Kızlar sizce ben mi çok fesatım?

Buyuk ihtimalle var canim...
Ayrica ayni durum mesajini paylasiyorlarsa sevgilinize bu durumdan rahatsiz oldugunuzu belirtin ..
Degistirecektir hemen...
Rahatsiz oldugumu soylersem iste erkek arkadasimla gerilcez durduk yere.hep dikkatini cekmeye calisiyo.bi de sevgilimle ben yokkende cok yakindi.ozmanda aralarinda bisey olabilirdiki

Can'ım kavga olursada olsun ,bir kere olur temiz alır ak koyun kara koyun dökülür ortaya,haddini hududunu bilsin Can'ım ne öyle ya yok burç uyumu bilmem ne ,şaka gibi valla

Can'ım kavga olursada olsun ,bir kere olur temiz alır ak koyun kara koyun dökülür ortaya,haddini hududunu bilsin Can'ım ne öyle ya yok burç uyumu bilmem ne ,şaka gibi valla
Dimi bunu demesi asiri sacma ya.bak ikisindede sen benim icimsin kimse bilemez yaziyo

nedenmi ergen yaşlarda insanlar duygularından pek emin olamaz ,ve var olan bu duygularının davranışlarına yansımasında engel olamazlar.

Dimi bunu demesi asiri sacma ya.bak ikisininde sen benim icimsin kimse bilemez yaziyo
Şimdi bu ikisininde whatsapp durum mesajı öylemi, yanlış anlamadıysam eğer dolaylı bir gider var burda ,seni alet edipte öyle imkansız aşk ajitasyonlarıyla cilveleşmelerine izin verme gerekirse sevgilinde rest çek ,bu ne ya az akıllı olun de ben gelemem böyle ergen davranışlara falan gibi konuş

sizi arkadaş olarak mı tanıştırdı?bunlar önceden sevgili olmuş olmasın ben paranoyak biriyim yani aklıma binbir türlü şey gelir

sizi arkadaş olarak mı tanıştırdı?bunlar önceden sevgili olmuş olmasın ben paranoyak biriyim yani aklıma binbir türlü şey gelir

Bombayı atıp kaçayım
Bunlar cilveleşiyordu vakti zamaninda arada inatlaşma oldu ve kıza bana birini ayarlasana dedi çocuk, piyango size vurdu. Şimdi de aralarındaki buzlar eriyor; ama bir yandan çocuk ne olur ne olmaz elinde seni de tutuyor.

Watsap durumunu kız kaldırmıyorsa sevgiliniz kaldırsın. Neyi bekliyorsunuzki?

Bir ihtimal, kız sevgilinizden hoşlandığını sizi tanıştırdıktan sonra anladı. Kıymete bindi yani.
Ama sizi tanıştırdı diye ipotek koymadı ya sevgilinize. Arkadaşlığınızı sınırlı tutun, ilişkinizden sık bahsetmeyin, karıştırmayın. Tanıştırdı ve bitti çekilsin aradan. Sadece sıradan bir arkadaş ilişkisi olsun arada

Zaten kk'da adim kiskanca cikti ama yinede yaziyim;
Ben olsam delirirdim ne demek ask sozu ve whatsapta ikisinin durumu ayni ustelik surekli durum degistiren kiz ikisininki ayni kalsin diye degistirmiyor. Ama sevgilinizde buyuk suç cunku o yapmis aynisini
Hadi onu da geçtim
İkisinin burc uyumu ne alaka ben hic arkadaslarimla burc uyumu baktirmiyorum o anda tepkinizi koysaydiniz ne uyumu hayirdir diye

Back
X