Kizlar sinirden catlicam :@

bende hiç sevmem..aslında kendinde söyle her seferinde anne gelmeden ara diye...

Ah önceden bi bilebilsem hiç utanmicam bornozla cikcam karşılarına onlar utansin ama iste bilemiyorumki.. enn gicik kaptigim olay yaaa..
konu sahibi arkadaşım bundan sonra kendini yırtma ev toplayacağım diye
aynen olduğu gibi bırak gelen yabancıya da kusura bakmayın haberim yoktu gebeliğim biraz sıkıntılı ondan deyin
ve gelen kişiye ama yabancıya çok içten davranın

benim kv kp bi ara çok yaparlardı ama onlar pazara gelir sana geliyoruz diye ararlardı
bikaç kez eşime toplattım.. baktım olmuyo bıraktırdım çok da titizlerdir
valla umduklarını değil bulduklarını

Bende sevmem ya çalışyorum haftanın 6 günü kızım var küçük benimde evim savaş alanı gibi oluyor vallahi birde bazıları arıyorlar sizin ordan geçiyorum evdeyseniz gelicez bu da kötü maximum 3 dk sonra bizdeler o süre ne yapabilirsin? allah kolaylık versin ne annemler nede kv öyle çat gibi gelmezler bana

Ben kv ile alt üst oturuyorum. Aile apartmanı zaten. Onların anahtar sabah kapıya takılır gece yatana kadar kapıdadır. Herkes istediği zaman girebilir. Benim de öyle olmamı istiyor. Ben kilitlediğimde gündüz vakti niye kilitliyorsun diyor. Hey Allahım yaa. Allahtan öyle çok tacizci biri değil. Beni rahatsız etmiyor ama böyle düşünmesi bile kızdırıyor beni. Yaşlı diye pek ses çıkarmıyorum. Yaşlı ve öyle görmüş değişmez bu saatten sonra deyip kendimi rahatlatıyorum. He he deyip geçiyorum. Ama böyle çat kapı misafirden ben de hiç mi hiç hoşlanmam. Ne ben giderim ne de gelinmesini isterim.

benim kaynanan oyle cazgır hemde 4 saatlik yoldan geliyo düsün
hep evi dagınık görmek ister ilk zamanlar cok sık gelirdi simdi azaldı
kızın geldi bi kere bizimde dogallgaz sobamız 1 odada orası sıcak sadece camaırsları diger odaya astım kıs tabi acil kuruması gereken esimn esortmanlarını sobanın önüne koydum sandalyeyyle
kaynana demezmi bu ev niye dagınık sen dagınık ev görmemissin bumu dagınık dedim
demek lazımdı senin evinde bu ev kirli yazılcak kadar toz oluyo koltuk altında corap ucları duruyor neyse dedim seytan de get bi de bu kadar ayyy ben cok temizim diye övünenlerden allah korusun öylesindnen

bizim annemlerdede düzen öyle dayımlarım dedemin annemlerin hep anahtar üstündedir esim ilk zamanlar cok garipsemisti tak celik kapı acılıyo dedi cok gülmüstm :))

Kim olursa olsun bu adı izin almak değil.nezaketten yapılır...
bİz gelmek istiyoruz musaitmisiniz?
Bu kadar yaa bunun neresi zor anlamıyorum. Çok şükür benim böyle bi sıkıntım yok ama yaşayan arkadaşlarım var çok zor hele çalışan için evin halini mi dusunucen yoksa ne yemek vericenimi olmadı Habersiz geldiler onun stresiyle bütün akşam baş ağrısı çek dur ondan sonra

bence bi kaç defa kapıda kalsınlar, evleri de uzakmış onca yolu tepip geldiklerine yansınlar bakalım bi daha çat kapı geliyorlar mı? ben olsam böyle ders verirdim. ayrıca ortalığı toplayacağım diye de uğraşma yabancı erkeğin önünde donların dursun onlar utansın. ne gıcık bişey yaa! ben bile sinir oldum

Bende olsam sinir olurdum heralde. Sacimi tepemde fıskıye gibi topuz yapmisim. Altimda maymunlu pijama o sekil oturuyorum suan. Ben bu haldeyken cat kapi biri gelse bozulurum. Sucu yada kargo gelecek oldugunda bile kendime cekiduzen verip kapiyi aciyorum.

En sinir oldugum insan tipi kim oldugu farketmez ev hali diye birsey var degilmi ya
Belki banyo yapcan belki evin pis belki tezgahta bulasik var belki ayagini uzatip yatiyon keyfin yok
Yok oglumun evine davetlemi gelcem derler bide bende yasadim bunlari sanki o evi cekip ceviren duzen saglayan yemek yapan ogullari.
Bence yarim saatte yeterli degil 1 gun onceden haber ver size gelcez yarin de zormu

düşünebiliyor musun o an tartıştınız ve ağlıyosun.kapı çalıyor sürprizzzz!!!
ne kadar kötü bir durum

Allah sabir versin canim ya bulanti zamanlarini bilirim cok zor bide calisiyoshn ya bende hamilelikte 6 ay bulanti cektim mutfaga giremiyodum hersey kokuyodu bide kaynana derdi var coj haklisin insan bi dusunur bunlar evli kari koca her dakka gelinur mi bi dussunler pesinden gerekirse onlar sehrin bi ucunda siz bi ucunda olsun peki solesene anne bole bole diye anlar heralde hos bunu daha once den dusunmeliydi ama akil edememis allahtan k.v konusmuyorum gorusmuyorum farkli sehirlerdetiz yasadim ben yoksa bnim evimdede huzur kalmazdi ben bide agzima geleni soleyen biriyin bak sen cuncunaya o zaman:)

Valla ben senin yerinde olsam kocamin evde oldgu bi vakit onlarda geldiginde gecelikle cikarim bisey dediklerindede ev benim koca benim istedgim gbi giyinirim dururum asil siz sabah sabah bizi ruyanizdami gordunuz derim ama bunu herkes yaparmi bilmem:)

valla aramadan gelmesınler demek bence hos olmamıs ama bu durumda yapacak baska sey yok, bızde olay soyeldır mesela benım aılem sehır dısında geleceklerse zaten bır hafta onceden haberım olur, esıme de soylerım su gun gelecekler falan dıye kı evım ep topludur zaten dagınıklıgı sevmem pıste bırakmam cat kapıda gelseler sıkıntı olmaz benım ıcın

onun aılesı pek gelmez, ben davet edersem haberlı gelırler onunda gunu saatı bellıdır...

o nedenle sıkıntı yasamayız, olduda arkadas cevresınden bırı geleceksede yemege yada akşam oturmasına yada kalmaya esım bana ben ona haber ederım gelmeden kı kendını hazırlasın cunku calısınca aksam evde sakınlık-sessızlık arıyor ınsan yan gelıp yatmaya yer arıyorsun habersız mısafır geldıgınde benı en zorlayan ıkram kısmısı yoksa sıkıntı yok

aynı şehirde yaşadığımız yıllarda benimki de pek severdi çatkapı olayını. bi gün benimde hamilelik bulantı zamanlarım okulda bikaç saat boşluğum var arkasından toplantı. ben de eve gideyim toplantı raporlarını evde hazırlarım hem de uzanırım biraz, sonra dönerim diye eve gelmiştim. eve geldim elime bilgisayarı aldım yayıldım tam raporları hazırlıyorum kapı çaldı. kayınvalide geldi oturdu ama ben gitcektim birazdan dedim anlayan yok neyse bununla bikaç kelime edip bilgisayarda işlerimi hallettim. sonra da anne benim çıkmam lazım dedim. üstümü giydim ve kapıya kadar geçirdim. bi daha ki sefere haber ver bak böyle olmadı dedim, olsun burası benim de evim sayılır ben yabancımıyım dedi. ben de sen yine de haber ver dedim. bozulmuş hatun sonradan konuşmuş arkamdan anneme varıncaya kadar anlatmış bana böyle böyle yaptı diye. annem zaten cevabını vermiş de... gereksiz can sıkıntısı... ben çözümü şehir değiştirmekte buldum:) Allah yardımcın olsun

Benim kv de eskiden yürüme mesafesiydi çat kapı bende biterdi.Çocuğu var küçük bana bırakır akşama kadar gezer akşam da bi bakmışım yemeğe kalırdı.
şimdi biraz uzak mesafedeyiz her istediğinde çıkıp gelemiyo toplu ulaşıma binmez asla ya kocam gelir alır sonra da geri bırakır ya da kocasıyla akşam çatkapı gelir biz yemek yiyip tv izliyo oluruz aç mısınız deriz bişey yemedik der.İnsan az düşünceli olur en azından yemeğini ye geleceksen yine gel.Biz iki kişiyiz diye yaptığım yemek de ona göre oluyor çünkü gelenimiz gidenimiz olmuyo çoğu zaman.Onlar da oyle aç gelince kendimi çok rahatsz hissediyorum. Yemek yoksa tekrardan bişey hazırlamak durumunda kalıyorum.Bunlar da böyle bi cins işte.

Bigün de iş görüşmesine gitcem çat kapı geldi yine herzamanki gibi.Anlattım iş görüşmesine gitcem diye yine çocuğunu bana bıraktı ben görüşmeye gidene kadar.Sonra geldi tekrar ben de hazırlandım görüşmeye gitmek için onu da gider diye düşündüm baktım hatunun hiç niyeti yok.Kocasını aradı bizde olduğunu söyledi sen de buraya gel akşam yemeğe dedi.Ben evden çiktım görüşmeye gittim geri geldiğimde saat 7 ye geliyodu.Evde yemek yok bişey yok.Ben geldim hatun dışarı çıktı yine pazara çocuğu bana bıraktı.Ben de yemek hazırlayıp durdum bu da ayrı sinir bozucu bişeydi.

valla açmıycaksın kapıyı haa böylelerine.çalsın çalsın gitsin uyuyordum diyeceksin ya da duştaydım.kv ne açık açık söylemelisin bence.hiç sevmem kim olursa olsun çat kapı ne bu ya.çok gıcıkkkkk

ne kadar anlayışlı ve sabırlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…