konu sahibi arkadaşım bundan sonra kendini yırtma ev toplayacağım diyeAh önceden bi bilebilsem hiç utanmicam bornozla cikcam karşılarına onlar utansin ama iste bilemiyorumki.. enn gicik kaptigim olay yaaa..
benim kaynanan oyle cazgır hemde 4 saatlik yoldan geliyo düsünKızlar delircem artik!!!! Daha önce çatkapi krizidiye bir konum daha vardi buda onun üzerine tüy dikme konusu... Kayinvalidemin amansiz bir hastalığı var çatkapi yapmaya bayiliyor hatun.. Yahu bende deliriyorum en nefret ettiğim olay!!! Tabiiki oglunun evi onunda evi basimin üstünde yerleri varda telefon et sana geliyorum de mübarek.. en son geçenlerde fena bi bastı beni üstüne dün aksam olan olaya geçiyorum: 9 haftalik hamileyim bulantilardan falan basimi kaldiramiyorum ve çalışıyorum üstüne. Dün de Allah tarafindan bi enerji geldi yemek yapayım dedim biraz aksam saat 5 sulari. O arada kayinpederim rahatsizdi bazi tahlillerin sonuclari çıkacaktı aklima geldi arayim sorayim dedim aradim,konuştuk kapatmaya yakın" kızım annen yemek yapiyor bizde size gelcez x e söyledim bizi getircek(x bi aile dostu esiminde yakin görüştüğü bir abimiz) öylemi dedim ama kan beynime sıçradı kızlar düşünsenize aramasam haberim olmayacak !!! Yahu ben hamileyim evim pis olabilir ki günlerdir sürekli yattigimdan ev savaş alani gibi..dusta olabilirim,balkonum küçük çamaşırlarımii salonda kurutuyorum donum sutyenim serili olabilir,çok afedersiniz ama o anda esimle birlikte oluyor olabilirim, bide yabanciyla geliyosunuz.. neyse tamam dedim kapattim etrafa çeki düzen verdim o arada esim geldi dedim "senin haberin varmiydi" benim haberim yok dedi.. " aramasam bende bilmeyecektim" dedim sinirli sinirli oda tamam iyi söylerim bidaha habersiz gelmezler dedi ama ters ters yani..bende "bi zahmet söyle dedim. Belki evde degilim belki musait degilim" dedim o da" annem babam benim evime musade alarakmi gelecek. ben senin ailene böyle bisey diyebilirmiyim "demeye basladi. Bende dedim ki yahu benden musade almasin ben gelmelerinden rahatsiz değilim,ister gece 1 de gelsin ister sabah 5 te basimin üstünde yerleri var ama biz geliyoruz desinler yaa ben kapida süpriz yaşamak istemiyorum benim ailem yapsa onlara da kizarim" dedim.. o da annesni nezaman gelceksiniz diye aradiginda dedi ki: anne niye haber vermiyosunuz dedi anneside" evdesinizdir sen hastasin diye düşündük "dedi eşim de "ya hastaysamda belki biyere gitcem bi akşamım var benim gelmrseniz gidecektik zaten haber verin bidahakine kapida kalirsiniz "falan dedi... ( kayinvalidemde geldiğinde azgtripliydi sanki belki alinmistir ama alindiysada iyi olmuş)off kizlar yaaa biktim bu durumdan nasil önleyeceğim bu durumu allahtan uzagiz bide yakina gelin diyorlar kusura bakmayin uzun oldu ve telden giriyorum karışıklıklar icin özür dilerim...
bizim annemlerdede düzen öyle dayımlarım dedemin annemlerin hep anahtar üstündedir esim ilk zamanlar cok garipsemisti tak celik kapı acılıyo dedi cok gülmüstm :))Ben kv ile alt üst oturuyorum. Aile apartmanı zaten. Onların anahtar sabah kapıya takılır gece yatana kadar kapıdadır. Herkes istediği zaman girebilir. Benim de öyle olmamı istiyor. Ben kilitlediğimde gündüz vakti niye kilitliyorsun diyor. Hey Allahım yaa. Allahtan öyle çok tacizci biri değil. Beni rahatsız etmiyor ama böyle düşünmesi bile kızdırıyor beni. Yaşlı diye pek ses çıkarmıyorum. Yaşlı ve öyle görmüş değişmez bu saatten sonra deyip kendimi rahatlatıyorum. He he deyip geçiyorum. Ama böyle çat kapı misafirden ben de hiç mi hiç hoşlanmam. Ne ben giderim ne de gelinmesini isterim.
düşünebiliyor musun o an tartıştınız ve ağlıyosun.kapı çalıyor sürprizzzz!!!En sinir oldugum insan tipi kim oldugu farketmez ev hali diye birsey var degilmi ya
Belki banyo yapcan belki evin pis belki tezgahta bulasik var belki ayagini uzatip yatiyon keyfin yok
Yok oglumun evine davetlemi gelcem derler bide bende yasadim bunlari sanki o evi cekip ceviren duzen saglayan yemek yapan ogullari.
Bence yarim saatte yeterli degil 1 gun onceden haber ver size gelcez yarin de zormu
Allah sabir versin canim ya bulanti zamanlarini bilirim cok zor bide calisiyoshn ya bende hamilelikte 6 ay bulanti cektim mutfaga giremiyodum hersey kokuyodu bide kaynana derdi var coj haklisin insan bi dusunur bunlar evli kari koca her dakka gelinur mi bi dussunler pesinden gerekirse onlar sehrin bi ucunda siz bi ucunda olsun peki solesene anne bole bole diye anlar heralde hos bunu daha once den dusunmeliydi ama akil edememis allahtan k.v konusmuyorum gorusmuyorum farkli sehirlerdetiz yasadim ben yoksa bnim evimdede huzur kalmazdi ben bide agzima geleni soleyen biriyin bak sen cuncunaya o zaman:)Kızlar delircem artik!!!! Daha önce çatkapi krizidiye bir konum daha vardi buda onun üzerine tüy dikme konusu... Kayinvalidemin amansiz bir hastalığı var çatkapi yapmaya bayiliyor hatun.. Yahu bende deliriyorum en nefret ettiğim olay!!! Tabiiki oglunun evi onunda evi basimin üstünde yerleri varda telefon et sana geliyorum de mübarek.. en son geçenlerde fena bi bastı beni üstüne dün aksam olan olaya geçiyorum: 9 haftalik hamileyim bulantilardan falan basimi kaldiramiyorum ve çalışıyorum üstüne. Dün de Allah tarafindan bi enerji geldi yemek yapayım dedim biraz aksam saat 5 sulari. O arada kayinpederim rahatsizdi bazi tahlillerin sonuclari çıkacaktı aklima geldi arayim sorayim dedim aradim,konuştuk kapatmaya yakın" kızım annen yemek yapiyor bizde size gelcez x e söyledim bizi getircek(x bi aile dostu esiminde yakin görüştüğü bir abimiz) öylemi dedim ama kan beynime sıçradı kızlar düşünsenize aramasam haberim olmayacak !!! Yahu ben hamileyim evim pis olabilir ki günlerdir sürekli yattigimdan ev savaş alani gibi..dusta olabilirim,balkonum küçük çamaşırlarımii salonda kurutuyorum donum sutyenim serili olabilir,çok afedersiniz ama o anda esimle birlikte oluyor olabilirim, bide yabanciyla geliyosunuz.. neyse tamam dedim kapattim etrafa çeki düzen verdim o arada esim geldi dedim "senin haberin varmiydi" benim haberim yok dedi.. " aramasam bende bilmeyecektim" dedim sinirli sinirli oda tamam iyi söylerim bidaha habersiz gelmezler dedi ama ters ters yani..bende "bi zahmet söyle dedim. Belki evde degilim belki musait degilim" dedim o da" annem babam benim evime musade alarakmi gelecek. ben senin ailene böyle bisey diyebilirmiyim "demeye basladi. Bende dedim ki yahu benden musade almasin ben gelmelerinden rahatsiz değilim,ister gece 1 de gelsin ister sabah 5 te basimin üstünde yerleri var ama biz geliyoruz desinler yaa ben kapida süpriz yaşamak istemiyorum benim ailem yapsa onlara da kizarim" dedim.. o da annesni nezaman gelceksiniz diye aradiginda dedi ki: anne niye haber vermiyosunuz dedi anneside" evdesinizdir sen hastasin diye düşündük "dedi eşim de "ya hastaysamda belki biyere gitcem bi akşamım var benim gelmrseniz gidecektik zaten haber verin bidahakine kapida kalirsiniz "falan dedi... ( kayinvalidemde geldiğinde az tripliydi sanki belki alinmistir ama alindiysada iyi olmuş)off kizlar yaaa biktim bu durumdan nasil önleyeceğim bu durumu allahtan uzagiz bide yakina gelin diyorlar kusura bakmayin uzun oldu ve telden giriyorum karışıklıklar icin özür dilerim...
Valla ben senin yerinde olsam kocamin evde oldgu bi vakit onlarda geldiginde gecelikle cikarim bisey dediklerindede ev benim koca benim istedgim gbi giyinirim dururum asil siz sabah sabah bizi ruyanizdami gordunuz derim ama bunu herkes yaparmi bilmem:)Kızlar delircem artik!!!! Daha önce çatkapi krizidiye bir konum daha vardi buda onun üzerine tüy dikme konusu... Kayinvalidemin amansiz bir hastalığı var çatkapi yapmaya bayiliyor hatun.. Yahu bende deliriyorum en nefret ettiğim olay!!! Tabiiki oglunun evi onunda evi basimin üstünde yerleri varda telefon et sana geliyorum de mübarek.. en son geçenlerde fena bi bastı beni üstüne dün aksam olan olaya geçiyorum: 9 haftalik hamileyim bulantilardan falan basimi kaldiramiyorum ve çalışıyorum üstüne. Dün de Allah tarafindan bi enerji geldi yemek yapayım dedim biraz aksam saat 5 sulari. O arada kayinpederim rahatsizdi bazi tahlillerin sonuclari çıkacaktı aklima geldi arayim sorayim dedim aradim,konuştuk kapatmaya yakın" kızım annen yemek yapiyor bizde size gelcez x e söyledim bizi getircek(x bi aile dostu esiminde yakin görüştüğü bir abimiz) öylemi dedim ama kan beynime sıçradı kızlar düşünsenize aramasam haberim olmayacak !!! Yahu ben hamileyim evim pis olabilir ki günlerdir sürekli yattigimdan ev savaş alani gibi..dusta olabilirim,balkonum küçük çamaşırlarımii salonda kurutuyorum donum sutyenim serili olabilir,çok afedersiniz ama o anda esimle birlikte oluyor olabilirim, bide yabanciyla geliyosunuz.. neyse tamam dedim kapattim etrafa çeki düzen verdim o arada esim geldi dedim "senin haberin varmiydi" benim haberim yok dedi.. " aramasam bende bilmeyecektim" dedim sinirli sinirli oda tamam iyi söylerim bidaha habersiz gelmezler dedi ama ters ters yani..bende "bi zahmet söyle dedim. Belki evde degilim belki musait degilim" dedim o da" annem babam benim evime musade alarakmi gelecek. ben senin ailene böyle bisey diyebilirmiyim "demeye basladi. Bende dedim ki yahu benden musade almasin ben gelmelerinden rahatsiz değilim,ister gece 1 de gelsin ister sabah 5 te basimin üstünde yerleri var ama biz geliyoruz desinler yaa ben kapida süpriz yaşamak istemiyorum benim ailem yapsa onlara da kizarim" dedim.. o da annesni nezaman gelceksiniz diye aradiginda dedi ki: anne niye haber vermiyosunuz dedi anneside" evdesinizdir sen hastasin diye düşündük "dedi eşim de "ya hastaysamda belki biyere gitcem bi akşamım var benim gelmrseniz gidecektik zaten haber verin bidahakine kapida kalirsiniz "falan dedi... ( kayinvalidemde geldiğinde az tripliydi sanki belki alinmistir ama alindiysada iyi olmuş)off kizlar yaaa biktim bu durumdan nasil önleyeceğim bu durumu allahtan uzagiz bide yakina gelin diyorlar kusura bakmayin uzun oldu ve telden giriyorum karışıklıklar icin özür dilerim...
Kızlar delircem artik!!!! Daha önce çatkapi krizidiye bir konum daha vardi buda onun üzerine tüy dikme konusu... Kayinvalidemin amansiz bir hastalığı var çatkapi yapmaya bayiliyor hatun.. Yahu bende deliriyorum en nefret ettiğim olay!!! Tabiiki oglunun evi onunda evi basimin üstünde yerleri varda telefon et sana geliyorum de mübarek.. en son geçenlerde fena bi bastı beni üstüne dün aksam olan olaya geçiyorum: 9 haftalik hamileyim bulantilardan falan basimi kaldiramiyorum ve çalışıyorum üstüne. Dün de Allah tarafindan bi enerji geldi yemek yapayım dedim biraz aksam saat 5 sulari. O arada kayinpederim rahatsizdi bazi tahlillerin sonuclari çıkacaktı aklima geldi arayim sorayim dedim aradim,konuştuk kapatmaya yakın" kızım annen yemek yapiyor bizde size gelcez x e söyledim bizi getircek(x bi aile dostu esiminde yakin görüştüğü bir abimiz) öylemi dedim ama kan beynime sıçradı kızlar düşünsenize aramasam haberim olmayacak !!! Yahu ben hamileyim evim pis olabilir ki günlerdir sürekli yattigimdan ev savaş alani gibi..dusta olabilirim,balkonum küçük çamaşırlarımii salonda kurutuyorum donum sutyenim serili olabilir,çok afedersiniz ama o anda esimle birlikte oluyor olabilirim, bide yabanciyla geliyosunuz.. neyse tamam dedim kapattim etrafa çeki düzen verdim o arada esim geldi dedim "senin haberin varmiydi" benim haberim yok dedi.. " aramasam bende bilmeyecektim" dedim sinirli sinirli oda tamam iyi söylerim bidaha habersiz gelmezler dedi ama ters ters yani..bende "bi zahmet söyle dedim. Belki evde degilim belki musait degilim" dedim o da" annem babam benim evime musade alarakmi gelecek. ben senin ailene böyle bisey diyebilirmiyim "demeye basladi. Bende dedim ki yahu benden musade almasin ben gelmelerinden rahatsiz değilim,ister gece 1 de gelsin ister sabah 5 te basimin üstünde yerleri var ama biz geliyoruz desinler yaa ben kapida süpriz yaşamak istemiyorum benim ailem yapsa onlara da kizarim" dedim.. o da annesni nezaman gelceksiniz diye aradiginda dedi ki: anne niye haber vermiyosunuz dedi anneside" evdesinizdir sen hastasin diye düşündük "dedi eşim de "ya hastaysamda belki biyere gitcem bi akşamım var benim gelmrseniz gidecektik zaten haber verin bidahakine kapida kalirsiniz "falan dedi... ( kayinvalidemde geldiğinde az tripliydi sanki belki alinmistir ama alindiysada iyi olmuş)off kizlar yaaa biktim bu durumdan nasil önleyeceğim bu durumu allahtan uzagiz bide yakina gelin diyorlar kusura bakmayin uzun oldu ve telden giriyorum karışıklıklar icin özür dilerim...
ne kadar anlayışlı ve sabırlısınızBigün de iş görüşmesine gitcem çat kapı geldi yine herzamanki gibi.Anlattım iş görüşmesine gitcem diye yine çocuğunu bana bıraktı ben görüşmeye gidene kadar.Sonra geldi tekrar ben de hazırlandım görüşmeye gitmek için onu da gider diye düşündüm baktım hatunun hiç niyeti yok.Kocasını aradı bizde olduğunu söyledi sen de buraya gel akşam yemeğe dedi.Ben evden çiktım görüşmeye gittim geri geldiğimde saat 7 ye geliyodu.Evde yemek yok bişey yok.Ben geldim hatun dışarı çıktı yine pazara çocuğu bana bıraktı.Ben de yemek hazırlayıp durdum bu da ayrı sinir bozucu bişeydi.
Anlayış değil de benimki salaklıktı herhalde.Bi de eşiniz de sesini çıkarmıyorsa ailesine karşı yapacak bişeyiniz kalmıyor.ne kadar anlayışlı ve sabırlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?