kizlar sinirimden agliyorum.

Şimdi eski konuya da baktım

Yani orada bebeğe takıntılı olduğunuzu kendiniz yazmışsınız

Mesela Bebek ve köy sizi neden tedirgin ediyor bu kadar

Yani Bebek emeklese ya da yürüse anlarım kirli vs dersiniz de kucak bebeğine ne olur köyde

Bunu eşinizden bağımsız düşünün

Mesela eşim sebze almaktan anlamaz dediniz koca Adam neden anlamaz acaba o anlasa da siz memnun mu kalmazsınız

Ya da Bebek ile köy olur mu sorunuzun dayanağı ne orada neden kalmak istemiyorsunuz pis mi oda mı yok Kv yi mi sevmiyorsunuz

Bir de şimdiye kadar günübirlik gittiniz madem bu sefer hem kalmayı kabul edip hem niye gerildiniz neden gidip gelelim kalmayalım demediniz

Biz buradan geçiştirmeye çalıştığınızı kendinizce öteleme davranışı sergilediğinizi hissettik eşiniz de muhtemelen böyle düşünüp kızdı

Mesela bebeğin kemik suyu neden dert

Koy kavanoza git

İlerleyen süreçte hiç evden çıkamazsın böyle giderse, daha rahat olmalısın

Eşinle iletişimde sıkıntınız olduğu kesin

Madem barışacağız dediniz karşılıklı konuşmayı öğrenmelisiniz
ya arkadasim.siz beni ablamamissiniz.ben yine gidecekyim.dun ama adma iki ayagimi bir pabuca koyuyor hadi hadi diye koyde de gec kaldigimiz bir duurm yok anlatabildimi

ya arkadasim.siz beni ablamamissiniz.ben yine gidecekyim.dun ama adma iki ayagimi bir pabuca koyuyor hadi hadi diye koyde de gec kaldigimiz bir duurm yok anlatabildimi

Bakın aynı şeyi söylüyorsunuz

Ama ben bunları sormuyorum

Gece köyde Bebek'le kalınır mı diye neden tedirginsin

Gidecektin ama istemiyorsun

Eşin de bunu hissediyor madem istemiyorsun neden istemediğini söyle diyoruz

Bebek kaç aylık gayet açık bir soru be halen bunun cevabı yok

Eşinin haksız olduğunu duymak istiyorsun ama biz tüm olayı algılamaya çalışıyoruz

Önünüzde koca bir ömür var eşin haksız da olsa bu hayatı çocuk ve sen birlikte yaşamaya devam edeceksin

bebeğim 6 aylik gidis bir donus bir saat koye.koyde kendi evi yok anneisnin evini gorsen su icmezsin kendisi de tiksiniyor zaten annesinin evinden.ablasinin evinde kalacak ev kalabalik giren cikan belirsiz her gelen bebegi aliyor opuyor ainir oluyorum koydeki ablasinin evinde.zaten kimse de yolumuzu gozlemiyor orda.ben esimi memnun etmek icin gittim hep.hep o mutlu olsun diye cabaladim
ama benim anlayisim antalyaya gidelim bodruma gidelim vss tarihi turistik yerleri gezelim adam bunu istemiyor.koye gidelim akrabalarla sohbet muhabbet edelim.tamam.e tamam evlilik bu senin dedigin olsun benim dedigim neden olmuyor arkadas.benim ailem yok kismem yok ailemden.var da yok diyeyim.e hadi senin ailene gidelim dicek bjr durum da yok ortada.eee ama benim dediğim gibi gezmelerin olmasi icin adamla ruhsal olarak butunlesmek lazimmis e nasil butunlwsecekmisiz iste ben mukemmel ev isi yapacam koye gidecem coxuga bakacam kendisne bakacam da onun sevgisine ulasacam.peki kendisi benim sevgime ulasmak icin ne yapacak 404 not found

Eşinin haksız olduğunu duymak istiyorsun ama biz tüm olayı algılamaya çalışıyoruz

Önünüzde koca bir ömür var eşin haksız da olsa bu hayatı çocuk ve sen birlikte yaşamaya devam edeceksin
umarim aciklatici olmustir

dizkapakalrim ve dizlerim agriyor bebek ev isleri kosusturmacadan.adamin umrunda degil asla yardim etmez ev islerinde

gayet acik cevaplae verince de sustunuz hayret

Back
X