Slm kızlar 27 haftalık olduk ama ben hala isim bulamıyorum bu hafta tercihimizi ikiye düşürdük ama..kaydirigubbakcemile3 sizlerden de yardım bekliyorum sizce nisa mı nilda mı?
nisa nın anlamı:. Kadınlar. 2. Kur’an-ı Kerim’in 4. suresi, özellikle kadın haklarından, onların hukûkî ve sosyal konumlarından bahsettiği için bu adı almıştır.
nilda nın anlamı: "mucize" "cennet kapısındaki meleklerden birinin adı"
Şimdiden fikirleriniz için tşkler
Nisa benim ablamın kızının ismi. bence çok güzel. ama Nilda da pek duyulmamış bir isim oda olabilir. sen karar ver bence. benim 3.5 yaşında bir oğlum var 22 haftlık ta hamileyim yine erkek kız olsaydı ALARA yada TAMARA düşünüyordum
nilda diyorum çünkü son yıllarda doğan çocukların çoğu nisa,nilda daha hoş karşı komşumun kızıda nilda ela,çok yakışmış sanki adıyla bütünleşmiş gibi,hayırlı doğumlar canım
yorumlarınız için çok tşkler kızlar aslında çoğunuz nisa demişsiniz bende de şu aralar nisa ağır basıyor gibi ama bu seferde eşim kafamı karıştırıyor nilda da güzel çok diye :uhm:
bizde önce nisa ismini düşünmüştük. sonra eşim vazgeçti nedense. nisa da çok güzel nilda da ama sanki nisa daha hoş gibi. Allahım hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.