Kızlar sizce bu kadar kalkık bi burun düzelir mi(fotograflı)

İnşallah valla moralim çok bozuk.Çok dümdüz olmayacagı belli hafif kalkık hos bile durabilir ama böylesi moralimi çok bozuyo :/
Ayyy ay zaten ameliyatın en zor tarafı amlyt deilki etrafa laf anlatmak.. Ne dengesiz insanlar var yahu , ne olmuşsun? Nie böle olmuş? Senmi dedin? Ayyy yüüzndeki güzellik gitmiş !! Ayy neler okudum ben burada.. Aslında ameliyat olacak kişilerin , aileyi ve tüm mahalleyi toplayıp gitmesi lazım ön görüşmeye.. Dr kafalarına vuraaa vura anlatacak 1 SENE bekleneceğini.. Anlamıolar galiba başka türlü.. Sen seni anlamayacak birine sorma boş ver.. Dr unun hastalarından biriyle konuş.. Senden kıdemli olsunki atlattığın aşamaların normalmi deilmi olduğunu anlatsın.. Gerisine cvp bile verme ( konu komşu) soranlarada böyle olması normal zamanla düzelecek de kestir lafı.. Sanki hepsi burun yaptırmışta biliolar ..:)

İçimi rahatlattın valla canım hay bide eski hali daha güzeldi diyenler var eski halinin fotosunu atıcam şimdi.Ah bi düzelse de rahatlasam valla ya.

Eklentiler

• IMG_1467 - Kopya.webp
    223,7 KB · Görüntüleme: 354
Kimseye kulak asma insanların da gözüne tuhaf geliyo bide kendini düşünsene senelerdir taşıdığın burun değişiyo yadırgaman çok normal..
Evet doğru söylüyosnuz valla içimi rahatlattınız ya.Biran önce düzelse de su psikolojik baskıdan kurtulsam diyorum valla nişanlım bile keşke yaptırmasaydın diyo bana göre eski haline göre kat kat güzel oldu oysaki

ay inan şu an kendimi gördüm sende bende ameliyat olalı 2 ay oldu ve ilk aynı böyleydi miki fare diye dalga geçiyolardı benle.. ama şu an ilk halinden eser yok gene kalkık ben daha da düz olmasını istiyorum ama ilk haline göre kat kat iyi o yüzden hiç korkma o burun inecek :)

Ohh valla içime su serptin canım acaba mumkunse bana değişimi fotografla atma sansın var mı özeldeen.indiyse senin bence 6 aya tam istediğin gibi olur senin adına cok sevındım canım darısı basımaa :))))

bak canım soldaki ilk alçımın çıktığı gün sağdaki ise şimdi ki hali baya fark var sanırım :)

Eklentiler

• Adsız.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 286
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…