1 de gelsin ister sabah 5 te basimin üstünde yerleri var ama biz geliyoruz desinler yaa ben kapida süpriz yaşamak istemiyorum benim ailem yapsa onlara da kizarim" dedim.. o da annesni nezaman gelceksiniz diye aradiginda dedi ki: anne niye haber vermiyosunuz dedi anneside" evdesinizdir sen hastasin diye düşündük "dedi eşim de "ya hastaysamda belki biyere gitcem bi akşamım var benim gelmrseniz gidecektik zaten haber verin bidahakine kapida kalirsiniz "falan dedi... ( kayinvalidemde geldiğinde az tripliydi sanki belki alinmistir ama alindiysada iyi olmuş)off kizlar yaaa biktim bu durumdan nasil önleyeceğim bu durumu allahtan uzagiz bide yakina gelin diyorlar kusura bakmayin uzun oldu ve telden giriyorum karışıklıklar icin özür dilerim...

en nefret ettiğim haber vermeden çatkapı yapan emrivakiye alışmış insanlar

eşin uyarsa bak bu kız hamile halsiz oluyor şöyle böyle haber verip gelin diye

ona da alınıyorlarmış ama hep olan size olacağına bozulsunlar belki zamanla düzeltirler bu kötü huylarını

off gerçekten sinirden çatlamaya müsait bir durum.
isterlerse her gece gelsinler ama bana hiç olmazsa yarım saat önce haber versinler.
Allahtan ben böyle bir durum asla yaşamadım ama cidden çok sinir bozucu.

hakikaten ne kadar düşüncesizler eşin de hemn alınmış bu erkklerın hepsı aynı yemin ederim biz hancı başıyız sanki

Ah önceden bi bilebilsem hiç utanmicam bornozla cikcam karşılarına onlar utansin ama iste bilemiyorumki.. enn gicik kaptigim olay yaaa..

gelmesinler demiyorsun ki, izin almak da degil bu (ha gerekirse de alinir), cok normal olani nedir 'gelmek istiyoruz, musait misiniz, evdemisiniz?' zor mu yani? veya baska insanlara uygulaniyo da, gelin hanim sozkonusu olunca neden 'gerek yok' diye bakiliyo? hazir ol'da beklemek zorunda mi gelin diye?
seninkiler esine de haber vermiyomus, eski kv ve gorumceler oglunu ararlardi gelecekleri zaman, evin hanimi hizmet edecek olan ben degilim zaten..
Allah im yine sinirlendim : )

kayınvalidemler eşimi ararlardı eşim duymasa da çıkıp çıkıp gelirlerdi.
ne durumda olduğumun nasıl olduğumun önemi yokmuş gibi..
gününe gelen arkadaşlarını kahve içmeye bana getirirdi..
neymiş?
yeni gelinmişim evimi göreceklermiş.
eşime herseferinde anne cisemi arayın dese de kayınvalidem hiç oralı olmadı.
başbaşa geçirelim dediğimiz günlerin birinde yine kayınvalidem toplamış arkadaşlarını çat kapı geldi.
eşim kapıyı açıp anne eşime sordunmu müsaitmiyiz diye,
biz bugün mesguluz işlerimiz var ve misafir kabul etmiyoruz bir daha da eşimin haberi olmadan gelin demeden gelmeyin dedi ve içeri almadı.
o oldu arkadaşlarına karşı bir daha aynı mahcubiyeti yaşamamak için sanırım bir daha habersiz gelmediler.

Gerçekten can sıkıcı bir durum senin yerinde bende olsam aynı tepkiyi verirdim, eşin söylemiş gelmeden önce haber verin diye bundan sona çat kapı geleceklerini sanmam ben o kadar da değildir yani

kimse kusura bakmasın
kendi öz ailem, kardeşim, yakınım vs. her kim olursa olsun gelmeden önce bir alo diyecek
en sinir olduğum şey
kayınvalidem karşıymış haber vermeye, sanki yabancıymıymış vs.
kendisine de söyledim, her zaman gelin ama haber verin...

aslında bızler de kv lere aynısını yapacaz iş yaparken oturrken allahn he rgunu belli belirsiz saatelrde çat kapı yapacaz kı anlasınlar

Yeni evli olduğumuz zamanlarda eşimin ablası,annesi babası da aynı şeyi yapardı sonunda delirttiler beni,eşime ben bu evde eşşek başımıyım kimim dedim eğer sen söylemezsen ben söylerim deyince habersiz gelmeler kesildi
Özellikle pazar günleri sabahın köründe gelirlerdi

haklısınız bu konuda siz sadece haberiniz olsun istiyorsunuz,sonuçta ev hali yani

Tamam çat kapı konusunda haklısınız ama eşinizin o an arayıp gelmeseniz giderdik demesi falan hoş olmamış.
Yani evinize haber verilerek gelinmesini istiyor olabilirsiniz ama bunu saygı çerçevesinde söylemeniz gerekit.
Sonuçta onlarda sizi görmeye geliyor. Söylerdiniz bidaha aramadan gelmezlerdi. Gerçi artık gelmezler sanırım

bende bu konuya çok sinir olurum. ayrıca yoldayız birazdan ordayız diye arayanlarada sinir oluyorum. emrivaki işte. belki işim var.belki de seni görmek istemiyorum yani. genelde eşimin tarafı bayılır böyle şeylere.

Esim dediki bakin haber vermeden geliyosunuz kapida kalirsiniz geleceginizi bilmesek biyere gidecektik kapida kalcaktiniz dedi yani geldiniz diye gidemedik anlaminda değil. . Ayrica brngerçekten çok ince düşünen bi insan olduğumu düşünüyorum ama bana ısrarla saygısızlık yapılıyorsa ben de saygı konusunda hassas olamam.. belki ben bi arkadaşımı davet ettim misafirim var zirt diye gelmeleri hoş mu?

Bizimkiler uzakta oturuyorlar senede bir veya iki gelirler. Bazen iki gece bazen bir hafta kalirlar ve otobüse binince ararlar geliyoruz diye. Ben ona bile kiziyorum haber vermiyorlar diye. Bazen haftasonlari şehir dişina cikariz yada arkadaşlarla plan yapariz çünkü. Bi kere tam arabaya binerken aradilar esim iyi idare etti o zaman. K valideme dedim gelmeden bigün önce arayin belli mi olur kapıda kalırsınız uzak bi yere gitmiş oluruz falan . olsuuun kapida yatariz bizde dedi . Yakında olsak düşünemiyorum. Evime misafir gibi gelirim galiba :)

Aramis soylemis iste esiniz. biedaha yaparlarsa da acmazsiniz kapiyi uyuyorduk, banyodaydik... bahane uretirsiniz.

gerçekten çok sinir bozucu ben en az 1 gün öncesinden söylenmesini isterim. çalışıyoruz sonuçta şuan evimi görseniz afedersiniz b.k götürüyo. bu işi ancak eşiniz halledebilir bence.

Bird e kizlar ben onlari güzel agirlamak ıstiyorum yemegimi tatlimi cayimi hazirlayim planli bi sekildr rahat rhatta oturuyum sohbetimi edeyim iatiyorum ama böyle gelince onlar sohbet ediyo benim kafamdan tv sehpasindaki tozlar,banyodaki dusakabinin camlarindaki su lekeleri,mutfakta silinmesi gereken yerler,supurulmemis hal,cayin yanina ne cikaracagim,ne yemek yapacagim vs geçiyor kendi kendimi yiyorum geriliyorum hicte keyif almıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…