Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm yumurtlama donemini hesapla diye uygulamalr var ordan takip edebilirsin aslinda en guvenilir seyde ovulasyon testiKızlar ben 15 martta Adet oldum ve 4 gün sürdü geçen ayda 15 şubatta olmuştum sizce benim ovulasyon yumurtalama dönemim ne zaman olur bilen varsa lütfen![]()
Bugün test yaptım bu sekilde çıktı uygulamalarda genelde 30 yada 31 diye gösteriyor ama bugün sol kasigimda agriyo ne zaman tam anlayamadım bendecnm yumurtlama donemini hesapla diye uygulamalr var ordan takip edebilirsin aslinda en guvenilir seyde ovulasyon testi
testi atim bakayim istersenizBugün test yaptım bu sekilde çıktı uygulamalarda genelde 30 yada 31 diye gösteriyor ama bugün sol kasigimda agriyo ne zaman tam anlayamadım bendete
Bugün test yaptım bu sekilde çıktı uygulamalarda genelde 30 yada 31 diye gösteriyor ama bugün sol kasigimda agriyo ne zaman tam anlayamadım bende
4.gunu başladık gün asiri yapıyoruz dün yaptik mesela bugün ara verdik yarın yine uapicaz nasıl senceyok cnm daha yumurtlama olmamis yapmaya devam edin adetin kacinci gunu basladiniz yapmaya
test yapmayami ara veriyorsunuz anlamadim4.gunu başladık gün asiri yapıyoruz dün yaptik mesela bugün ara verdik yarın yine uapicaz nasıl sencetes
anldim cnm ben testi diyordum yapmaya devam edin diye iliskide evet bir gun arayla iyiYok hayır gün aşırı iliskide bulunuyoruz
testi tekrarlayin insallah olumlu sonuc alirsinizGün asiri yapıyoruz ama yumurtlama gününü geçmekten korkuyorum![]()
Canım adet başlangıç gününden 14 gün geriye git. O gün yumurtlama günün ama kesin değil. Kesin bilgi için ovulasyon testi almalısınKızlar ben 15 martta Adet oldum ve 4 gün sürdü geçen ayda 15 şubatta olmuştum sizce benim ovulasyon yumurtalama dönemim ne zaman olur bilen varsa lütfen![]()
Kızlar ben 15 martta Adet oldum ve 4 gün sürdü geçen ayda 15 şubatta olmuştum sizce benim ovulasyon yumurtalama dönemim ne zaman olur bilen varsa lütfen![]()