- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef etkılıyorBir arkadasım var evli.çalısmıyor.esiyle sürekli para konusunda sorun yasadıgıni anlattı.ilginc geldi bana.çok sükür bu yıl mezun olucam.severek yapabilecegim bir meslegim de var ama evli bir kadının calısması ona bu kadar anlam mi yukler anlayamadım erkeklerin gözünde.cok sacma bence.yani param yokken bana saygı gostermeyen erkek param varken mi göstericek? Evli uyelerimizden yorum bekliyorum
Bende çalışıodum evlılıgımde hatta eşimden fazla alıodum maaş ama 1 gün bile saygı görmedim.Bu karakter meselesi benceBir arkadasım var evli.çalısmıyor.esiyle sürekli para konusunda sorun yasadıgıni anlattı.ilginc geldi bana.çok sükür bu yıl mezun olucam.severek yapabilecegim bir meslegim de var ama evli bir kadının calısması ona bu kadar anlam mi yukler anlayamadım erkeklerin gözünde.cok sacma bence.yani param yokken bana saygı gostermeyen erkek param varken mi göstericek? Evli uyelerimizden yorum bekliyorum
Bir arkadasım var evli.çalısmıyor.esiyle sürekli para konusunda sorun yasadıgıni anlattı.ilginc geldi bana.çok sükür bu yıl mezun olucam.severek yapabilecegim bir meslegim de var ama evli bir kadının calısması ona bu kadar anlam mi yukler anlayamadım erkeklerin gözünde.cok sacma bence.yani param yokken bana saygı gostermeyen erkek param varken mi göstericek? Evli uyelerimizden yorum bekliyorum
ileri görüşlülüğünüze sağlıkBu iş birkaç sayfa sonra ev hanımı-çalışan kadın çekişmesine döner.
Birçok üye ban yer.
Konu kapanır.
Evet aynen oyle istisnalar tabi ki vardir ama ye kürküm ye devrindeyiz.Bir arkadasım var evli.çalısmıyor.esiyle sürekli para konusunda sorun yasadıgıni anlattı.ilginc geldi bana.çok sükür bu yıl mezun olucam.severek yapabilecegim bir meslegim de var ama evli bir kadının calısması ona bu kadar anlam mi yukler anlayamadım erkeklerin gözünde.cok sacma bence.yani param yokken bana saygı gostermeyen erkek param varken mi göstericek? Evli uyelerimizden yorum bekliyorum