teşekkürler .. .. evet haklısın bir arkadaşım özel yurtta kalıyodu ama biçok şey kısıtlanıyo devlet yurdundan farkı yok diyodu ben rahat edeyim diye özel yurt diyorum ama ondada sanırım çok iyi araştırmam lazım ...artı maddi durumda o an ne olur özel yurda yeter mi ondan da çok emin olamıyorum malum ülkede kriz var bahanesiyle başımıza ne geleceği belli değil.. devlet yurdunda en çok karşılaşılan sorun nedir ..
hırsızlık :1ninca:
hijyen de büyük sorun. istanbulda atatürk öğrenci yurdu için tuvaletler banyolar çok kötü durumda diyordu arkadaşlar. bir erkek arkadaş da edirnekapı yurdunun banyolarına dair iğrenç şeyler anlatmıştı. ben de yurtta kaldığım süre boyunca mikrop kapmamak için duş jeli yerine protex le çitiledim her bi yanımı. hastalık kapmadan kurtuldum çok şükür.
gürültü çok oluyor. bazen kavga da oluyor onu izlemesi çok eğlenceli oluyorkaydirigubbakcemile3
hey gidi günler özlemişim ayolsenağlama
cnm ben istanbul,ankara,bursa,izmir, eskişehir,mersin,kocaeli şimdilik buraları düşünüyorum daha sonuçlar açıklanmadı ama tahminlerimize göre buralar olacak gibi ...evet işte banyo tuvalet ders çalışma koşulları bunlar sorun .. devlet yurdunda baya kalabalık biliyorumda özel yurtta odan kaç kişilikti tekmi kalıyodun yoksa iki kişi falanmıydınız bilmediğim için soruyorum kusuruma bakma ...
Canım bence gideceğin yere göre değişir. Devlet yurdunda maddi açıdan rahat edersin.. ama her özel yurtta devlet yurdunda ii olcak dıe bıse yok.. mesela bana devlet yurdu cıkmamsıtı. özel yurtta kalmıstım sonra eve cıkmıstım ama. devlet yurdunda kalan arkadaslarım cok memnundular keske banada cıksa demısımdır hep. özel yurdumda ıkı kısılık odada kaldım orasıda rahattı. benım sana tavsıyem gıdıp gormen ve sartları ogrenıp kendı sartlarınla karsılastırman yanı devlet yurdu cok ıyı olan yerlerde var kötü olan yerlerde..
cnm ben istanbul,ankara,bursa,izmir, eskişehir,mersin,kocaeli şimdilik buraları düşünüyorum daha sonuçlar açıklanmadı ama tahminlerimize göre buralar olacak gibi ...evet işte banyo tuvalet ders çalışma koşulları bunlar sorun .. devlet yurdunda baya kalabalık biliyorumda özel yurtta odan kaç kişilikti tekmi kalıyodun yoksa iki kişi falanmıydınız bilmediğim için soruyorum kusuruma bakma ...
zlato ... ev ortamını arayacağım kesininşallah bende senin gibi iyi bir yurt bulurumda yurdumu sevgiyle anarım :)) evet dediğin doğru onu iyi araştırmam lazım bazı yurtlar sadece kahvaltı bazıları ise üç öğün veriyomuş .. ne zormuşya herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek gerekiyo ..bana nerde okumak istiyosun diye sorduklarında ben istanbulu istemiyorum farklı bir şehirde okuyup o hayatı görmek o zorlukları yaşayarak okumak istiyorum diyodum ama şimdiden tercihlerimin arasına istanbulu alıcam gibime geliyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?