Kızlar sinirlerime hakim olamıyorum!

Yılla alakası yok nafakanın aile birliğini zedeleyen durumda haklı olduğunda talep ediliyormuş oyle duydum

Keske aileniz ev masraflarini odeyecegine size aylik az bi meblag verseydi de sizde "bana para vermiyo" durumunda olmasaydiniz.
Resmen kullanmis ve ustuste 10 tane yalan soyleyerek rekor kirmis. Boyle bi adam icin uzulmeye bile degmez...

Ya ne nafakasi bu adam nafaka mi bağlatir ayda 150 tl için yüz göz mu olacaksın kaç kurtul bence en hizlisindan

Bilemem belki duzelir. Ama surec sabır ve zaman ister. Maasi ne yapiyormus peki aciklamasina gore hareket et. Ve iki tarafin ailesinin de oldugu bir yerde gorusulsun ona gore karar ver derim. Icinde suphe yada sikinti kalmasın. Sakin kal bence. Insanlar cok zor degisebilir densede , degisenide gordum.

Tazminat almaya çalışın nafaka da verse hakim bu adam onu da ödeyemez zaten siz en iyisini bilirsiniz tabi ama asalak bi adamı taşımayın boşuna

Blmiyorum aynı acıları bida yasamaktan korluyorum eşim akşm gprusmek istedi kabul ettim ama içimden gelmiyo son kez konuşcam değişmezse kendi blir deyip yoluma bakcam

Blmiyorum aynı acıları bida yasamaktan korluyorum eşim akşm gprusmek istedi kabul ettim ama içimden gelmiyo son kez konuşcam değişmezse kendi blir deyip yoluma bakcam
Kendin gitme ailelerin oldugu bir ortamda konusulsun. Sorulari baban sorsun yada baska biri sen dinlemede kal. Aciklamalar yeterli degil ise karar senin. 4 aylik bir durum mu bu uoksa karakteri mi ? Ona gore karar ver. Cocugun yok. Icine sinmezse senin ve ailenin, yoluna bak canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…