Aşılama kızlar sizce aşılama yaptırmalı mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
E

EU1

Ziyaretçi
arkdaşlar kararsız kaldım aşılma yaptırmalı mıyım ne dersiniz ?:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

evet dr um kesinlikle aşılama dioyr yani bnm norml yollardan gebe kalmam zormuş biraz ama daha kesin degil tum testler yapıldıktan sonra prosedürü belileyecek hayatım önce kilolarımdan kurtulacagım sonra buyuk ihtimalle 2008 ocak da
yaptıracagız
drum bana öyle söyledi şimdiye kadar dediki kimseye kesin muaynedne sonra sana söyle yapalım demedim dedi ama sana söylüyorum dedi direkt aşılama çünkü bnm rahim agzı çok gerideymiş ve uzunmuş çok öyle söyledi yani

yaptır o zaman canım.hayırlısı ile ilk seferde tutarda teyze oluruz inşallah.ayrıca niye kilolardan kurtulacam dedin canım.

Canim Testlerin De Sonucunu Al Bakalim Ona Göre Dr Un Söyleyecekleri Doğrultusunda Hareket Edersiniz.hakkinda Herşeyin Hayirlisi Olur Inşallah.

Hayatim Polikistikover Hastasiyim Ya Biraz Kilom Var Bnm O Yuzden

hayatim tek problem rahim agzi geridemi öyleyse bencede hic durma yaptir derim ben eger yumurtaliklarinda veya esinde sorun olsaydi tutma sansi az oluyor ama rahim geride olunca asilamayla cok yakina birakiliyor
bence denemelisin kilolarina gelince dogumdan sonrada zayiflarsin zaten hamile kalirsan o kilolari yeniden alacaksin kilolarini bence problem yapma canik öptüm

hayatim tek problem rahim agzi geridemi öyleyse bencede hic durma yaptir derim ben eger yumurtaliklarinda veya esinde sorun olsaydi tutma sansi az oluyor ama rahim geride olunca asilamayla cok yakina birakiliyor
bence denemelisin kilolarina gelince dogumdan sonrada zayiflarsin zaten hamile kalirsan o kilolari yeniden alacaksin kilolarini bence problem yapma canik öptüm

SAOL HAYATIM ÇOK TEŞEKKRÜ EDERİM ALAH SENDEN RAI OLSUN İNŞAALLAH

doktorun aşılama demişse ve normal yollardan hamile kalma olasılığın zayıfsa yaptır tabiki aşılamayı.ama pko varken mi yaptıracaksın aşılamayı??

hayatım bn ömür boyu pkolu olacagım zaten sonradan çıkan bir hastalık degilki en baştan beri olan bişey

hayatim tedavini birerir bu doktormu yapiyor vallaha bence icin rahat olsun baksana yasam recetesi adli program kaliteli bir program o programda her merkezi cikarmazlar insallah tez zamanda dogru tedavi uygulanir

hayatim tedavini birerir bu doktormu yapiyor vallaha bence icin rahat olsun baksana yasam recetesi adli program kaliteli bir program o programda her merkezi cikarmazlar insallah tez zamanda dogru tedavi uygulanir

evet canım birebir o yapıyor başka kimse degil canım sadec eo ilkgilenioyr ve yönelendiriyor yani haklısın bu durumda çok şanslıyım yani demi saol valla senin söyledğinde içimi ferahlattı

sekerlikcim polikistik over hastalarinin tedaviden once kilo vermeleri hamile kalmayi cok kolaylastiriyormus gercektende seninde fazla kilon varsa ver tabi kac kilosun bu arada?

hayatım ben tam 64 kiloyum dr da ogün tartıldım
merkezdeki hemşirelre tartıoyr tansiyon ölçüyor ondan sonra karalar alınıoyr tansioynum normal çıktı
bouym 158 kilom d a64 bakalım diyet verdi d rum ama kilolarım biraz zor gidioyr işte

allahim ya sen 64 kilo ile kendini cok kilolumu görüyorsum bende bi 75 varsin sanmistim

vardım canım ama verdim onları 72 ydim bnde ama gönderdim yani bakalım ama ben 47 olmak istioyrum ama zor oluyor vernek bnm için maalesef

hayatım ben tam 64 kiloyum dr da ogün tartıldım
merkezdeki hemşirelre tartıoyr tansiyon ölçüyor ondan sonra karalar alınıoyr tansioynum normal çıktı
bouym 158 kilom d a64 bakalım diyet verdi d rum ama kilolarım biraz zor gidioyr işte

canim doktorunun verdigi diyete uyarsan tam anlamiyla verirsin kilolarini calismiyorsunda evde spor yap haftanin iki gunude olsa yada gunde 10 dk cik ayir sapora kolayca verirsin canim!!

Back
X