Kızlar sinirlerime hakim olamıyorum!

Tamam diyelim ki faturalardan haberiniz yoktu.

Evlenmeden önce siz bu adamın karakterini bilmiyor muydunuz?
Hadi yeterince tanıyamadınız diyelim, ev aileden, benzin parasına kadar aileden, senin kontörlerine kadar aileden?

Eeee geriye ne kaldı?
Pazar masrafı, faturalar.
Buna da parası yetmiyorsa zaten ya çalışmıyordur? Ya da parayı harcayacak başka yeri vardır?
Başka açıklaması yok malesef.

Bir de üstüne üstlük tek ayak üzerinde bin tane yalan atabilen bir kabiliyete sahip.
4 aylık evliliğinizi bir gözden geçirin derim.
Zira ileride daha kötü yıkımlar yaşatmasın size sonra...

Fazla iyi niyet maraz doğurur, bu kadar iyi niyetli olmayın!

Ayrılalım diyo sonra acele etme diyo ama ben bi an once bitsin istyorum nefret ettim artk

Yaşını bilmiyorum ama yirmili yaştasındadır sanıyorum.
Seven adam;yuvasını benimseyen asla karısına yalan söylemez.ailenizin ödemelerini doğru bulmadım.bence en büyük kötülüğü onlar yapmış olmuş.evini geçindiremeyecekse neden evlendi?parasını ailesi yada dostuna yediriyor olabilir.şans verirsen de düzelmez.başta acı çekersin ama ilerde iyiki kurtuldum çoçuk yokken dersin.

adam yağlı kapıyı bulmuş elalemin kadınlarını geçindiriyor belliki bundan önceki konunuzda da şüphelenmiştim.

26ya giricem. Evet oyle oldu ne yazık ki yapcak bişey yok artk

Abim var ay vala sinir hastası oldum bde nankor briisi ailemi sevmez gdip gelmek istemez dusunun artk
Üzgünüm evliyim 2 çocukluğum Nankör sanmaki düzelir çocuğun yoksa yolver Ailene nankör bi ağırlık yapma He söyle olur ailen yardım eder oda senin aileni benimser seni mutlu eder yesin icsin ama hem ye hem nankörlük yap olmaz.

Abim var ay vala sinir hastası oldum bde nankor briisi ailemi sevmez gdip gelmek istemez dusunun artk
Niye evlendin,nasıl evlendin bu vatandaşla arkadaşım?
Faturaydı,kiraydı aile ödeyecekse niye razı oldun evlenmeye?
Hadi faturaları bilmiyordun,benzin,kontür parası nasıl aldın ailenden?

Yaşınızı bilmediğimden abla diyeceğim kusur olursa affola,
Ablacım, kurtulması zor görünüyor bu evliliğin.
Hukuki boyutunu bilmem fakat, evinin geçimi için bile eşinin ailesinden para kabul eden biri nafaka vermez.

Su an avukata geldm bi ogrenicem durumu nasıl yapablrm ne yapablrm inş kurtulurum cunku karsı taraf zorluk cıkarcak gbi

Niye evlendin,nasıl evlendin bu vatandaşla arkadaşım?
Faturaydı,kiraydı aile ödeyecekse niye razı oldun evlenmeye?
Hadi faturaları bilmiyordun,benzin,kontür parası nasıl aldın ailenden?
Boyle oldugunu blmiodum bunu sorgulamak yerine bna destek olcak seyler yazın yada destek olmucaksanz sorgulamayın oldu işte bi kere su an nabıcam onmli olan o

Ooo beyefendi iyi yere kapak atmis. Bosanmak istemez tabi.

Nafaka değil de tazminat alabilirsiniz belki. Kurtulun da önce. Siz çalışır kendinize bakarsınız bence.

Kızlar cok kotuyum su an eşim geldi esyalarını topladı ilk defa bu halde gordum onu agladı... içim cok kotu oldu donusu yok artk hersey için gec dedm ama içim acıyo dua edn bna lütfen

Aileniz ev işlerinize fazlaca müdahil olup, evin erkeğinin evin adamı olmasına izin vermemişler. O da zaten buna müsaitmiş. Yapan var eden var diye yan gelip yatmış. Alışmış kudurmuştan beterdir. Aileniz yardım edeceğine, paraları ne yaptığını neden evine bakmadığını sormalıydı. Devam etmek istiyor musun bilmiyorum ama devam edeceksen ailen yardım etmemeli ve açıklamaları yapmalı. Bu durumu ailesi biliyor mu? Onlar ne diyor.

Son düzenleme:
Bu arada bana borcu var 2 bilezik ve 1500 tl odemiyo ve benim cektklerimi kat kat cıksık istyorum ilk basta kesnlkle senin gbi dusundum ne gerek var dedm ama acımıcam yani adamın bi agzıma etmedgi kaldı pskolojm yerle bir
Bence sen bu Ada'ma üste para verip ayrıl. Asalak bi tiple ömür geçmez

Bu kisiden kurtulursaniz nafaka aldim sayin. Isin icine nafaka falan sokarsaniz bosanma süreciniz uzar ve yipratici olabilir.

Ailesi dr yeni evlisiniz alışırdınz diyo ama donusu yok artk esyalarını topladı gtti ilk defa boyle gordum agladı içim tuhaf oldu sakinleştrci içtim biraz iim su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…