Kızlar siz olsanız ne yapardınız?

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Biliyorum bi avukata danışmalıyım.Ama sizinle paylaşmak istedim. Ben anlaşmalı boşandım, aldatıldım ama uğraşmamak için böyle oldu.Şimdi bi oğlum var 7 yaşında velayeti ben de ve nafakaları ödemiyor aradım güzelce öde dedim baktım anlamıyo icraya vercem dedim sen yap ben de elimden geleni yapıcam dedim sonra aradı güya avukata sormuş o da demiş ki sanki eski eşin üzerine düşen herşeyi yapıyo mu demiş güya ben yazın göstermedim. Oysa Kendisi yaz tatili için üç günlüğüne aldı çocuğu sadece hatta msjları duruyo silmedim.Tayin isterken de haber verdim tamam dedi. Şimdi icraya verirsem kesin pislik yapcak almaya falan çalışcak velayeti, şuan aramıyo bile çocuğu ve çocuk farkında herşeyin sizce napayım vereyim mi icraya, ailem de çok kızıyo bana ver diye bilemedim napsam

Ben o adam yapmıyorsa dusunmuyorsa hic zorlama baksana hersey tapar diyorsun bosver kendi haline bırak artik onlada irtibata gecme bence

Canım geçmicem de ailem karışıyor aram bozuldu hakkını aramıyosun diyip duruyolar

Bi de oğlunu aramıyo oğlum farkında zorla arattırıyorum sırf ben görüştürmek istemiyorum sanmasın diye

Ama bu sefer diger türlü huzurun kalmicak yani düzgün baba olsaydı sence bunu yapramiydi

Aynen haklısın bide aldattığı kadınla evlenmek üzere benimde hayatımda biri var yakında evlenicem herşey yolunda bozulmasını istemiyorum

Ailem anlamıyor özellikle babam her ay üstüme geliyor ya o oğlumun hakkı benim bile değil diyorum yok

Evlenmek uzereymis hic velayet alir mi ?
Yeni evlendigi cocuk bakmak ister mi ?
Senin gozunu evladinla korkutmaya calisiyor ,
Almak istiyorsa buyur de ver ,1 ay bile bakamazlar ,
Mantigini kaybetme ,
Su an tipki onun istedigi gibi davraniyorsun,
Avukata vs sormadigi acik ,sadece aba altindan sopa gosteriyor ,
Eski esinle sadece mesajlas ,konusma ,sesini duymak istemiyorum dersin ,
Bu tehditleride delil olur elinde ,
Duygusal kararlar almayin,sonucta o paralar cocugunuzun hakki

Bide senin yanında mutlu bilmem ne dedi o konuşmada keşke msj olarak yazsaydı

Msj larıma da cvp vermiyo yatırcam yazdı en son bankada para yok yani o msjları da duruyo

Calışıyormussunuz.evlenmeyı düşğnüyormuşsunuz.bunlari diyen;cocugunu aramayan nafaka vermeyen adam zaten,bes kurus etmez.su asama da huzurunuz bozulmasin.Allah'a havale edin.bir kac yil sonra babalik damari tutar.

ver. elinde kanıtların da var. oğlunu alamaz senden merak etme. madem çok görüşmek istiyordu ve görüştürmüyordun polisle gelirdi kapına. sana üstünlük kurmaya çalışmış.

Canım geçmicem de ailem karışıyor aram bozuldu hakkını aramıyosun diyip duruyolar
Ya velayeti alırsa.. zıtlaşmaya değmez.. kahretsin der muhattap bile olmazdım.. hem öğretmenmişsiniz.. ondan gelcek 3 kuruş için bu büyük riski almaya değmez.. ailenize de şaştım doğrusu.. nasıl düşünemezler bu işin sonunu? Hiç başınıza sarmayın durduk yerde tamah eder gibi..

Ben olsam verirdim. Çocuğunu görmeyen adamın çocuğun velayetini almak isteyecepini hiç sanmam. Çocuk bakmak kolay iş mi? Adamın işine gelmez tam gün babalık yapmak ama babalıktan kurtulmasına da izin vermeyin. Ne demek nafaka vermemek? Ne demek çocuğunu görmemek. Sırf herkese rezil etmek için icraya verin. Herkes duysun nasıl bir baba olduğunu,rezil olsun. Onunda huzuru kaçsın

Oglunu sizin zorlamanizla arayan bi baba bence velayetini felan istemez ya. Oyle bi " belayi" basina sarmaz.

Back
X