• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce böyle bir adamla evlenilirmi yardım lütfen :((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi x34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlenmeyi dusunmek icin bu huylari gozonunde cok fazla bulundurma okadar buyuk seyler oluyorki evlilikte bu sorunlar cok badit kaliyor aslinda tecrubeli olan biri evlenmeden once biraz vakit gecirdigi birinin huyunun nasil olucagini az cok anlayabiliyor bekarken farketmedigin yada sorun olmaz duzelir dedigin seyler evlendikten sonra cok buyuk sorun olabiliyor her hareketi ve agzindan cikan her kelimeyi tartmak ve analiz etmek gerekiyor

Şimdi sen evlilik falan diyorsun da bu adamın seninle evlenmeye niyeti var mı?

Evlenme teklifi ya da bu yönde konuşmalar geçti mi aranızda?

anlattıklarından ben pek böyle hissetmedim.

ayy cnm baştan 60 milyar eksiden giriyosun hayat mücadelesine daha evlilik masrafları g-flan 90 ı bulur 90 milyarıda 10 yılda anca ödersin ayrıca sen mi harcadın 60 milyarıda borcunu ödemeyi kabul ediyorsun tamam 10-- belki 20 dahada üstü olmamalı. hem senin o kadar borcun olsaydı adam seni alcakmıydı.. neyse güzelim bir arkadaşıma kardeşime akıl verir gibi baskın ifadelerle yazdım sana ters geldiyse bunları görmezden gel yoluna devam et derim. iyi akşamlar kocaman kocaman mutluluklar.

Valla 90.000 lira borç 10 senede ödeniyorsa bu maaşla ben hemen gidip 90.000 liralık borç yapayım.

2000 lira maaşla o borcu çocuklarına miras bırakır.

Belki de şu kadar borcum var diye yalan söylüyordur ?? :44:

sanırım evlilik için kendinizi hazır hissetmiyorsunuz..hazır olduğunuzda ve emin olduğunuzda evliliğe karar vermelisiniz...sahra13 hanımında dediği gibi evlilikte beklemediğin birçok şey çıkıyor..bazıları iyi bazıları alışılması zaman alann durumlar..evlilik güzel,iyi,harikadır karşlıklı çıkarsızlıklar,paylaşımlar olduğu sürece...

İlişkiniz 1 yıllık, 1 aylık bir süre aynı şehirdeydik demişsiniz 30 gün diyelim,
sonra 3-4 ayda bir görüştük demişsiniz, buna da 4 defada birer hafta yani
7 gün görüştünüz diyeli. Yılda toplamda 60 gün görüşmüş olursunuz bence
maksimum, çünkü arkadaşınız subaymış. 60 gün görüşerek biri hakkında
ne kadar fikir edinebiliriz meçhul. Süregelen, devamlılık gösteren bir süreç de
değil.

Hayatta hiçbir şey için %100 garanti yoktur. Eşim beni asla aldatmaz diyen
kaç kadın burada, asla dedikleri şey yüzünden dert yandı... En güvendiği
adam olan babasının annesine ihanetine kaç kişi şahit olmuştur... Şüpheci
olun demiyorum ama asla, asla demeyin...

Biraz süre verin, yaş stresinden sıyrılın ve ilişkinizin tadını çıkarın. Bu zamanı
da erkek arkadaşınızı tanımak için fırsat bilin. Bakarsınız zamanla evlilik ciddiyetine
girip sizi mutlu edecek yönde gelişmeler yaşanır. Mesela borçlarını bitirme gayretine
girer. Ya da bakarsınız hiç bu gayreti olmaz... Acele etmeyin diyorum ben ve
her zaman hakkınızda hayırlı olanı dileyin.

evlenmeyi dusunmek icin bu huylari gozonunde cok fazla bulundurma okadar buyuk seyler oluyorki evlilikte bu sorunlar cok badit kaliyor aslinda tecrubeli olan biri evlenmeden once biraz vakit gecirdigi birinin huyunun nasil olucagini az cok anlayabiliyor bekarken farketmedigin yada sorun olmaz duzelir dedigin seyler evlendikten sonra cok buyuk sorun olabiliyor her hareketi ve agzindan cikan her kelimeyi tartmak ve analiz etmek gerekiyor

evet buda çok mantıklı

Şimdi sen evlilik falan diyorsun da bu adamın seninle evlenmeye niyeti var mı?

Evlenme teklifi ya da bu yönde konuşmalar geçti mi aranızda?

anlattıklarından ben pek böyle hissetmedim.

konuşuyor sürekli evlenince şöyle yaparız sen benim evleneceğim kadınsın aradığım insansın vs

konuşuyor sürekli evlenince şöyle yaparız sen benim evleneceğim kadınsın aradığım insansın vs

Direk evlenme teklifinde bulundu mu peki ? Evlenince şöyle yaparız böyle yaparız şeklinde konuşmaları haricinde ??

Bana sorarsanız şuanki aklımla öyle biriyle evlenmem çünkü ilişkinin en güzel zamanları flört dönemleridir ki insanlar en çok bu zamnlarda birbirlerine özlem duyar ilgi gösterir.Ama akşamları ne kadar yorgunda olsa insan sevdiğine zaman ayırmalı.benim eşim de akşamları eve gelir yemek yedikten sonra tv karşısına geçer birde bakıyosun uyumuşş :)) çok sıkıcı hadi beni geçtim çocuğumuza bile vakit ayırmıyorr çok kızıyorum bu konuda yorgunum diyo başım ağrıyo diyo..hatta yatmaya giderken çağırıyorum kalkmıyo gecenin bi yarısı ne zaman uyanırsa kalkıp yatağına geliyo..

ayrıca borç konusuna gelince ödemek için bi gayret sarfetmiyorsa yinede rahat yaşıyosa ileride başınız borçtan kurtulmaz söyliyim biraz tutumlu olması lazım borcu olan insan bu kadar rahat olmamalı sorumluluk sahibi olmalı geleceği için planlar yapmalı..

Size net evlenme teklifi etti mi? her erkek şöye böyle yaparız diye oyalar... yüzük,tekif ve ne zaman oldu?

o kadar borcu var ve ödemek yerine kredi çekip araba alıyor çok enteresan...borç meselesi çokönemli sürüncemede olan bir evlilik istiyorsan sen bilirsin ama böyle sorumsuz biriyle ömür geçmez...amaseniniçinde bugün buldum bugün yiyeyim yarına Allah kerim felsefesi geçerliyse mutlu olursun...al karşına konuş derim zaten akıllı biriyse seviyorsa seni düzelir..hakkınızda hayırlısı...

Son düzenleme:
teoride mantıklı olan sizin dediğiniz ama bu insanında bir yaşam standartı var onu bırakamaz yapamaz isterse 1 tirilyon borcu olsun bazı insanlar yaşam standartlarından vaz geçemez yani ev konusunu bilmem ama diğer söyledikleriniz herkes yapıyor günde günde 20 lira herkes harcar yani bunu lüks olarak görmek gerekmez

işte sorunda orda bence alışmış olduğu bi yaşam standartı var ve onu bırakamıyor olması ben eşimle evlendiğimde gayet varlıklıydılar,sonradan iflas ettiler bir sürü borç var ama rahatlığa alışmış asla tasarruf nedir bilmiyor parayı tutmasını bilmiyor bugün cebimde ne kadar parası var kaşınıyor harcıyor yarını düşünmüyor boşver diyorr yarın da bakarız bi çaresine ama öyle olurmu bizim bi evladımız var onun geleceği var bunları düşünmek gerek ben onun aksine daha tutumluyumdur ben olmasam benim yerimde savurgan bir kadın olsa halleri ne olurdu Allah bilir ama bu durumda insan yıpranıyor herşeyi sen düşünyor hale geliyosun belirli bi noktadan sonra yoruluyosun taşıyomusun artık onun için zor bi durum..

Back
X