Kızlar siz olsanız ne yapardınız?

Ailenin bu zamaarinda destek olmasi gerek.
Heryer eski esi tarafindan rahatsiz edilen kadinlarla dolu iken siz ne guzel kurtulmussunuz.
Paradan faha cok huzur onemli.ailen birazdaha sabretsin zaten evlenecekmissiniz.
Huzurunuz durduk yere kacmasin. Gicikligina musallat olur simdi adam.
Gerci oyle Öküzler esip gurlerde birsey yapamaz cebinden para cikacak korkusuna.cocugunu arayip sormayan adam velayitinimi alir hic. Benim x eniştede çocuğun velayetini alirim diye tehtit etmek istedi. Abalmda all dedi ben vereyim istersen dedi. Şimdi kendi gorus gunlerinde bile gormuyor. Haftada 2 idi kafasina gore 1 e indirdi.
Nerede onda cocuk bakacak yurek. Ayda 50 euro veriyordu birde ablama diyorduki senincocuguma bakici tuttum parasini veriyorum bakiyorsun. serefsiz. 50 euro 1 haftalik mama parasi degil. Haberi var yok gibi davraniyor.
Korkma elinden falan almaz ama basini agritma nafaka yuzunden ama babanizda susacsk gibi degil.
Dava actim deseniz. Davalar zaten uzun suruyor. O suredede evlenirsiniz zaten. Babanizda oyalanmis olur. Olmaz mi? Gerci yalan ve kandirmaca olacak ama ... baban ogrendigindede cok kotu olur herhalde.
Nezaman evleneceksiniz? Belki babanizi bir sure idare edebilirsiniz.

Bi arkadaş vardı burda avukat bosanma ile tüm soruları cevaplarım demişti isterseniz onunla bir görüşün

Bende aynı şeyleri yaşadım. Birebir. Ben ne yaptım bağlı bulundugum şehrin icra müdürlüğüne başvurdum. Bi dilekçe yazdık memurla. Onun çalıştıgı iş yerine. Ödemedigi geriye dönük tüm nafakaları aldım. Hiç bi avukat bu şekilde bi cümle kullanmaz. Sakın cocugunu verme. Velayeti sende alma hakkı yok bu durumda. Halada nafakamı alıyorum.. gecenlerde dosyamla ilgili bi sorun oluşmuş. Dosyamı kapamışlar. 5 ay nafaka alamadım. 2. Ayında bni aradılar nafakan kesilmiş diye. Yine aynı seyi yaptım 5 ay geriye dönük nafakamı aldım. Yani gözünü korkutuyo senin. Evlenicekse eger para bölünmesin hesabı yapıyo. Hiç vakit kaybetme derim. Sen isteseydin tazminat davasıda açabilirdin eşin seni aldatmış. Hem eşine hem o kadına.

Kızlar yarın icraya vercem avukatla görüştüm bişey yapamaz dedi ama yine de korkuyorum dua edin bana

Ver tabii icraya ne demek her şeyi eşin yapıyor mu?? O evlat ikinizin o eş bozuntusunun çocuğuna karşı olan sorumluluklarını yerine getirmesi lazım yapın vallahi hiçbir şey yapamaz korkmayın şu kuru gürültülerden korktukça maganda oluyo densizler

Evet canım öle yapıcam eminim Arıcak ama açmıcam msj atcak tehdit etcek o zaman da mahkemeye vericem yeter kurtulamadım bi Allahım yardımcım olsun

Nafakalari odememeye devam ederse tazyik hapsi alir. Bu hapsin denetimli serbestligi de yoktur. Tek kosulu borçlarini odemesidir. Benim gordugum dosyaların %80 de borcunu oder. Gerisi de zaten baska suçlari da olan suclu kişiliklerdir. Yolunuzdan asla vazgeçmeyin. Kolayliklar dilerim.

Teşekkür ederim. Avukat ileriye dönük olanlar içinde bi evrak doldur dedi ama nasıl bilmiyorum yarın bakalım öğrenirim

Ben açtığım dava sonucu tazyik hapsi verildi ama adam eline karar geçince Kıbrıs a kaçtı dönmicem diyor. orada çalışma veya oturma izni yok Türkiye ye giriş çıkış yapması gerekiyor ama bir iş bulup bu durumda çalışabilir mi acaba?
Böyle bir durum yaşayıp çözüme ulaştıran var mı?

Back
X