Of offff gerçekten üzülüyorum ya bir tek sayı düşük sanırım geri kalan hepsi normalKötü değil sonuçlar ama doğal yolla zor gibi
Canım eğer sayı ise sorun havuç suyu mucize gibi iyi geliyor. İki katına çıkarıyor düzenli her gün 5-6 tane havuç sıkarsan eğer içine de biraz zeytinyağı damlat faydasını göreceksin. Eğer ameliyatlik değilse durum tabiOf offff gerçekten üzülüyorum ya bir tek sayı düşük sanırım geri kalan hepsi normal
Varikosel ameliyatı oldu eşim 4 katı fazlasına çıkmış değerler Şuan sadece sayı düşük. Havucu nasıl yapıyorum sabah akşam mı bana bit anlatırmısın rica etsemmmCanım eğer sayı ise sorun havuç suyu mucize gibi iyi geliyor. İki katına çıkarıyor düzenli her gün 5-6 tane havuç sıkarsan eğer içine de biraz zeytinyağı damlat faydasını göreceksin. Eğer ameliyatlik değilse durum tabi
Ben sabah akşam bir bardak olacak şekilde sıktım. Katı meyve sıkacağı da. Eğer yoksa robatta biraz su ile çekip suzebilirsin. Her gün sabah akşam bir bardak sonra sadece uyumadan önce bir bardak hazırladım. Ama zeytin yağı damlattim kana emilimini arttırıyor. Bir ay içti test verdi iki katıydı. Diğer ay farkı gozlemlemek için hazirlamadim tam yarı yarıya düşmüştü. Arada bitter çikolata, keçi boynuzu özü, yürüyüş, bol su tüketimi de iyi. Biz Aşılama deniyorduk o dönem. Bizim sayı iyi ama morfoloji sıfır. Maalesef morfolojiyi duzeltemedik. Tüp bebek denedik o yüzden.Varikosel ameliyatı oldu eşim 4 katı fazlasına çıkmış değerler Şuan sadece sayı düşük. Havucu nasıl yapıyorum sabah akşam mı bana bit anlatırmısın rica etsemmm
Bunları deniycem bizim morfoloji gayet iyi işte sayı sıkıntı ah ah bir an önce kavuşuruz inşallah. Bende diyorum ki zaman kaybetmeden aşılama mu yaptırsak ama yaparlarmı acaba aşılama tutmadı mıBen sabah akşam bir bardak olacak şekilde sıktım. Katı meyve sıkacağı da. Eğer yoksa robatta biraz su ile çekip suzebilirsin. Her gün sabah akşam bir bardak sonra sadece uyumadan önce bir bardak hazırladım. Ama zeytin yağı damlattim kana emilimini arttırıyor. Bir ay içti test verdi iki katıydı. Diğer ay farkı gozlemlemek için hazirlamadim tam yarı yarıya düşmüştü. Arada bitter çikolata, keçi boynuzu özü, yürüyüş, bol su tüketimi de iyi. Biz Aşılama deniyorduk o dönem. Bizim sayı iyi ama morfoloji sıfır. Maalesef morfolojiyi duzeltemedik. Tüp bebek denedik o yüzden.
Satı dışındaki değerler güzel.Sayıyı arttırmak içinde bolca takviye gıda almalı.Of offff gerçekten üzülüyorum ya bir tek sayı düşük sanırım geri kalan hepsi normal
TeşekkğrmederimSatı dışındaki değerler güzel.Sayıyı arttırmak içinde bolca takviye gıda almalı.
Canım benim eşiminde sayıyla alakalı sorunu vardı. 2-3 ay çok dikkat ettik. Spero Alfa diye takviye edici verdi doktorumuz. Gerçekten mükemmel bir artış yaptı sayımızda. Ve eşim hergün kabak çekirdeği, havuç , keçiboynuzu özü tüketti.Varikosel ameliyatı oldu eşim 4 katı fazlasına çıkmış değerler Şuan sadece sayı düşük. Havucu nasıl yapıyorum sabah akşam mı bana bit anlatırmısın rica etsemmm
Ay çok sevindim maxiper verdi doktor ama o dediğini de alıcam kesin peki ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldınızCanım benim eşiminde sayıyla alakalı sorunu vardı. 2-3 ay çok dikkat ettik. Spero Alfa diye takviye edici verdi doktorumuz. Gerçekten mükemmel bir artış yaptı sayımızda. Ve eşim hergün kabak çekirdeği, havuç , keçiboynuzu özü tüketti.
Ben ona her gün ekstradan 6-7 tane keçiboynuzu suya kaynatıp, demleyip içirdim.
ve sonra mutlu son
Spero Alfadan mutlaka kullansın eşin. Birçok doktor öneriyor zatenve tabi diğer yazdıklarımı da uygulamaya çalışın çünkü biz fayda sağladık
Nerden alabiliriz o dediğiniCanım benim eşiminde sayıyla alakalı sorunu vardı. 2-3 ay çok dikkat ettik. Spero Alfa diye takviye edici verdi doktorumuz. Gerçekten mükemmel bir artış yaptı sayımızda. Ve eşim hergün kabak çekirdeği, havuç , keçiboynuzu özü tüketti.
ve sonra mutlu son
Spero Alfadan mutlaka kullansın eşin. Birçok doktor öneriyor zatenve tabi diğer yazdıklarımı da uygulamaya çalışın çünkü biz fayda sağladık
Bu mu oluyor canımCanım benim eşiminde sayıyla alakalı sorunu vardı. 2-3 ay çok dikkat ettik. Spero Alfa diye takviye edici verdi doktorumuz. Gerçekten mükemmel bir artış yaptı sayımızda. Ve eşim hergün kabak çekirdeği, havuç , keçiboynuzu özü tüketti.
ve sonra mutlu son
Canım evet bu. Benim eşim ameliyat olmadı. Biz tüp bebek yaptık. Ama sizde sadece sayıda sıkıntı var yani normal yolla gebe kalma ihtimalin var. Bizde ileri hareket de çok düşüktü. O nedenle bu takviyeler ile iyi bir sayıya ulaşmanız mümkünBu mu oluyor canım
Eczaneden almamıştık biz. Ama yine de eczaneye sorun bakalım. Sanıyorum doktorumuz getirtmişti. Google spero alfa yazınca iletişim bilgileri çıkıyor. Eve gönderiyorlar bir arasanızda ordan.Nerden alabiliriz o dediğini
Morfoloji sıfır olunca ne kadar sağlıklı seçmeye çalışsalar da az elde ettiler. Sayı az olsa sağlıklı çok olsa daha çok elde edelerdi. Bizimki samanlıkta iğne aramak oldu canım. O yüzden iki aşılama tutmadı. Sen içini ferah tut en zor düzelen morfoloji. Sayı artıyor takviye ile. Sayı için beslenme ve hareket etkiliBunları deniycem bizim morfoloji gayet iyi işte sayı sıkıntı ah ah bir an önce kavuşuruz inşallah. Bende diyorum ki zaman kaybetmeden aşılama mu yaptırsak ama yaparlarmı acaba aşılama tutmadı mı
Az önce başka bir doktora attım da iyi bir doktor da tüp bebek yapmak lazım çok düşük yazmışCanım evet bu. Benim eşim ameliyat olmadı. Biz tüp bebek yaptık. Ama sizde sadece sayıda sıkıntı var yani normal yolla gebe kalma ihtimalin var. Bizde ileri hareket de çok düşüktü. O nedenle bu takviyeler ile iyi bir sayıya ulaşmanız mümkünbizim sayımız arttıktan sonra tüp bebek yaptık.
Ya tüp bebek merkezlerine asla danışmayın yemin ederim bazen doğal yolu varken bizi para yüzünden ilaca tedaviye itiyorlarAz önce başka bir doktora attım da iyi bir doktor da tüp bebek yapmak lazım çok düşük yazmış
E napıcazYa tüp bebek merkezlerine asla danışmayın yemin ederim bazen doğal yolu varken bizi para yüzünden ilaca tedaviye itiyorlar
8 yıldır evliyim ve inan ilk aydan beri hep bekledim , 3 tüp bebek yaptım, eşimde varikosel varmış o kadar muayene oldu ve hiç kimse demedi menisi çok az çıkıyo diyoduk doktorlar buna çözümü yok diyodu bu ay ameliyat oldu varikoselden , ve meni içinde doktor bişeyler önerdi umudum yeşerdi , eşimin spermleri harakerleri morfolojisi düşük ve bu spermlerle tüp bebek mi yapılır dedi doktor haklıydı hamile kalcağım günü bekliyorum bir başlık açıp insanlara tecrübelerimi anlatmak içinE napıcaz3 sene oldu evliyiz bizden sonra evlenen hatta ekimde evlenen görümcem bile hamile gülüyorum ama üzülüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?