Doğuma Hazırlık kızlar sizca NİSA mı NİLDA mı ??yardım lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kelebektr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
107
0
96
Çanakkale
Slm kızlar 27 haftalık olduk ama ben hala isim bulamıyorum bu hafta tercihimizi ikiye düşürdük ama..kaydirigubbakcemile3 sizlerden de yardım bekliyorum sizce nisa mı nilda mı?
nisa nın anlamı:. Kadınlar. 2. Kur’an-ı Kerim’in 4. suresi, özellikle kadın haklarından, onların hukûkî ve sosyal konumlarından bahsettiği için bu adı almıştır.
nilda nın anlamı: "mucize" "cennet kapısındaki meleklerden birinin adı"
Şimdiden fikirleriniz için tşkler

Nisa benim begendigim bir isim, ilerde bebegime vermek istedigim isimlerden biri.
Bence Nisa:asigim:

nisa benim kızımın ismi çokta sevdik ismi verirken anlamıda çok güzel sağlıklı kucağına alırsın inşallah.

bende nisa ismini cok seviyorum
ama kizima vermekten son anda vaz gectim
neden bilmiyorum ama esim istemedi
bende nisa diyorum anlayacan

Nisa benim ablamın kızının ismi. bence çok güzel. ama Nilda da pek duyulmamış bir isim oda olabilir. sen karar ver bence. benim 3.5 yaşında bir oğlum var 22 haftlık ta hamileyim yine erkek kız olsaydı ALARA yada TAMARA düşünüyordum

bencede nisa kızım 9 yaşında adı nisa çok severek koymuştum iki adı var çağla nisa o nisa yı tercih ediyor :)

nilda diyorum çünkü son yıllarda doğan çocukların çoğu nisa,nilda daha hoş karşı komşumun kızıda nilda ela,çok yakışmış sanki adıyla bütünleşmiş gibi,hayırlı doğumlar canım

yorumlarınız için çok tşkler kızlar aslında çoğunuz nisa demişsiniz bende de şu aralar nisa ağır basıyor gibi ama bu seferde eşim kafamı karıştırıyor nilda da güzel çok diye :uhm:

bizde önce nisa ismini düşünmüştük. sonra eşim vazgeçti nedense. nisa da çok güzel nilda da ama sanki nisa daha hoş gibi. Allahım hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…