E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
arkdaşlar kararsız kaldım aşılma yaptırmalı mıyım ne dersiniz ?:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatim tek problem rahim agzi geridemi öyleyse bencede hic durma yaptir derim ben eger yumurtaliklarinda veya esinde sorun olsaydi tutma sansi az oluyor ama rahim geride olunca asilamayla cok yakina birakiliyor
bence denemelisin kilolarina gelince dogumdan sonrada zayiflarsin zaten hamile kalirsan o kilolari yeniden alacaksin kilolarini bence problem yapma canik öptüm
hayatim tedavini birerir bu doktormu yapiyor vallaha bence icin rahat olsun baksana yasam recetesi adli program kaliteli bir program o programda her merkezi cikarmazlar insallah tez zamanda dogru tedavi uygulanir
hayatım ben tam 64 kiloyum dr da ogün tartıldım
merkezdeki hemşirelre tartıoyr tansiyon ölçüyor ondan sonra karalar alınıoyr tansioynum normal çıktı
bouym 158 kilom d a64 bakalım diyet verdi d rum ama kilolarım biraz zor gidioyr işte