kizlar sinirimden agliyorum.

Sabah namazından sonra ... Kahvaltıda yapacaklarınizi halledip kasinizi biyiginizi alsanız sonra pazar listesini hazırlayıp sabah 08 olunca eşinizi pazara yollasaniz .... O gelinceye kadar bebeği doyuruo kahvaltıya son dokunuşlar o gelince kahvaltı yap etrafı topla 09 30 desek ... Hazırlan çık 10.30 gibi köye yola ciksaniz mesela olur mu acaba

Sabah namazı mı

Kuaför açılır mı o saatte ya da sabah 8 de kahvaltı bile yapmadan pazara gitmek

Bana çok olabilir gelmedi bu gün planı 😀😀😀👍

Sabah namazı mı

Kuaför açılır mı o saatte ya da sabah 8 de kahvaltı bile yapmadan pazara gitmek

Bana çok olabilir gelmedi bu gün planı 😀😀😀👍

8’de pazar kurulmuyor bile

Bence bu kamu spotuydu. Sabah güne namazla başlamazsanız işleriniz rast gitmez anlamında...

Siz yeniden denemeye karar verdiğinizde emin misiniz? Ne sizde ne de esinizde böyle bı istek bı çaba göremedim de ben :KK12: siz tutturmussunuz bebegin banyisu beslenmesi. Akşam kabul ettiğiniz şeyi sabah zora süruyosunuz. Adam zaten apayrı kendi aleminde. Size saygısı yok. Anlatmadiginiz şeyler var gibi geliyo ısrarla sorulan sorulara düzgün cevap vermiyosunuz. Kinaye mi yapiyosunuz yoksa doğruyu mu soyluyisunuz o bile belli değil. Adama da böyle konusuyosaniz iletişim kurmanız çok zor

Zamanı daha verimli kullanmak diyelim o zaman sorununuz kalmayacak gibi o zaman

Organik pazardan alınan biber çift renkte çıkabiliyor , bu kadar takıntılı olmayın

Tamam arada onu yedirin arada market.

Bebek var kuaföre gidemiyorum kısmına şaşırdım. Bebek varken 10 yere gidebiliyorum.

Zor mu zor, yorucu mu çok , mizmizlaniyorlar mi evet ama işimi hallediyorum 3 kat efor sarfederek.

Bebek arabasına koyacaksınız, ne ile oyalaniyorsa onunla oynayacak, zaten toplam 15 dakika sürüyor kaş.

Bebek arabasında durmuyorsa kucağınıza alın.

Neden bir hafta daha beklemek zorundayim diyorsunuz ki ?

Balık yağı içeren mama yiyor, her gün kemik suyu , organik sebze meyve, organik yumurta ; fazla detaycisiniz.

8 10 mesajınızda, dedikodu değip durmussunuz. Yuva elden gidiyor hala acaba dedikodumu yapıyorlar mıdır diye dertleniyorsunuz.

Eşinizde de hatalar var. Köye gitmeyi birlikte aktivite yapmak olarak görecek kadar sığ ve bencilce düşünüyor.

Eşinizle aranızda çok ciddi bir iletişim problemi var,sizin gündeminiz 'eşim,görümcelerimle benim dedikodumu yapıyor'
Sizi bebeğinizle bırakıp,köye gezmeye giden bir adam için niye ağladığınızı da anlamadım.
Gidişi olsun,dönüşü olmasın zaten bir
hayrı yokmuş ne size,ne evladınıza.
Yol verin gitsin.
Sabah-akşam bacılarıyla muhabbet etsin.
Siz de psikolojik destek alın lütfen.
Düşünce yapınız ve duygusal durumunuz sağlıklı görünmüyor.

kufire hafta ici gidemiyorum bebegimi birakacak yer yok.planina gore bugun gidip pazar saat gece 12 gibi donecektik 1 hafta daha ertelemem gerekiyordu kuafor olayini.
pazara gitmiyor cunku gec kalkiyor gitse bile meyve sebze almayi bilmiyor en kotusunu dokduruyor.
kayinvalidenin kendine bakacak.hali yok cok yasli ayrica kendisi koyunden bisey alip yemez cok.ilac atiyorlar diye.
Kuaför icin erken kalksaydiniz 9da gitseydiniz ya bebegi de alip ek gidaya gecmis bebek bu goturun sanki 40 i cikmamis gibi ayrica 1 gün kemik suyu icmesin bebek ne olacak siz de garipsiniz esiniz de bence ayrilmayin :)

Bosanma sebebiniz nedir bilmiyorum Ama şu anlattiklariniz inaninki erkeklerin genelinde var onlarin hazirlanmasi iki dakika Ama biz bebekle cocukla En az yarim saat anlayisli biri degil demekki bende. 10 yildir evliyim benzeri problemler yasiyorum Ama iki cocugum var cok kucukler onlarin hatrina katlaniyorum eger sadece boyle problemkerden dolayi bosaniyorsaniz yuvanizi yikmayin inanin istisnalar disinda erkekler hepsi ayni

canim benimle planlar yapmaz dedigine gore benimle ruhsal olarak butunlesememis.ruhsal olarak butunlesince ki bunun icin de ben ona cok iyi davranmali koye gitmeli imisim caba harcamaliymisim ondan sonra benimle planlar yaparmis.su an degil.
harikasiniz iste tam oakrak bu beni anlattiniz.
Niye evliliğiniz için tek çaba sarf eden siz olacakmışsınız? Evliliklerde çaba sarf etmek, fedakarlık iki taraflı olur, planlar da birlikte yapılır, bebek varsa bebeğin sorumluluğunu anne kadar baba da üstlenir ve mutlaka eşler arası iletişim şarttır yoksa aynı sizin evliliğiniz gibi çıkmaza girilir, eşiniz köye gitmeyi birlikte bir şeyler yapmak olarak görüyor ki her hafta köye mi gidilir, sizde köye gitmek istemediğinizi açıkça söyleyemiyorsunuz çünkü bugüne kadar aslında eşinizi memnun etmek için gitmişsiniz o da gönüllü gittiğinizi sanıyor, evliliğiniz, birbirinizde hoşlanmadığınız davranışlar hakkında konuştunuz mu, konuştuysanız neyi ne kadar konuştunuz bilmiyorum ama artık karşılıklı açık açık konuşma zamanınız gelmiş, bitecekse de en azından evliliğiniz neden bu hale geldi anlayarak ayrılırsınız, erkekler imalardan, dolaylı anlatımlardan, söylediğiniz kurduğunuz bir cümlenin altında yatan gerçeklerden pek anlamazlar, düz mantıktırlar ve sorunu açıkça anlatan cümleler kurduğunuzda anlarlar, mesela ben her hafta sonu köye gitmek istemiyorum çünkü evimizde seninle ve bebeğimizle vakit geçirmek istiyorum, hafta sonları planlarımızı birlikte yapalım, bizimle ilgili kararları birlikte alalım, kavga etmeyelim sorunlarımızı konuşarak çözmeye çalışalım gibi net ve ne istediğinizi anlatan cümlelerle konuşun eşinizle.

Ben ikinizi de hatalı buldum. Boşanmaya karar verme sebebiniz ne bilmiyorum ama bakıyorum ciddi bir bıkmışlık tahammülsüzlük var ikinizde de.

Sizin için diyorum, bir hafta yumurtayı bakkaldan alıverin, bir hafta sebzeler organik olmayıversin, pazardakiler plastik değil sonuçta.

Eşiniz için diyorum, köye geç gidiliversin, sabahtan bebeğin bakımını üstlensin siz ne iş varsa halledin, gibi şeyler...

Aranızda sevgi diye birşey kalmamış ki. Böyle şeyden boşanacağım mı denir. Sevgi yoksa deniyormuş demek ki.

Boşanmak için şuan ciddi bir sebebiniz yok. Karşılıklı düzgün iletişim kurduktan sonra problemleri çözersiniz gibi geliyor. Ama o adımı atmak mesele işte.

Tüm bunları yazmak istemiştim ama ağzımı yormaya değmez demiştim , siz yormussunuz . 👏👏👏

esimle bosanma asamasindayiz ama bir kere daha deneyelim.dedik 4 eylulde dava var ama ayni evdeyiz.belki iptal ederiz bosanmayi diye dusunuyorduk anlasabilrisek.
bugunku olayi anlatmaliyim.beyefendi gecen hafta aileseinin yanina gitti haftasonu ord akaldi.bu hafta sonud a gitmek istedi benimle beraber.ben de olabilir ama evin ihtiyaclati var pazara cikmak lazim.kuafore gidecem bunlati halletmeliyim.dedim bana kiizyor hicbir isin normal.degil cabucak hallet gidelim.diyor.kizlar Allah askina adam zaten 3 te yatiyor gece sabah 11 de kalkiyor.ben de 10 gibi kalktim kalktiimdean beri bebege kahvalti hazirla bize hazirla mutfagi toparla bebek kustu banyo yaptir bu islerle ugrastim.evin yicek eksigi var pazara cikmaliydik benim kasim.gozum biyigim birbirine girdi kuafore gitmeliydim.gec kaldik koye diyor.bir an once gitmeliyiz diyor koyde d ebir halt yok afedersiniz gidip.oturacaz oyle.
ben diyor birlikte aktiviteolsun diye yapiyorum diyor.ben de koye gidip kos kos oturmak aktivite degil dedim.daha baska seyler yapabiliriz dedim.ama ben salak gibi simdiye kadar heo gittim aman gonlunu kazanayom aman iyi olayim diye ama bebekle zaten zor.neyse sinirlendi bosaniykruz ailem de de herkese dicem dedim.gule gulr de dedim.simdi otjrmua ablalariyla ailesiyle bol.bol dedikodumu ediyrodur.
yaranamadim ev isi cocuk yemek bacaklarima agrilar girdi zaten.sizin yorumunuz nedir degerli hanimlar gercekten.sinirimden agliyorum su an bir de ablalariyla dedikodumu yapmasindan nefret ediyorum ama simdi tüttürüyordur lafi.
ayrica ben zaten 10 dan beri ev isi cocuk kosturuyorum kwndisi rahat.gitmeye yakin cabuk cabuk acele et koye gidecez demesi beni cildirtiyor sanki ben keyif yapiyorum evde ben kosturmuyorum.zaten bebekle zor degil mi koy kizlar biseyler soyleyin Allah askina
organik pazar vardi burda arabayla goturecekti taze sebze alackatim bebegime sinirlenip.defolup koye gitti bebegin beslenmesi de umrunda degil.
Keşke biraz sert kararlı sorunlarımız şunlar ve çözmeliyiz mesajını verebilsen boşan diyemem bebeğin var ve seviyorsun da. Ama ona bir ders vermen lazım ailesinin siz olduğunu anlaması lazım.Ama bunları yapamayacaksan ona karşı umudun yoksa kendini daha çok yıpratma ve bir yerlerden başla bebeğinle hayata

esimle bosanma asamasindayiz ama bir kere daha deneyelim.dedik 4 eylulde dava var ama ayni evdeyiz.belki iptal ederiz bosanmayi diye dusunuyorduk anlasabilrisek.
bugunku olayi anlatmaliyim.beyefendi gecen hafta aileseinin yanina gitti haftasonu ord akaldi.bu hafta sonud a gitmek istedi benimle beraber.ben de olabilir ama evin ihtiyaclati var pazara cikmak lazim.kuafore gidecem bunlati halletmeliyim.dedim bana kiizyor hicbir isin normal.degil cabucak hallet gidelim.diyor.kizlar Allah askina adam zaten 3 te yatiyor gece sabah 11 de kalkiyor.ben de 10 gibi kalktim kalktiimdean beri bebege kahvalti hazirla bize hazirla mutfagi toparla bebek kustu banyo yaptir bu islerle ugrastim.evin yicek eksigi var pazara cikmaliydik benim kasim.gozum biyigim birbirine girdi kuafore gitmeliydim.gec kaldik koye diyor.bir an once gitmeliyiz diyor koyde d ebir halt yok afedersiniz gidip.oturacaz oyle.
ben diyor birlikte aktiviteolsun diye yapiyorum diyor.ben de koye gidip kos kos oturmak aktivite degil dedim.daha baska seyler yapabiliriz dedim.ama ben salak gibi simdiye kadar heo gittim aman gonlunu kazanayom aman iyi olayim diye ama bebekle zaten zor.neyse sinirlendi bosaniykruz ailem de de herkese dicem dedim.gule gulr de dedim.simdi otjrmua ablalariyla ailesiyle bol.bol dedikodumu ediyrodur.
yaranamadim ev isi cocuk yemek bacaklarima agrilar girdi zaten.sizin yorumunuz nedir degerli hanimlar gercekten.sinirimden agliyorum su an bir de ablalariyla dedikodumu yapmasindan nefret ediyorum ama simdi tüttürüyordur lafi.
ayrica ben zaten 10 dan beri ev isi cocuk kosturuyorum kwndisi rahat.gitmeye yakin cabuk cabuk acele et koye gidecez demesi beni cildirtiyor sanki ben keyif yapiyorum evde ben kosturmuyorum.zaten bebekle zor degil mi koy kizlar biseyler soyleyin Allah askina
organik pazar vardi burda arabayla goturecekti taze sebze alackatim bebegime sinirlenip.defolup koye gitti bebegin beslenmesi de umrunda degil.
Sizi başka postlardan biliyorum. Sanırım bu adam yüzünden hpv kaptınız. Ne hali varsa görsün. Artık cok geç ama cocuktan önce keske uzun uzun düsünseydiniz :(

Süreç zor arkanızda sağlam duran aileniz varsa ki öyle olsa bile aile yanında kalmak çok çok zor... maddi imkanınız varsa kendi başınıza bi hayat kurabilecekseniz Biraz daha kolay olur herşey... ve içinizde eşinize karşı sevginiz bitmişse durmayın çünkü hala seviyorsanız ayrılık sevginizi ikiye katlar herşey daha zor olur... birde işin çocuk boyutu var anlatsam şimdi yaz yaz bitmez... ve dinimizde allah ın hiç sevmediği bir iştir ayrılık çok çok iyi düşünüp karar verin çünkü erkek lerin bi çoğu eşinizden farklı değil rabbim sabrınızı arttırsın

Keşke biraz sert kararlı sorunlarımız şunlar ve çözmeliyiz mesajını verebilsen boşan diyemem bebeğin var ve seviyorsun da. Ama ona bir ders vermen lazım ailesinin siz olduğunu anlaması lazım.Ama bunları yapamayacaksan ona karşı umudun yoksa kendini daha çok yıpratma ve bir yerlerden başla bebeğinle hayata
ona nasil bir dera verebilirim peki

ona nasil bir dera verebilirim peki
Merhaba, tek söyleyebileceğim Allah yardımcınız olsun, yaşına gelmemiş bebeği olan bir annenin bebek odaklı olmasından daha doğal ne olabilir ki zaten, elbette bu geçici bir süreç ve tüm vaktimizi alacak. Asıl problem belli ki eşinizin köy ve ailesi odaklı olması ki o hiç geçecek gibi durmuyor kolay kolay. Kendi eşine ve çocuğuna bu kadar ilgisiz babalara da Allah vicdan versin dilerim ki.

Merhaba, tek söyleyebileceğim Allah yardımcınız olsun, yaşına gelmemiş bebeği olan bir annenin bebek odaklı olmasından daha doğal ne olabilir ki zaten, elbette bu geçici bir süreç ve tüm vaktimizi alacak. Asıl problem belli ki eşinizin köy ve ailesi odaklı olması ki o hiç geçecek gibi durmuyor kolay kolay. Kendi eşine ve çocuğuna bu kadar ilgisiz babalara da Allah vicdan versin dilerim ki.
burda elestiriyorlar ama bebek de bebek diyip duruyorsun buldumcuk olmussun diyorlar

burda elestiriyorlar ama bebek de bebek diyip duruyorsun buldumcuk olmussun diyorlar
Sizin ne yaşadığınızı hiçkimse bilemez bence, o nedenle yorumlara da hiç takılmayın, eşinizden hiç destek göremiyorsanız hele tüm yük sizin omzunuzdaysa çok normal tabi en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorunda kalır insan. Ufacık çocukla ve onca eşyayla da ben de olsam her hafta sonu köye falan gidemezdim, üzerine bir de kötü niyet ve dedikodu varsa hele düşünemiyorum bile. İnşallah boşanma konusunda da hakkınızda hayırlısı olur kararınız ne olursa olsun.

Back
X