Merhaba kızlar
Daha öncede konu açmıştım kısaca yine hatırlatayım:biz eşimle farklı bir memlekette görev yapıyoruz ikimizin ailesi de aynı şehirde olduğundan tüm tatillerimiz problemli geçiyor.Allahtan eşim memur olduğu için benim gibi iki ay tatili yok,yoksa kısmını hayal bile edemiyorum.Eşimin ailesi hiçbir şekilde eşimin annemlerde kalmasını istemiyorlar(ayıpmış!) eşimde zamanla kabullendi bu durumu, ne desem fayda etmiyor.Bu nedenle bende gittiğimizde kv de bir iki geceden fazla kalmıyorum.Asıl konuya gelecek olursam bir görümcem var yaşıt sayılırız evli.Ya her gidişimizde bizde kalın diye söylüyor. Hayır nezaketen değil, bayağı ısrar ediyor.Eee haliyle annemde kalmaya müsaade etmedikleri için bende kabul etmiyorum. fakat ben annemlere geçince beyefendi koşa koşa kardeşine gidip orda kalıyor.Ya inanın her defasında aynı şey,üstelik ben güzellikle söylemiştim kendisine, kusura bakma bu bu sebeplerle sizde kalamam diye. yani durumu bilmiyor değil.sizce gerçekten iyi niyetinden mi davet ediyor yoksa biraz yüzsüzlüğünden mi?