Kizlar sizce benim yumurtlama donemim ne zaman olur yardimci olurmusunuz lütfen🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

duygu7434

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
512
-26
18
29
Kızlar ben 15 martta Adet oldum ve 4 gün sürdü geçen ayda 15 şubatta olmuştum sizce benim ovulasyon yumurtalama dönemim ne zaman olur bilen varsa lütfen🙏🙏🙏🙏🙏

Kızlar ben 15 martta Adet oldum ve 4 gün sürdü geçen ayda 15 şubatta olmuştum sizce benim ovulasyon yumurtalama dönemim ne zaman olur bilen varsa lütfen🙏🙏🙏🙏🙏
cnm yumurtlama donemini hesapla diye uygulamalr var ordan takip edebilirsin aslinda en guvenilir seyde ovulasyon testi

cnm yumurtlama donemini hesapla diye uygulamalr var ordan takip edebilirsin aslinda en guvenilir seyde ovulasyon testi
Bugün test yaptım bu sekilde çıktı uygulamalarda genelde 30 yada 31 diye gösteriyor ama bugün sol kasigimda agriyo ne zaman tam anlayamadım bende

Eklentiler

• Screenshot_20230327_184005_Gallery.webp
    Screenshot_20230327_184005_Gallery.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 29
Canım adet başlangıç gününden 14 gün geriye git. O gün yumurtlama günün ama kesin değil. Kesin bilgi için ovulasyon testi almalısın

Back
X