Kizlar sizce bu devirde evlilikte söz sahibi olabilmek için illaki para mı kazanmak gerekir?

Kişilik meselesi. Eğer sizi korunmaya ve bakılmaya muhtaç bir insan olarak görüyorsa bunu kesinlikle dert etmeyecektir. Ne var ki sizi kendisiyle eşit görüyorsa kanaatimce çalışmanızı isteyecektir.

Bir arkadasım var evli.çalısmıyor.esiyle sürekli para konusunda sorun yasadıgıni anlattı.ilginc geldi bana.çok sükür bu yıl mezun olucam.severek yapabilecegim bir meslegim de var ama evli bir kadının calısması ona bu kadar anlam mi yukler anlayamadım erkeklerin gözünde.cok sacma bence.yani param yokken bana saygı gostermeyen erkek param varken mi göstericek? Evli uyelerimizden yorum bekliyorum
Malesef etkılıyor

Bu herkese gore degisir. Benim eşime gore calisip calişmamam saygisini arttiran veya azaltan birsey değil.
(Eşimin işlerinin bozulduğu kisa bir dönem ben de çaliştim) hicbisey değismedi.

6 yil olacak evleneli bir çok tartişma geçmiştir aramizda ama parayla ilgili bir kez dahi tartismadik.
Aylik, haftalik harçlik verme tarzi durumlarda yoktur bizde eşimin hesabini istedigim sekilde kullanabiliyorum "ne yaptin, niye yaptin, alma, etme" demez zaten evin butcesi, birikim, yatirim işleri bendedir eşim pek karişmaz.

Her konuda bana danişir mutlaka, ben de eşime danisirim söz sahibiyim elbette.

calismayan kadini erkrkler pasif goruyor, dikkate almiyorlar
amsn o ne bilecek evin icinde diyorlar ,
hayatta rolunuz olmali ,
ben esimle is ortaminda tanistim,eger o oetamda seni gormesem ilgimi cekmezdin diyor ,

Bir arkadasım var evli.çalısmıyor.esiyle sürekli para konusunda sorun yasadıgıni anlattı.ilginc geldi bana.çok sükür bu yıl mezun olucam.severek yapabilecegim bir meslegim de var ama evli bir kadının calısması ona bu kadar anlam mi yukler anlayamadım erkeklerin gözünde.cok sacma bence.yani param yokken bana saygı gostermeyen erkek param varken mi göstericek? Evli uyelerimizden yorum bekliyorum
Bende çalışıodum evlılıgımde hatta eşimden fazla alıodum maaş ama 1 gün bile saygı görmedim.Bu karakter meselesi bence

Bende çalişmiyorum evin butun giderleri bende. Esim getiriyo ben dagitiyorum. Esim pek kendine ait harcama yapmaz. Yani bu calisan kadin degil biraz saygili eşten geciyor sanirm

Bu kesinlikle evlendiginiz kisi ile alakali

Ben çalışıyorum , bundan dolayı ekstra bir saygı görmüyorum.
Bir arkadaşım çalışmıyor eşi akşama kadar ne yaptığını sorgulayıp duruyor.
Bazı erkekler eşini rahat ettirmeyi sever bazıları ise ben çalışıyorsam o da evde boş oturmasın ister.
Kimi kadın eşek gibi çalışır , sözü hiç geçmez kimi kadın öküz gibi yatar her canının istediğini yaptirir.
Bence bu kadınla değil erkekle ilgili...

Bu forumda kac kadin gorduk hem calisip kocasinin eline parayi sayip soz sahibi olamayan yani insana denk gelirsen ister okumus ol ister evde oturan hic farketmez

Evet aynen oyle istisnalar tabi ki vardir ama ye kürküm ye devrindeyiz.

Back
X